Bugün adetime 5 gün kaldı dayanamayıp yaptım ama negatif çıktıMerhaba canım öncelikle rabbim nasip etsin bende aynı konudan muzdaribim ve seninle anı zamanlar tarihleri iz bu ay bende ay ı tarihlerde ilaç içtim duphaston aldım ve benimde 6 temmuzda adetim ama iğnedenbugüne almadığım belirti yoktu göğüs uçlarını kocaman olup şişmesi ağrısını dersin kusma mı dersn baş dönmesi sürekli batmalar say say bitmez o kadar sabırsızım iğneden sonra 7. Günden beridir test yapıyorum çift çizgiiydi tabikide bunu biliyorum ilaç etkisinden 9. Gün 2. Çizgi azaldı bugun tekrar yaptım göremedim bende çok meraktayım yumurta 25 24 24 20 4 tane oluştu başta umutluyum ama sanki sonraya doğru hevesim kaçtı e bu benim 3. Klomen kullanmışım fakat sen rahim filmi çekmişsin ben daha çekmedim dedi 3. De olmazsa sonra çekeriz eşimde istemiyor diyo bıktım doktorlardan gitmek istemiyorum bekleyelim Allah nasip eder falan her ay ağlıyorum baya böyle mutsuzum köşelerde adet olduğum zaman sonra oda kıyamıyor gel gidelim dşor ama hiç istek yok hakl maddi manevi insan çok yaığranıyır inşallah Bir an önceolsun bizde 1 yıllık evliyiz canım sonucu bildir kesin çok merak ediyorum inşallah nasip olur dua edelimm
Bugünkü testimCanım süreçlerimiz çok çok benzer bende klomen kullandım sonrası tek bir yane yumurtam oluşmuştu 18mm di doktarum kendiliğinden çatlar dedi ilişki günü önerdi ve duphaston bailadı ilaç bittikten sonra 5 güne kadar regl olursun hamilelik olmadıysa regl olunca gel dedi. İlaç bitti ertesi günü yani takvimde normal bat a 7 gün varken kaset testte öğrendim ben gölge gibiydi sonra kan verdim 28 çıktı şükürler olsun düzenli yükseldi her şey yolunda sürecimiz benziyor umarım sonucu da aynı oluryani duphaston yalancı pozitif göstermiyor ilaç bittikten sonra birkaç gün içinde yapabilirsin test
Kırmızıları görene kadar umutsuzluk yok canımBugünkü testim
Prefertil diye bı erken gebelik testi adete 5 gün kala yaptım sabah silik biseyler gördüğümü düşündüm ama değilKırmızıları görene kadar umutsuzluk yok canımmarkası ne testin
4 yıl hamile kalmak için uğraştım denemediğim hiç bir tedavi kalmadı Rabbim vermek isterse verir bu çabaların hepsi boş demek istemiyorum ama bence eşini dinlemelisin eğer o seni sık boğaz etmiyorsa kendini yıpratma.Merhaba canım öncelikle rabbim nasip etsin bende aynı konudan muzdaribim ve seninle anı zamanlar tarihleri iz bu ay bende ay ı tarihlerde ilaç içtim duphaston aldım ve benimde 6 temmuzda adetim ama iğnedenbugüne almadığım belirti yoktu göğüs uçlarını kocaman olup şişmesi ağrısını dersin kusma mı dersn baş dönmesi sürekli batmalar say say bitmez o kadar sabırsızım iğneden sonra 7. Günden beridir test yapıyorum çift çizgiiydi tabikide bunu biliyorum ilaç etkisinden 9. Gün 2. Çizgi azaldı bugun tekrar yaptım göremedim bende çok meraktayım yumurta 25 24 24 20 4 tane oluştu başta umutluyum ama sanki sonraya doğru hevesim kaçtı e bu benim 3. Klomen kullanmışım fakat sen rahim filmi çekmişsin ben daha çekmedim dedi 3. De olmazsa sonra çekeriz eşimde istemiyor diyo bıktım doktorlardan gitmek istemiyorum bekleyelim Allah nasip eder falan her ay ağlıyorum baya böyle mutsuzum köşelerde adet olduğum zaman sonra oda kıyamıyor gel gidelim dşor ama hiç istek yok hakl maddi manevi insan çok yaığranıyır inşallah Bir an önceolsun bizde 1 yıllık evliyiz canım sonucu bildir kesin çok merak ediyorum inşallah nasip olur dua edelimm
Ben pozitifi erken gebelik testinde adeti me iki gün kala görmüştüm ama 10 dk da değil yarim saat sonra ikinci çizgi belirmiştiMerhaba arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyoruz.
Bu ay Haziran 11 de yani adetin 5. Günü klomene başladım.
15 Haziran da rahim filmi çekildim.
Eşimde de bende de sorun görünmedi.
20 Haziran da yumurtam 22 mm olmuştu 3 gün sonra ki kontrolde doktorum çatlamış kendiliğinden dedi.Duphaston verdi hamilelik olursa bebeğin tutunması için.
Şimdi size sorum ben her ay aynı heyecanı yaşıyorum beklenen adet günüm 7 temmuz sizce bu hafta sonu yani 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???
Benimde 5 gün kala testim bu şekilde çıktı hayalet bişey var gibi ama ben psikolojik görüyorum galiba bakalım adet günü kan vericem inşallah vardırBen pozitifi erken gebelik testinde adeti me iki gün kala görmüştüm ama 10 dk da değil yarim saat sonra ikinci çizgi belirmişti
1 buçuk hafta daha beklemeni öneririmMerhaba arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyoruz.
Bu ay Haziran 11 de yani adetin 5. Günü klomene başladım.
15 Haziran da rahim filmi çekildim.
Eşimde de bende de sorun görünmedi.
20 Haziran da yumurtam 22 mm olmuştu 3 gün sonra ki kontrolde doktorum çatlamış kendiliğinden dedi.Duphaston verdi hamilelik olursa bebeğin tutunması için.
Şimdi size sorum ben her ay aynı heyecanı yaşıyorum beklenen adet günüm 7 temmuz sizce bu hafta sonu yani 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???
ince bir çizği bende gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla az daha belirgin olursa vardır benimde çok silikti testim 4 gün kala kaset testle ögrendim umarım vardır bebişinizBenimde 5 gün kala testim bu şekilde çıktı hayalet bişey var gibi ama ben psikolojik görüyorum galiba bakalım adet günü kan vericem inşallah vardır
Ne güzel inşallah bende kalırım
İnşallah vardır ya bu ay o kadar umutlandim ki.ince bir çizği bende gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla az daha belirgin olursa vardır benimde çok silikti testim 4 gün kala kaset testle ögrendim umarım vardır bebişiniz
tBugün adetime 5 gün kaldı dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı
Kendimi kandırmak istemiyorum ama belki erken yapmışımdır belki erken gebelik testleri yanilticidir falan diye avunuyorum bel ağrısı kasık ağrısı ve batma dışında bişey yok belirti olarak. Ayın 7sinde doktor kontrolüm var kan vericem heralde bakalım nasipde varsa olur
Gerçekten öyle bu sondur diye düşünüyorum ben rahim filmimi çekip tüplerimin açık olduğuna emin olayım sonra sallıcam artık rabbim ne zaman isterse versin sağlıklı hayırlı bekkicem Bi süre ilaç falan bişi kullanmadan4 yıl hamile kalmak için uğraştım denemediğim hiç bir tedavi kalmadı Rabbim vermek isterse verir bu çabaların hepsi boş demek istemiyorum ama bence eşini dinlemelisin eğer o seni sık boğaz etmiyorsa kendini yıpratma.
Haklısın canım hiç sıkılmadan okudum sonuçlar hep aynı aslında zaten çok şartlayınca vucut kaıslıyor olmuyor ama dediğin gibi insanın elindede değil rabbim hayırlı Bi şekilde kendimizi şartlayamicağımzı anlar nasip etsin bir an önce kafamızda çıksa çocuk olsa inşallah kims e imtihan olmaz annesizlik ile bir an önce nasip olsun ve adına cidden çok sevindim gerçekten beklemek çok zor rabbim hayırlı evlat etsin vizede dua et canımHanımlar merhaba öncelikle.. ben de bu konuda sizlerle tecrübelerimi, bekleyişimi paylaşmak istiyorum izninizle.. belki rastlayan olmustur yazdiklarima mayis ayi klomen+duphaston+catlatma ignesi kullananlardandim.. şimdi bir başa sariyim istiyorum.. 5 aylik evliyken yani şubat 2021de cocuga niyetlendik ve o ay başladık istikrarli bir sekilde calismalara.. ocak2021 de de oncesinde bir jinekolojik muayeneye gittim ve yumurtaliklarimin temiz oldugunu,rahim yapimin gebelige musait oldugunu soyledi doktor ve duzenli iliski onerdi,folik asit verdi.. ayriyetten 1 sene saglikli bireylerde dahi bir bekleme suresi oldugunu soyledi.. yani imasinda ilk aylardan olmadi diye panik yapip doktor yollarini tutmayin havasi vardi..ozaman tabi kulaga 1 seni mi ne, cok uzun falan dusuncelerim belirdi..sorun yoksa 1 sene uzun degilmi ya bikac aya olur falan filan gibi tecrubesizligimin verdigi dusunceler kafamda dolasip durdu..ta ki 2. ayda da kirmizilari gorene dek .akabinde aralikli ovulasyon testi uygulamalarim..6.ay bi hormon tahlili,kan tahlili,vs derken en son kasim ayinda doktor esimdende sperm testi istedi cok sukur ondada sorun yoktu.bu sefer hem rahatladim hem daha bi kasmaya basladim.ozaman neden sonuc alamiyorz diye.. en sona rahim filmi kaliyordu ya kapaliysa dusunceleri sardi..doktorumda 1 sene dolunca..ocak subat mart gibi rahim filmi istedi eger duzenli iliskiyle hala sonuc alamazsak.. bende ocakta universite hastanesinde 132 tl gibi bir ucretle anestezisiz rahim filmi cekildim..temiz cikti.. sonra umitlerim yeserdi yine bu da temiz nasip artik dedim.. gel gelelim mayista doktora gtmeye karar verdim yine.. zaten nisan ayinda regl olunca onumzdeki ay catlatma dusunebilirz adetinin 5.gunune kadar gel dedi..gittim klomene basladik..kontrolde sagli sollu gelisen 12,13 yumrtamn oldgnu gordu.yumrtlamadan 2 gun once falan..tabiki hepsi dollenme yetenegine sahip olamaz imkansiz, ama sorun olmayan biri olarak klomenin cogul gebelik riskini goze alarak basladim zaten..neyse o ay catlatma ignesi duphaston destekli bir ay gecirdim ve o 3 gunu iyi degerlendrsekte akabindeki 1 haftada gunasiri iliski olamadi cnku ananemn rahatszligindan memlekete gittim..döndüm ve regl oldum, ananemn durumu kotuydu ve heran haber gelebilrdi.. doktora yne gtsem bir haberle yne memlekete gdecektik hem bosuna vcuduma ilac igne vs alcaktim, streste cabasi olcakti.haziran icerisinde vcudumu dinlendirip olmazsa temmuzda yine gdicektim.. yine de bos durmiyim dedim ve ilk kez deneyerek bal tarcin corekotu macunu hazirladim kendime,esime de yedrdm firsat buldukca agzina teptim diyebilirim.. sonrasinda 28 gunluk olan döngümün 12.gununde akinti farkednce evde onceki aylardan kalma ovulasyon testinden yaptim ve pozitfti..onceki 2 gun de ust uste iliski olmustu..cocuk icin degildi ama, oyle gelisti diyelim.. 2 gun ara verir 14.gun de cock icn iliski olr dedik:) ama o gun poztf gornce esime dedim degerlendirelim..o da anlami olmazki 3. gun zaten kaliteli olmaz vs vs dese de iliski yasadik.. ve 2 gun sonra asil yumrtlamam gereken zaman da cenaze haberini aldik ve gittik tekirdaga..okadar eminm ki olmadgna..zaten yum gunu kalitesiz oldu olcagna mi diyip orda hic dikkat etmedim..ve cok uzuntulu stresli zamanlar gecirdim..gel gelelim okadar beynimin cocuk kismi bloke olmustu adet tarihimi bilmiyodum..unutmusum.. sigara tuketmeyen ben sigara tukettim bu surecte.. markette babama yardim ettim su kaldirdim ettim okadar imkan vermiyorum..dikkat ettik neler yaptik simdimi olcak sanki diye dusunup salmistim..7si okunana kadar da kaldim orda ve 9 gunun sonunda evime dondüm.. 25 haziranda adet olmam gerekirken 2 gun gecti asla kondrmadim stres ve uzuntuden dedim..3.gunun sabahi icime kurt dustu .ya gercekten stresten vcudum ambele oldu yada gebeyim dedim..gecesi test yaptim ve pozitif... gerisini siz dusunun .. huzun ve sevincin bir arada oldugu bir duygu patlamasi...16 aydir deniyoruz fakat bunun 4 ayı çöptü..ya ben ya esim tam o siralar sehir disinda ya da memlekette olduk..4 ay sifir beklentiydi yani.yum donemi disinda iliskiker vardi cnku.dolu dolu 12.ayin sonunda mucizem hic beklenmedik anda geldi..p tesi keseyi gorucez..persembe gunu 4+4te degerim 5079 cikti..ayriyetten bal tarcin cirekotu erken yumurtlamama sebep oldu oyle dusunuyorm..ve evlendigimde 25 gunluk dongum..cocuga niyetlenince bikac ay sonra 26 oldu,3,4 ay sonra 27 oldu ve rahim filminden hemen sonra 28 de sabit kaldi.. diyecegim o ki vucudum aslinda uzun bi surecte kendini hazirladi..rahim yapimda belki..cunku evlenmeden once hep sabitti regl döngüm.. ve ayriyetten bi yazimda kafama takmadigin zamanda oluyor dyenlere sinirimi dike getrmstm..hala da ayni fikrdeyim..demesin kime cunku takiliyor,yine olsa yine takarim eminim..sadece tamamen odaklanicaginiz daha buyuk bir mevzu varsa..sevinc ya da uzuntu, benim yasadigom gibi.. iste ozaman o denilen oluyor..beyin otomatik yapiyor bunu..kendinize uzuntuler yaratamazsiniz ama,kendiniz icin biseyler yaparak hobiler edinebilir kendinizi mutlu edebilirsiniz.. ben cok yapamadim sanirim bubu..yaptgmu dusunsemde adete yakin dusunuyordum..adetliyken agir temizlik yapiyirdm ki sonrasinda kalirsam bisey olmasn falan dye..bunu yaparken bike sartliyomusum kendimi.. inanin o istedigi zaman geliyormus... Allah isteyen herkese nasip etsin.. umarim sıkılmamissnzdir..icinizi ferahlatabilmisimdir .. benimde cok agladigim aylar oldu ama gelmedi mucizem .. ama ben anneannem icin aglarken,rabbim bir yerden can im gibi sevdigimin canini alirken,canima da hayat veriyormus bir yandan..bu sefer anneannem icin aglarken geldi mucizem avutmak icin.
Bugünkü testim
Bugünkü testim
artik dualarim tüm isteyenlerle canim..Haklısın canım hiç sıkılmadan okudum sonuçlar hep aynı aslında zaten çok şartlayınca vucut kaıslıyor olmuyor ama dediğin gibi insanın elindede değil rabbim hayırlı Bi şekilde kendimizi şartlayamicağımzı anlar nasip etsin bir an önce kafamızda çıksa çocuk olsa inşallah kims e imtihan olmaz annesizlik ile bir an önce nasip olsun ve adına cidden çok sevindim gerçekten beklemek çok zor rabbim hayırlı evlat etsin vizede dua et canımbide ben rüyamda 3 kızımın olduğunu görüyordum 3 üzler hem çok korkuyordum hem. Diyordum bekledim 3 geldi falan rabbim hayra çıkarsın evlat nasip etsin isteeen herkese
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın umut olur herkese ve banaHanımlar merhaba öncelikle.. ben de bu konuda sizlerle tecrübelerimi, bekleyişimi paylaşmak istiyorum izninizle.. belki rastlayan olmustur yazdiklarima mayis ayi klomen+duphaston+catlatma ignesi kullananlardandim.. şimdi bir başa sariyim istiyorum.. 5 aylik evliyken yani şubat 2021de cocuga niyetlendik ve o ay başladık istikrarli bir sekilde calismalara.. ocak2021 de de oncesinde bir jinekolojik muayeneye gittim ve yumurtaliklarimin temiz oldugunu,rahim yapimin gebelige musait oldugunu soyledi doktor ve duzenli iliski onerdi,folik asit verdi.. ayriyetten 1 sene saglikli bireylerde dahi bir bekleme suresi oldugunu soyledi.. yani imasinda ilk aylardan olmadi diye panik yapip doktor yollarini tutmayin havasi vardi..ozaman tabi kulaga 1 seni mi ne, cok uzun falan dusuncelerim belirdi..sorun yoksa 1 sene uzun degilmi ya bikac aya olur falan filan gibi tecrubesizligimin verdigi dusunceler kafamda dolasip durdu..ta ki 2. ayda da kirmizilari gorene dek .akabinde aralikli ovulasyon testi uygulamalarim..6.ay bi hormon tahlili,kan tahlili,vs derken en son kasim ayinda doktor esimdende sperm testi istedi cok sukur ondada sorun yoktu.bu sefer hem rahatladim hem daha bi kasmaya basladim.ozaman neden sonuc alamiyorz diye.. en sona rahim filmi kaliyordu ya kapaliysa dusunceleri sardi..doktorumda 1 sene dolunca..ocak subat mart gibi rahim filmi istedi eger duzenli iliskiyle hala sonuc alamazsak.. bende ocakta universite hastanesinde 132 tl gibi bir ucretle anestezisiz rahim filmi cekildim..temiz cikti.. sonra umitlerim yeserdi yine bu da temiz nasip artik dedim.. gel gelelim mayista doktora gtmeye karar verdim yine.. zaten nisan ayinda regl olunca onumzdeki ay catlatma dusunebilirz adetinin 5.gunune kadar gel dedi..gittim klomene basladik..kontrolde sagli sollu gelisen 12,13 yumrtamn oldgnu gordu.yumrtlamadan 2 gun once falan..tabiki hepsi dollenme yetenegine sahip olamaz imkansiz, ama sorun olmayan biri olarak klomenin cogul gebelik riskini goze alarak basladim zaten..neyse o ay catlatma ignesi duphaston destekli bir ay gecirdim ve o 3 gunu iyi degerlendrsekte akabindeki 1 haftada gunasiri iliski olamadi cnku ananemn rahatszligindan memlekete gittim..döndüm ve regl oldum, ananemn durumu kotuydu ve heran haber gelebilrdi.. doktora yne gtsem bir haberle yne memlekete gdecektik hem bosuna vcuduma ilac igne vs alcaktim, streste cabasi olcakti.haziran icerisinde vcudumu dinlendirip olmazsa temmuzda yine gdicektim.. yine de bos durmiyim dedim ve ilk kez deneyerek bal tarcin corekotu macunu hazirladim kendime,esime de yedrdm firsat buldukca agzina teptim diyebilirim.. sonrasinda 28 gunluk olan döngümün 12.gununde akinti farkednce evde onceki aylardan kalma ovulasyon testinden yaptim ve pozitfti..onceki 2 gun de ust uste iliski olmustu..cocuk icin degildi ama, oyle gelisti diyelim.. 2 gun ara verir 14.gun de cock icn iliski olr dedik:) ama o gun poztf gornce esime dedim degerlendirelim..o da anlami olmazki 3. gun zaten kaliteli olmaz vs vs dese de iliski yasadik.. ve 2 gun sonra asil yumrtlamam gereken zaman da cenaze haberini aldik ve gittik tekirdaga..okadar eminm ki olmadgna..zaten yum gunu kalitesiz oldu olcagna mi diyip orda hic dikkat etmedim..ve cok uzuntulu stresli zamanlar gecirdim..gel gelelim okadar beynimin cocuk kismi bloke olmustu adet tarihimi bilmiyodum..unutmusum.. sigara tuketmeyen ben sigara tukettim bu surecte.. markette babama yardim ettim su kaldirdim ettim okadar imkan vermiyorum..dikkat ettik neler yaptik simdimi olcak sanki diye dusunup salmistim..7si okunana kadar da kaldim orda ve 9 gunun sonunda evime dondüm.. 25 haziranda adet olmam gerekirken 2 gun gecti asla kondrmadim stres ve uzuntuden dedim..3.gunun sabahi icime kurt dustu .ya gercekten stresten vcudum ambele oldu yada gebeyim dedim..gecesi test yaptim ve pozitif... gerisini siz dusunun .. huzun ve sevincin bir arada oldugu bir duygu patlamasi...16 aydir deniyoruz fakat bunun 4 ayı çöptü..ya ben ya esim tam o siralar sehir disinda ya da memlekette olduk..4 ay sifir beklentiydi yani.yum donemi disinda iliskiker vardi cnku.dolu dolu 12.ayin sonunda mucizem hic beklenmedik anda geldi..p tesi keseyi gorucez..persembe gunu 4+4te degerim 5079 cikti..ayriyetten bal tarcin cirekotu erken yumurtlamama sebep oldu oyle dusunuyorm..ve evlendigimde 25 gunluk dongum..cocuga niyetlenince bikac ay sonra 26 oldu,3,4 ay sonra 27 oldu ve rahim filminden hemen sonra 28 de sabit kaldi.. diyecegim o ki vucudum aslinda uzun bi surecte kendini hazirladi..rahim yapimda belki..cunku evlenmeden once hep sabitti regl döngüm.. ve ayriyetten bi yazimda kafama takmadigin zamanda oluyor dyenlere sinirimi dike getrmstm..hala da ayni fikrdeyim..demesin kime cunku takiliyor,yine olsa yine takarim eminim..sadece tamamen odaklanicaginiz daha buyuk bir mevzu varsa..sevinc ya da uzuntu, benim yasadigom gibi.. iste ozaman o denilen oluyor..beyin otomatik yapiyor bunu..kendinize uzuntuler yaratamazsiniz ama,kendiniz icin biseyler yaparak hobiler edinebilir kendinizi mutlu edebilirsiniz.. ben cok yapamadim sanirim bubu..yaptgmu dusunsemde adete yakin dusunuyordum..adetliyken agir temizlik yapiyirdm ki sonrasinda kalirsam bisey olmasn falan dye..bunu yaparken bike sartliyomusum kendimi.. inanin o istedigi zaman geliyormus... Allah isteyen herkese nasip etsin.. umarim sıkılmamissnzdir..icinizi ferahlatabilmisimdir .. benimde cok agladigim aylar oldu ama gelmedi mucizem .. ama ben anneannem icin aglarken,rabbim bir yerden can im gibi sevdigimin canini alirken,canima da hayat veriyormus bir yandan..bu sefer anneannem icin aglarken geldi mucizem avutmak icin..
Ya bende yaptım işte dün yani regl 5 gün kala ama silik mi negatif mi bişey çıktı ama anlam veremedim çok o yüzden regl günümde kan vericem inşallah vardır belirtilerimde bı tek kasık batması ve bel ağrısıydıBende test yaptım negatif çıktı ve belirtileri de neredeyse bitti hiç yok
t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?