- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
Seninki kaç cm canım doktor gebelige engel dedimi ben agustosda Hacettepe bı doktora daha gorunecegim miyom icinbende de miyom var ama adetlerim düzenli kac cm boyutu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki kaç cm canım doktor gebelige engel dedimi ben agustosda Hacettepe bı doktora daha gorunecegim miyom icinbende de miyom var ama adetlerim düzenli kac cm boyutu
benimkide o civarda dr sorun olmaz dedi boyut küçük bide dışa doğru ama pko yok bende benimde amh biraz düşükKuzum hem miyom hem pko var.miyom sanırım 3cm civarı dışa doğru.
Kuzum bir doktorda amelyat olman lazım çocuk olursa düşer yada zor bı hamilelik geçirirsin dedi ve infertilite tedavisi başlamadı amelyat olman lazım dedi özelde bir doktor.bende hacettepede bı doktorla görüşüp ona göre bakacağım çünkü amelyatta sıkıntı.devletteki doktor dene dedi dışa doğru pek bı sorun olmaz dedi.amh için ilaç aliyormusunbenimkide o civarda dr sorun olmaz dedi boyut küçük bide dışa doğru ama pko yok bende benimde amh biraz düşük
canım miyomla hamile kalıp dogum yapan binlerce kişi var miyom rahim içinde ise sıkıntı dışında olanlar pek bi sıkıntı yaşatmıyor ben cocuk düşüncesiyle dr gittim hiç miyomum oldugunu o güne kadar da bilmiyordum bi agrım sızım olmuyordu ama herkesin yapısı farklı o yüzden bişey diyemem ben hamile kaldım ama boş gebelik tanısıyla kalp atışı olmadı kürtaj oldum yani o gebelikte te hiç kanama agrı yaşamadım ben bu konuda 3 dr göründüm ikisi özel onlarda mıyom boyutu ve yeri önemli rahim içi alanları ameliyat öneriyoruz demişti amh için ilaç yokki canım yumurta rezerv azlıgı oluyor belli bi yaştan sonra düşüyor tabi buda engel degil hamileliğe ama işte sebepsiz olmuyor bu ay femara kullanıp denicez bakalım inş pozitif olurKuzum bir doktorda amelyat olman lazım çocuk olursa düşer yada zor bı hamilelik geçirirsin dedi ve infertilite tedavisi başlamadı amelyat olman lazım dedi özelde bir doktor.bende hacettepede bı doktorla görüşüp ona göre bakacağım çünkü amelyatta sıkıntı.devletteki doktor dene dedi dışa doğru pek bı sorun olmaz dedi.amh için ilaç aliyormusun
İnşallah tekrar sağlıklı bir hamileliğin olur.evet miyomla çok gebe kalan var amelyatta sıkıntı rahimde yapışıklık vs olabiliyormuş gerçekten iyi bir doktorun yapması lazım.sen kaç yaşındasın ben 39. Bu ay bu ürünü aldım amh içinde etkili diyor ama trendyoldan bir bak istersen bende forumda pkolu bir kızdan görüp aldım.hamile kalmış.doktoruna danışıp bir bak kuzumcanım miyomla hamile kalıp dogum yapan binlerce kişi var miyom rahim içinde ise sıkıntı dışında olanlar pek bi sıkıntı yaşatmıyor ben cocuk düşüncesiyle dr gittim hiç miyomum oldugunu o güne kadar da bilmiyordum bi agrım sızım olmuyordu ama herkesin yapısı farklı o yüzden bişey diyemem ben hamile kaldım ama boş gebelik tanısıyla kalp atışı olmadı kürtaj oldum yani o gebelikte te hiç kanama agrı yaşamadım ben bu konuda 3 dr göründüm ikisi özel onlarda mıyom boyutu ve yeri önemli rahim içi alanları ameliyat öneriyoruz demişti amh için ilaç yokki canım yumurta rezerv azlıgı oluyor belli bi yaştan sonra düşüyor tabi buda engel degil hamileliğe ama işte sebepsiz olmuyor bu ay femara kullanıp denicez bakalım inş pozitif olur
cok gecmiş olsun canım benimde dünden beri beyaz akıntım var ama sanırım enfeksiyon var.insallah döner canımKızlar selam, durumlar nasıl ? Göbek deliğim kanadı bugün sanırım enfeksiyon kaptım. Evde spreyim vardı onu kullanıyorum. Bugün aksine test yaptıktan sonra beyaz akıntım olmaya başladı, pek sallamadım ama ıslak hissedince baktım beyaz akıntım oluyor. Bakalım neler olacak pozitife dönecek mi hiç umudum yok ama
Yumurtlamadan dolayı olmasın ? Yumurta akı gibi ?cok gecmiş olsun canım benimde dünden beri beyaz akıntım var ama sanırım enfeksiyon var.insallah döner canım
yok kuzum benimki daha beyaz mantar büyük ihtimalYumurtlamadan dolayı olmasın ? Yumurta akı gibi ?
Aa geçmiş olsunyok kuzum benimki daha beyaz mantar büyük ihtimal
sagol canımAa geçmiş olsun
Evet yumurtlamışsınız her gün aynı saatte yapın koyulugu takip edin silikleşmeye başlayacaktır inşaallahKoyulasti cunku yeni yumurtluyo olabilir miyim
Benim de 27 Temmuz bi haftacik kaldıNormalde 27 Temmuz ama iğneyle 24-25 gibi olmam lazım. Ama bekleyeceğim yinede 27 temmuza kadar. Nasıl mümkün olacaksa Ara ara kasığımda ağrılar oluyor, belim hep ağrıyor zaten sezeryan olmuştum bir kez, ondan sonra bel fıtığı çıktı. Belim normalde de ağrıdığından ayırt edemiyorum. Midem de çok bulanıyor sabahları özellikle, ama regliden 1 hafta önce oluyordu. Takviyelerle 2 aydır hep bulantım var. O yüzden belirtim yok. Sadece batı bekliyorum. Geçen ay pozitifleri görüp kanda koca bir negatifle boyumun ölçüsünü aldım
Klomenden sonrası önemli insallah barışırsınız :)Selam kızlar, ilacın etkisinden mi dolduğum ve yorulduğum için mi bilmiyorum eşimle tartıştığım için klomeni kullanmayı başladığımdan bu yana kavgalıyız ve birliktelik olmadı. Olmadı diye daha sinirlendiğim için olayda git gide büyüdü. Konuşmuyorum onunla ve bu ilk ilaç denememdi bu yüzden ona çok öfkeli ve kırgınım. Sanırım artık bi işe de yaramaz ilaç kullanmış olmam. Boşa çabalamışım
bende 37 yaş bu ay dr takibindeyim perşembe günü gidip yumurta boyutuna bakıcaz sende ilaç kullanıyorsun bence ekstra başka bişey kullanma hormanlarını bozabilir ilaç kullanmadığında bu tur kürleri kullanırsınİnşallah tekrar sağlıklı bir hamileliğin olur.evet miyomla çok gebe kalan var amelyatta sıkıntı rahimde yapışıklık vs olabiliyormuş gerçekten iyi bir doktorun yapması lazım.sen kaç yaşındasın ben 39. Bu ay bu ürünü aldım amh içinde etkili diyor ama trendyoldan bir bak istersen bende forumda pkolu bir kızdan görüp aldım.hamile kalmış.doktoruna danışıp bir bak kuzum
evet koyulaşmış canım sen dr gitmedinmi yumurta boyutu için yoksa evde ovu testi ile mi takip ediyorsunKoyulasti cunku yeni yumurtluyo olabilir miyim
Evet bugun kontrole gittim vajinadan ultasyonla baktı hatta yumurta vardı çapını ölçtü. Kalınlıgı sordum 6.9 dedi. Adetin 10.günündeyim. İlaçta vermedi niyeyse. 2 gün sonra bi daha gidicemRahim kalınlığını normal yumurtaya bakarken görebiliyorlar mı