- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Tmm canımYerleşme kanamasi olabilir mi ? Inşaallah öyledir. Kan sonucunu yine de gidip al ihmal etme
Canım dün sabah 11 de vurdurdum canım dikkat ediyorum ama şu an en ufak bir ağrı yok bakalım umarım çatlarCanim genelde kasık ağrı vurulduktan sonraki gün başliyor. Ama genelde catlamasina yakin cok ağrı oluyor. Kac gibi vuruldun igneni. Ayrica yan etkileri de var bu ignenin dikkat et kendine .
Keşke 36 saat kuralında üst üste birliktelik olmasaydı. Hem önceki hemde üstüne olan birliktelik spermlerin dışarıya çıkmasına sebep olur diye biliyorum36 saat kuralina dikkat ederek birliktelik kurduk canım. Daha sonra da yumurtam catlamistir ve 24 saat yaşar diye düsünüp 24 saat dolmadan tekrar birliktelik oldu. Bu zaman icinde eşime süt havuç ve ceviz yedirdim bol bol.
Benim gebeliğimde iğneden 21 gün sonra kan testinde 246 çıkmıştı. Daha öncesinde kan testi yaptırmamıştım
Kızlar çatlatma iğnenizin adı neydi??
Benimki öncekinin aynısı. Öncekinde hemen tutmuştu. Hemde sadece bir defa birliktelik olmuştuOvitrelle benimki
Benim kanamam vardı. Bebeğimin kalbi durmuştu. İhmal etme. Bişeyin yok eşinle kan uyuşmazlığı var falan derlerse. Başka doktora görün. Beni çok ihmal ettiler.Tmm canım
Hım yok ben regl oldum hsg dedi doktorBenim kanamam vardı. Bebeğimin kalbi durmuştu. İhmal etme. Bişeyin yok eşinle kan uyuşmazlığı var falan derlerse. Başka doktora görün. Beni çok ihmal ettiler.
Bozma moralini. Ben 1.5 sene tedavi gördüm olmadı. Her ay regl olduğumda ağlayıp isyan ediyordum. Sonra boşverdim. Tam ramazan bayramı arefesi gebe olduğumu öğrendim. Sen kalbini bozma eğer olacağı varsa olur zaten. Dr a söyle bu iğneden yazsın bidahakine bakalım benim bundada tutacak mı. Haftaya cuma belli olurHım yok ben regl oldum hsg dedi doktor
Adetli iken gidiyorsun. Dr yazıyor klomeni ve adetin 5. günü başla diyor ve bir tarih veriyor sana. Bu tarihte gel diyor. Klomeni kullandıktan sonra dr un dediği tarihte gidiyorsun. Bakıyor ultrasonda yumurtan gelişmiş mi diye. Eğer geliştiyse çatlatma iğnesinin adını yazıyor kağıda. Devlet karşılamıyor iğneyi 50-55 gibi bir fiyatı var. Ona göre hazırlıklı git diye fiyatı yazdım. İğneyi alır almaz git acilde hemşirelere yaptır. Yaptırdığın saate bak tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra gün aşırı olarak 1 hafta devam. Bu şekil oluyo işte (Benim iğne buydu)Kızlar klomenle hamile kalanlar nasıl bir yol izlediniz çatlatma iğnesi oldunuz mu ve ilişki düzeni nasıl oldu lütfen yardımcı olurmusunuz
36 saat sonraki ilişkiden 2 hafta sonra sonuç bu olmuştuKızlar klomenle hamile kalanlar nasıl bir yol izlediniz çatlatma iğnesi oldunuz mu ve ilişki düzeni nasıl oldu lütfen yardımcı olurmusunuz
Hadi inşallah güzel haberlerini alırızKzlar bende bugün ignemi vuruldum büyümüş şükür ki yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?