Klomen+ çatlatma iğnesi

şimdi ben iğneyi vurdurdum bana doktor gece 3 te ilişki dedi ertesi günde ilişki dedi sonra gün aşırı dedi yumurtam 23 mm olmuş

Kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım 11 13 16 mm di çatlatma iğnesi yapılmadı 3 gün önce adet oldum doktora gittiğimde de o üç yumurta 3 tane kist olmuş bu ay düzenleyici kullancam kistlerin geçmesi için böyle olup hamile kalan var mı moralim çok bozuldu çatlamamış yumurtalar sizce doktorun da hatası var mı

Selam kızlar
Dün iğne oldum bugun çatlamışmı diye kontrole gidicem.
Yalnız eşimin amcası ağır hasta Allah korusun kaybetme durumu var hastanede bekliyor şuan ameliyat için.
Eğer bugun eşim eve gelmezse diğer günler tutturma şansım varmı sizce.
Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi oldu ama çok emek verdim bu ay günleri kaçırcam diye çok korkuyorum

Arkadaşlar ben birkaç konuda bilgi almak istiyorum;
Bu yumurtalar büyüse bile çatlamayabiliyor mu?
Çatlamadığını nasıl anlayabiliriz?
Doktor çatlatma iğnesini hangi durumda veriyor?
Ben yumurtalarımın çatlamadığını düşünmeye başladım. İki kere doktora gidip yumurtama baktırdığımda her iki doktor da bir kaç güne çatlar demişti ama o aylarda gebelik olmadı. Ve bu doktorlardan biri iğne yazıyordu ki ben itiraz etmiştim, kendi kendine çatlasın, geç olsun önemli değil ki dedim, tamam demişti doktor. İlla gerekse ısrar ederdi ama keyfi olarak yazmak istedi sanırım. Acaba yaptırmalı mıydım?

Bayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi. Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi

Erken gebelik döneminde silik çıkabiliyor. Bende de silik çıkmıştı. Ama yinede fazla kaptırma kendini derim. Sonra negatifi öğrendiğinde üzülen hayal kırıklığına uğrayan sen olursun. Sık dişini biraz reglin 2-3 gün geçsin kan tahlili yaptır. Kesin sonuç çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…