- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
İlk denemede tutar insallah.yokcnm hickullanmadim
Ben de cuma günü adet söktürücüyu bitirdim şuan adet olmayı bekliyorum adet olsam hemen bal kürüne ve klomene başlayacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemede tutar insallah.yokcnm hickullanmadim
Hmm balfaydalimiİlk denemede tutar insallah.
Ben de cuma günü adet söktürücüyu bitirdim şuan adet olmayı bekliyorum adet olsam hemen bal kürüne ve klomene başlayacağım.
Bal kürü var burada birisi yapmışta yumurta büyütmek için. Ben ilk kez yapıcam bakalimHmm balfaydalimi
Ben doktora geldimsuan hormon testi sonucunu bekliyorumBal kürü var burada birisi yapmışta yumurta büyütmek için. Ben ilk kez yapıcam bakalim
Bende regl olmuşum. Bugün bal kürüne başlıyacagim ve bol bol incir ve havuç yiyeceğim aslında incirin kaynamış suyu havucunda sıkılmış suyu çok daha yararlı oluyor yumurta büyütmeye de şuan havuç sikacağım bozuk ve inciri kaynatmak da zoruma gittiBen doktora geldimsuan hormon testi sonucunu bekliyorum
klomeni aldik sonunda hayırlısıyla olur insallah gunde ikikez kullanicamBende regl olmuşum. Bugün bal kürüne başlıyacagim ve bol bol incir ve havuç yiyeceğim aslında incirin kaynamış suyu havucunda sıkılmış suyu çok daha yararlı oluyor yumurta büyütmeye de şuan havuç sikacağım bozuk ve inciri kaynatmak da zoruma gittio yüzden bol bol yiyeceğim sadece.
Perşembe günü öğlen doktora gideceğim muayne edermi bilmem ama klomen vereceği kesin çünkü öyle demişti.
Hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah belki bu ay aynı anda hamile kalırızklomeni aldik sonunda hayırlısıyla olur insallah gunde ikikez kullanicam
ay inşallahHadi hayırlısı olsun tatlım inşallah belki bu ay aynı anda hamile kalırız![]()
bana 10luk vermis klomen 5gunde bitecek niyeokadar azvermisHadi hayırlısı olsun tatlım inşallah belki bu ay aynı anda hamile kalırız![]()
Sabah akşam kullanacaksın ya zaten 10 tanesi 5 gün ediyor..bana 10luk vermis klomen 5gunde bitecek niyeokadar azvermis
oylede beb dunaksam sabahi beklemden başladım yaaSabah akşam kullanacaksın ya zaten 10 tanesi 5 gün ediyor..
Bir şey olmaz. Dün akşam basladiysan son günün sabahı bitecek. Sen düzenli sabah akşam almaya devam et, doktorun dediği gibioylede beb dunaksam sabahi beklemden başladım yaa
Evt cnm suthormonum yuksek cikti tahlillerdeBir şey olmaz. Dün akşam basladiysan son günün sabahı bitecek. Sen düzenli sabah akşam almaya devam et, doktorun dediği gibi
Dun snein 3. Günü muydu?
Emziriyor musun?Evt cnm suthormonum yuksek cikti tahlillerde
bebegin yok cnm stresten oluyormusEmziriyor musun?
bebegin yok cnm stresten oluyormus
ah nerdee keske cnmmStresten olabiliyor evet ama dostinex verdiyse doktor verdiği ay hamile kalanlar var inşallah sende kalırsın ❤
ah nerdee keske cnmm
Doktorda bunun engel olduugnu soyledi ama.nasib
ah nerdee keske cnmm
Doktorda bunun engel olduugnu soyledi ama.nasib
oyleymis beyinden geliyormis coktaktigin icin dedi bana cokstresli gordu bnei böyle asla olmaz dedi rahat birak byenini dedi.Bende yaşına takiliyorum dedim sacmalama dedi banaŞöyle engel, süt hormonun yüksek olduğu için vücudun seni zaten gebe sanıyor. Ilaçla düşecek ve herşey normale dönecek böyle düşün![]()