- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
şimdi ben iğneyi vurdurdum bana doktor gece 3 te ilişki dedi ertesi günde ilişki dedi sonra gün aşırı dedi yumurtam 23 mm olmuşAdetli iken gidiyorsun. Dr yazıyor klomeni ve adetin 5. günü başla diyor ve bir tarih veriyor sana. Bu tarihte gel diyor. Klomeni kullandıktan sonra dr un dediği tarihte gidiyorsun. Bakıyor ultrasonda yumurtan gelişmiş mi diye. Eğer geliştiyse çatlatma iğnesinin adını yazıyor kağıda. Devlet karşılamıyor iğneyi 50-55 gibi bir fiyatı var. Ona göre hazırlıklı git diye fiyatı yazdım. İğneyi alır almaz git acilde hemşirelere yaptır. Yaptırdığın saate bak tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra gün aşırı olarak 1 hafta devam. Bu şekil oluyo işte (Benim iğne buydu)
Bende dün sağlık ocağında test yaptırdım negatifşimdi ben iğneyi vurdurdum bana doktor gece 3 te ilişki dedi ertesi günde ilişki dedi sonra gün aşırı dedi yumurtam 23 mm olmuş
kaç gün geçti canımBende dün sağlık ocağında test yaptırdım negatif
3 gün var dahakaç gün geçti canım
daha var belki geç döllenme olur canım olmazsada üzülme Önür ay olur..3 gün var daha
Ne biliyim ya moralim bozuldudaha var belki geç döllenme olur canım olmazsada üzülme Önür ay olur..
bozma moralini hiç stres iyi gelmez motive et kendiniNe biliyim ya moralim bozuldu
Çok ümitliydim hayal kırıklığına uğradımbozma moralini hiç stres iyi gelmez motive et kendini
İnan bende her ay ümitliyim olmadı üzülüyorum ama rabbim hayırlısını versinÇok ümitliydim hayal kırıklığına uğradım
Ne kadar zamandır evlisinİnan bende her ay ümitliyim olmadı üzülüyorum ama rabbim hayırlısını versin
bir senelik siz canım ama ben 9 ay vajinusmusla uğraştımNe kadar zamandır evlisin
Mayısta 2 sene olcak. Bende prolaktin yüksekti kist vardı polikistik over vardı rahmim pıhtılaşmış kan dolmuştu. Onlarla harcamıştım bende 8-9 ayımıbir senelik siz canım ama ben 9 ay vajinusmusla uğraştım
Erken gebelik döneminde silik çıkabiliyor. Bende de silik çıkmıştı. Ama yinede fazla kaptırma kendini derim. Sonra negatifi öğrendiğinde üzülen hayal kırıklığına uğrayan sen olursun. Sık dişini biraz reglin 2-3 gün geçsin kan tahlili yaptır. Kesin sonuç çıksınBayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi. Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi
rabbim sağlık versin canım tez zamanda bir evladın olsun inşallahMayısta 2 sene olcak. Bende prolaktin yüksekti kist vardı polikistik over vardı rahmim pıhtılaşmış kan dolmuştu. Onlarla harcamıştım bende 8-9 ayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?