• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK16:Bende vuruldum bugün 11.gün Hiçbir belirtin yok bütün bu tür başlıklara da yazıyorum ya insan bi dayanak arıyor kendine İnşallah herkes bebişlerineen kısa zamanda kavuşur

İğmeden sonra 12.günüm tamamen adet belirtim var sizce yarın test yaptırayım mı bu arada ovü testi gebelik testim gelmedi henüz

Eklentiler

• 2E5FE710-2753-49BB-946B-9D5CC0211846.webp
    2E5FE710-2753-49BB-946B-9D5CC0211846.webp
    32 KB · Görüntüleme: 63
[QUOTE="hayat2828, post: 64418044, member: 897860"kızlar yarın test yaptırayım mu 13. Gün olacak ben artık negatif görüp kurtulmak istiyorum

Kızlar bende 24 Haziran'da iğne oldum dün ve bugün test yaptım yani 13. ve 14. gün oluyor sonuç bu hiç bir belirtim de bişey yok sizce hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• PhotoGrid_1594144783285.webp
    PhotoGrid_1594144783285.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bende 24 Haziran'da iğne oldum dün ve bugün test yaptım yani 13. ve 14. gün oluyor sonuç bu hiç bir belirtim de bişey yok sizce hamilelik olabilir mi
canim ben 2.teste cok silik bir cizgi goruyorum ama bir iki gun sonra yine dene umarimm yavrun senjnledir 💞🤲

Merhaba kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım benimde bir yıldır çocuğum olmuyor bu çatlama iğnesi nedir acaba ne işe yarıyor

Merhaba kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım benimde bir yıldır çocuğum olmuyor bu çatlama iğnesi nedir acaba ne işe yarıyor
Yumurtanın olgunlaştığı vakit doktor çatlatma iğnesi vuruyor ve 36 saat sonra ilişki öneriyor. Yani yumurtanızın tam çatlama zamanını bilip ona göre ilişkiye giriyorsunuz. Ben böyle biliyorum ☺ birisinde de iğnenin rahmi döllenmeye hazırladığını duymuştum. Hangisi doğru bilmiyorum ama 😬

Yumurtanın olgunlaştığı vakit doktor çatlatma iğnesi vuruyor ve 36 saat sonra ilişki öneriyor. Yani yumurtanızın tam çatlama zamanını bilip ona göre ilişkiye giriyorsunuz. Ben böyle biliyorum ☺ birisinde de iğnenin rahmi döllenmeye hazırladığını duymuştum. Hangisi doğru bilmiyorum ama 😬
Anladım canım çok teşekkür ederim ben 3 ay olmayınca doktora gitmiştim bize acelenize ne oluyor diye hitap etti bir yıl olmadan gelmeyin dedi geçen ay şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim bişey bulamayınca kadın doğuma sevketti oda kist varmı diye baktı yok hatta bugün yumurtan çatlamış mutlaka degerlendirin dedi bu aynı şey galiba

Anladım canım çok teşekkür ederim ben 3 ay olmayınca doktora gitmiştim bize acelenize ne oluyor diye hitap etti bir yıl olmadan gelmeyin dedi geçen ay şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim bişey bulamayınca kadın doğuma sevketti oda kist varmı diye baktı yok hatta bugün yumurtan çatlamış mutlaka degerlendirin dedi bu aynı şey galiba
Aynen canım bi nevi aynı şey. Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

Canım 30 yaşındayım 1 yıl olmak üzere evleneli yaşım genç olsa hiç dert etmicem ama mağlum. Sen ne durumdasın canım

Canım 30 yaşındayım 1 yıl olmak üzere evleneli yaşım genç olsa hiç dert etmicem ama mağlum. Sen ne durumdasın canım
Bence doktorunuz saçmalamış başka bi doktora gidin derim. Tamam 30 çok geç bi yaş değil ama bi 20 de değil yani. Bende 26 yaşındayım canım yeni hamileyim bakalım inşallah sağlıkla devam eder. 6 haftalık daha ☺️

Back