Bnm igneyle birlikte 13 gün erken gebelik testi yaptım ckmadiİğne günüyle 10 bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm igneyle birlikte 13 gün erken gebelik testi yaptım ckmadiİğne günüyle 10 bugün
Umutlandırmak gibi olsun istemiyorum sonu ne olur bilemem ama bikaç gündür yorumları okuyorum 13 ve 14 te idrarda negatif görüp kanda hamile olduğunu öğrenen çok kişi var o yüzden bekliyorum bende zaman geçsin diyeBnm igneyle birlikte 13 gün erken gebelik testi yaptım ckmadi
Kasıklarım felan ağrıyor belim felan ama adet olacak gibiyimUmutlandırmak gibi olsun istemiyorum sonu ne olur bilemem ama bikaç gündür yorumları okuyorum 13 ve 14 te idrarda negatif görüp kanda hamile olduğunu öğrenen çok kişi var o yüzden bekliyorum bende zaman geçsin diye
Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış çoğu zaman.. Bat ne zaman?Kasıklarım felan ağrıyor belim felan ama adet olacak gibiyim
Salı günüHamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış çoğu zaman.. Bat ne zaman?
Haber ver ne olursa merak ettimSalı günü
Tamam veririm kaç aydir bebek istiyorsunHaber ver ne olursa merak ettim
4 aylık evliyim ekimde evlendim aralıkta denemeye başladıkTamam veririm kaç aydir bebek istiyorsun
Klomen mi verdi sana ?4 aylık evliyim ekimde evlendim aralıkta denemeye başladık
Sen daha yenisin4 aylık evliyim ekimde evlendim aralıkta denemeye başladık
Senin ne kadar olduSen daha yenisin
Evet adetin 3. Günü başladım günde 2 tane 11. Günde gel dedi gittim ulteasonda 2 yumurta gördü 24 ve 16 mm. Kan tahlilinde 2.5 yumurta gelişmiş diyebiliriz dedi ve o gün çatlama iğnesi vuruldum bekliyorumKlomen mi verdi sana ?
Benimde çift yumurta olms olursa ikiz olur dmeisti nasi sevinmiştimEvet adetin 3. Günü başladım günde 2 tane 11. Günde gel dedi gittim ulteasonda 2 yumurta gördü 24 ve 16 mm. Kan tahlilinde 2.5 yumurta gelişmiş diyebiliriz dedi ve o gün çatlama iğnesi vuruldum bekliyorum
Keşke olsaBenimde çift yumurta olms olursa ikiz olur dmeisti nasi sevinmiştim
KeskeeeeKeşke olsaBi de benim çift başlı rahim var döllenme ikisinde olursa normalde de ikiz şansım var
İğne oldugun günü saydın minormal test ile
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKeşke olsaBi de benim çift başlı rahim var döllenme ikisinde olursa normalde de ikiz şansım var
saydim hergun baktim 12.de bembeyazdi hep oyle devametti hamiledegildim.simdi buaya bakacağımİğne oldugun günü saydın mi
Bazıları sayılmaz felan diyor da aceba erken mi yaptım diye umutlaniyoeum işte kendi kendimesaydim hergun baktim 12.de bembeyazdi hep oyle devametti hamiledegildim.simdi buaya bakacağım