- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
Ben hic cifticizfi goremedim testler beni hic yaniltmadi.simdi buaya bakacağım umarim olurBazıları sayılmaz felan diyor da aceba erken mi yaptım diye umutlaniyoeum işte kendi kendime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic cifticizfi goremedim testler beni hic yaniltmadi.simdi buaya bakacağım umarim olurBazıları sayılmaz felan diyor da aceba erken mi yaptım diye umutlaniyoeum işte kendi kendime
Nereye bakacaksın ? Ben 6 günü yaptım çift çizgi gorduyudmBen hic cifticizfi goremedim testler beni hic yaniltmadi.simdi buaya bakacağım umarim olur
onumdeki ayi degerlendircmNereye bakacaksın ? Ben 6 günü yaptım çift çizgi gorduyudmgeçen ay beni yanılttı adetten bir gün önce yaptım çift çizgi gördüm doktora gittim hamileyim diye doktor daha ultrasyondan goremekde dedi kan ver ultrasyon gününü ayarlayalım dedi verdin ki 1.46 çıktı beyninden kaynar sular döküldü ki nasi
Yeni mi bidaha mi başladın tedaviyeonumdeki ayi degerlendircmşimdi baksam igne vurundumya ciftcizgi görürüm ancak ovude goruruum
![]()
yeni evet dun vurundum bugun iliskiYeni mi bidaha mi başladın tedaviye
Kaç aydır istiyorsun gebelik hadi bakalım inşallah olur bu sefereyeni evet dun vurundum bugun iliski
Çooookkk aminnnnAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
6ayKaç aydır istiyorsun gebelik hadi bakalım inşallah olur bu sefere ♥
Yeni mi evlisin
evet ama yasimdandolayi olsun istiyorum hic korunmadım dahaYeni mi evlisin
Kaç yaşındasınevet ama yasimdandolayi olsun istiyorum hic korunmadım daha
33olucamKaç yaşındasın
Olur inşallah33olucam
Nasip değilmiş diyelimBişey çıkmadı
Öyle tabi nasip değilmişNasip değilmiş diyelim![]()