Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Kızlar günaydın. Benim ovulasyon testleri böyle çıktı iki gün silikleşti bugün yaptığımda daha net çıktı ikinci çizgi anlamadım

Eklentiler

• IMG_20230313_101237.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar günaydın. Benim ovulasyon testleri böyle çıktı iki gün silikleşti bugün yaptığımda daha net çıktı ikinci çizgi anlamadım
Geçen iki gün sıvı tüketimine vs dikkat ettin mi canım ya da bugün daha koyu ilk idrar ile mi yaptın her gün aynı saatte 2 saatlik sıvı tüketmeden beklenen idrar da net veriyor diye biliyorum

Geçen iki gün sıvı tüketimine vs dikkat ettin mi canım ya da bugün daha koyu ilk idrar ile mi yaptın her gün aynı saatte 2 saatlik sıvı tüketmeden beklenen idrar da net veriyor diye biliyorum
Evet canım sıvı tüketimi olmuştu. Gece çok susuyorum. Aşırı su tüketimi oluyor. Bugünde ilk idrarla yaptım dünde ama sanırım sıvı tüketiminden oldu

Evet canım sıvı tüketimi olmuştu. Gece çok susuyorum. Aşırı su tüketimi oluyor. Bugünde ilk idrarla yaptım dünde ama sanırım sıvı tüketiminden oldu
Canım ovulasyon testi ilk idrar ile asla yapilmamali sabah ilk idrara çıktıktan sonra suyunu çayını iç sivi tüketimini bitirdikten 2 saat sonra ovulasyon testi yapman gerek çünkü geceden biriken lh hormonu sabah ilk idrar da yanıltıyor testi

Yaa tamam canım o zaman öyle yapayım bugün. Çok sağ ol canım ben de bilemedim ilk kez kullandığım için

Yaa tamam canım o zaman öyle yapayım bugün. Çok sağ ol canım ben de bilemedim ilk kez kullandığım için
Olsun bakalım canım sen akıntı vs den hemen hemen yumurtlama dönemini bilirsin o zamanda c life bırakırsın bu ay testlerin biraz şüpheli olmuş oldu testlere benim dediğim gibi devam et bugün bir tekrarla bakalım nasıl cikacak testin

Tamam canım birazdan yapıcam test. Aynen aslında anlıyorum ateş basması oluyor,akıntı oluyor. Gerçi gün aşırı değerlendiriyoruz ama tabiki etmekte önemli

Aynen pik yapmış testin. T çizgisi c çizgisinden koyu inşallah yarın testin de siliklesirse çatlamış olur sen bugünden değerlendirmeye basla Allah nasip etsin bu ay güzel haberler alalım
İnşallah değerlendirebiliriz. Amcamın eşini yoğun bakıma almışlar. Şehir dışına çıkabiliriz. Her şey üst üste geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…