Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun canım dua her derde deva benimde her daim dualarimdasin
Hepimizden inşallahAllah senden de razı olsun canım
Geçen iki gün sıvı tüketimine vs dikkat ettin mi canım ya da bugün daha koyu ilk idrar ile mi yaptın her gün aynı saatte 2 saatlik sıvı tüketmeden beklenen idrar da net veriyor diye biliyorumKızlar günaydın. Benim ovulasyon testleri böyle çıktı iki gün silikleşti bugün yaptığımda daha net çıktı ikinci çizgi anlamadım
Evet canım sıvı tüketimi olmuştu. Gece çok susuyorum. Aşırı su tüketimi oluyor. Bugünde ilk idrarla yaptım dünde ama sanırım sıvı tüketiminden olduGeçen iki gün sıvı tüketimine vs dikkat ettin mi canım ya da bugün daha koyu ilk idrar ile mi yaptın her gün aynı saatte 2 saatlik sıvı tüketmeden beklenen idrar da net veriyor diye biliyorum
Canım ovulasyon testi ilk idrar ile asla yapilmamali sabah ilk idrara çıktıktan sonra suyunu çayını iç sivi tüketimini bitirdikten 2 saat sonra ovulasyon testi yapman gerek çünkü geceden biriken lh hormonu sabah ilk idrar da yanıltıyor testiEvet canım sıvı tüketimi olmuştu. Gece çok susuyorum. Aşırı su tüketimi oluyor. Bugünde ilk idrarla yaptım dünde ama sanırım sıvı tüketiminden oldu
Yaa tamam canım o zaman öyle yapayım bugün. Çok sağ ol canım ben de bilemedim ilk kez kullandığım içinCanım ovulasyon testi ilk idrar ile asla yapilmamali sabah ilk idrara çıktıktan sonra suyunu çayını iç sivi tüketimini bitirdikten 2 saat sonra ovulasyon testi yapman gerek çünkü geceden biriken lh hormonu sabah ilk idrar da yanıltıyor testi
Olsun bakalım canım sen akıntı vs den hemen hemen yumurtlama dönemini bilirsin o zamanda c life bırakırsın bu ay testlerin biraz şüpheli olmuş oldu testlere benim dediğim gibi devam et bugün bir tekrarla bakalım nasıl cikacak testinYaa tamam canım o zaman öyle yapayım bugün. Çok sağ ol canım ben de bilemedim ilk kez kullandığım için
Tamam canım birazdan yapıcam test. Aynen aslında anlıyorum ateş basması oluyor,akıntı oluyor. Gerçi gün aşırı değerlendiriyoruz ama tabiki etmekte önemliOlsun bakalım canım sen akıntı vs den hemen hemen yumurtlama dönemini bilirsin o zamanda c life bırakırsın bu ay testlerin biraz şüpheli olmuş oldu testlere benim dediğim gibi devam et bugün bir tekrarla bakalım nasıl cikacak testin
Bence bırak canım bir de benim dediklerime uyarak yarın da bir test yap bugünü de değerlendir. yarın testin nasil olursa ona göre bakarızCanım ben şimdi yaptım. C life ve diğer kürleri bırakmam mı lazım şimdi ?
Tamam canım inşallah yaparım yarın. Yine atarım burayaBence bırak canım bir de benim dediklerime uyarak yarın da bir test yap bugünü de değerlendir. yarın testin nasil olursa ona göre bakarız
Aynen pik yapmış testin. T çizgisi c çizgisinden koyu inşallah yarın testin de siliklesirse çatlamış olur sen bugünden değerlendirmeye basla Allah nasip etsin bu ay güzel haberler alalımTamam canım inşallah yaparım yarın. Yine atarım buraya
İnşallah değerlendirebiliriz. Amcamın eşini yoğun bakıma almışlar. Şehir dışına çıkabiliriz. Her şey üst üste geldiAynen pik yapmış testin. T çizgisi c çizgisinden koyu inşallah yarın testin de siliklesirse çatlamış olur sen bugünden değerlendirmeye basla Allah nasip etsin bu ay güzel haberler alalım
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinİnşallah değerlendirebiliriz. Amcamın eşini yoğun bakıma almışlar. Şehir dışına çıkabiliriz. Her şey üst üste geldi
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun rabbim şifa versinsen elindem geleni yap kuzum gerisi Allah a kalmış nasip olacağı zaman her türlü oluyor
Canım test yaptın mı sonucu ne oldu ?Amin canım Allah razı olsunÖyle tabi canım Allah'ım nasip ederse her şekilde olur
Hayırlısı olsun inşallah
Canım bugünde ovulasyon testi yaptım yine ikiside kırmızıydı atıyorum burayaCanım test yaptın mı sonucu ne oldu ?
Canım catlama olmamış yarın yine test yap ama 2-3 tane havuç ye catlatmaya yardımcı oluyorCanım bugünde ovulasyon testi yaptım yine ikiside kırmızıydı atıyorum buraya
Canım zaten havuç ve incir kürüne devam ediyorum çatlama görene kadar yapıcam onu. Onun dışında yerim amaCanım catlama olmamış yarın yine test yap ama 2-3 tane havuç ye catlatmaya yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?