• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktora geldimsuan hormon testi sonucunu bekliyorum
Bende regl olmuşum. Bugün bal kürüne başlıyacagim ve bol bol incir ve havuç yiyeceğim aslında incirin kaynamış suyu havucunda sıkılmış suyu çok daha yararlı oluyor yumurta büyütmeye de şuan havuç sikacağım bozuk ve inciri kaynatmak da zoruma gitti 😅 o yüzden bol bol yiyeceğim sadece.
Perşembe günü öğlen doktora gideceğim muayne edermi bilmem ama klomen vereceği kesin çünkü öyle demişti.

Bende regl olmuşum. Bugün bal kürüne başlıyacagim ve bol bol incir ve havuç yiyeceğim aslında incirin kaynamış suyu havucunda sıkılmış suyu çok daha yararlı oluyor yumurta büyütmeye de şuan havuç sikacağım bozuk ve inciri kaynatmak da zoruma gitti 😅 o yüzden bol bol yiyeceğim sadece.
Perşembe günü öğlen doktora gideceğim muayne edermi bilmem ama klomen vereceği kesin çünkü öyle demişti.
klomeni aldik sonunda hayırlısıyla olur insallah gunde ikikez kullanicam

oylede beb dunaksam sabahi beklemden başladım yaa
Bir şey olmaz. Dün akşam basladiysan son günün sabahı bitecek. Sen düzenli sabah akşam almaya devam et, doktorun dediği gibi
Dun snein 3. Günü muydu?

Şöyle engel, süt hormonun yüksek olduğu için vücudun seni zaten gebe sanıyor. Ilaçla düşecek ve herşey normale dönecek böyle düşün 😊
oyleymis beyinden geliyormis coktaktigin icin dedi bana cokstresli gordu bnei böyle asla olmaz dedi rahat birak byenini dedi.Bende yaşına takiliyorum dedim sacmalama dedi bana

Back