- 30 Ekim 2016
- 1.415
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
Çatlatma iğnesi olup Benim gibi bekleyenleeeeer? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femara ve catlatma ignesi vuruldum, gecen pazartesi bugün ignenin 6. Günü insallah hayirli haberler alirizÇatlatma iğnesi olup Benim gibi bekleyenleeeeer?![]()
Bence yok cnmKızlar bende 24 Haziran'da iğne oldum dün ve bugün test yaptım yani 13. ve 14. gün oluyor sonuç bu hiç bir belirtim de bişey yok sizce hamilelik olabilir mi
canim ben 2.teste cok silik bir cizgi goruyorum ama bir iki gun sonra yine dene umarimm yavrun senjnledirKızlar bende 24 Haziran'da iğne oldum dün ve bugün test yaptım yani 13. ve 14. gün oluyor sonuç bu hiç bir belirtim de bişey yok sizce hamilelik olabilir mi
Yumurtanın olgunlaştığı vakit doktor çatlatma iğnesi vuruyor ve 36 saat sonra ilişki öneriyor. Yani yumurtanızın tam çatlama zamanını bilip ona göre ilişkiye giriyorsunuz. Ben böyle biliyorum ☺ birisinde de iğnenin rahmi döllenmeye hazırladığını duymuştum. Hangisi doğru bilmiyorum amaMerhaba kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım benimde bir yıldır çocuğum olmuyor bu çatlama iğnesi nedir acaba ne işe yarıyor
Anladım canım çok teşekkür ederim ben 3 ay olmayınca doktora gitmiştim bize acelenize ne oluyor diye hitap etti bir yıl olmadan gelmeyin dedi geçen ay şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim bişey bulamayınca kadın doğuma sevketti oda kist varmı diye baktı yok hatta bugün yumurtan çatlamış mutlaka degerlendirin dedi bu aynı şey galibaYumurtanın olgunlaştığı vakit doktor çatlatma iğnesi vuruyor ve 36 saat sonra ilişki öneriyor. Yani yumurtanızın tam çatlama zamanını bilip ona göre ilişkiye giriyorsunuz. Ben böyle biliyorum ☺ birisinde de iğnenin rahmi döllenmeye hazırladığını duymuştum. Hangisi doğru bilmiyorum ama![]()
Aynen canım bi nevi aynı şey. Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinAnladım canım çok teşekkür ederim ben 3 ay olmayınca doktora gitmiştim bize acelenize ne oluyor diye hitap etti bir yıl olmadan gelmeyin dedi geçen ay şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim bişey bulamayınca kadın doğuma sevketti oda kist varmı diye baktı yok hatta bugün yumurtan çatlamış mutlaka degerlendirin dedi bu aynı şey galiba
Bence doktorunuz saçmalamış başka bi doktora gidin derim. Tamam 30 çok geç bi yaş değil ama bi 20 de değil yani. Bende 26 yaşındayım canım yeni hamileyim bakalım inşallah sağlıkla devam eder. 6 haftalık dahaCanım 30 yaşındayım 1 yıl olmak üzere evleneli yaşım genç olsa hiç dert etmicem ama mağlum. Sen ne durumdasın canım
Aminn İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese tez zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsincanim ben 2.teste cok silik bir cizgi goruyorum ama bir iki gun sonra yine dene umarimm yavrun senjnledir![]()