Klomen+ çatlatma iğnesi

Kızlar merhaba dün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün hiç ağrı falan yok bu normal mi ağrı ne zaman başlıyor normalde

Canim genelde kasık ağrı vurulduktan sonraki gün başliyor. Ama genelde catlamasina yakin cok ağrı oluyor. Kac gibi vuruldun igneni. Ayrica yan etkileri de var bu ignenin dikkat et kendine .

Canim genelde kasık ağrı vurulduktan sonraki gün başliyor. Ama genelde catlamasina yakin cok ağrı oluyor. Kac gibi vuruldun igneni. Ayrica yan etkileri de var bu ignenin dikkat et kendine .
Canım dün sabah 11 de vurdurdum canım dikkat ediyorum ama şu an en ufak bir ağrı yok bakalım umarım çatlar

36 saat kuralina dikkat ederek birliktelik kurduk canım. Daha sonra da yumurtam catlamistir ve 24 saat yaşar diye düsünüp 24 saat dolmadan tekrar birliktelik oldu. Bu zaman icinde eşime süt havuç ve ceviz yedirdim bol bol.
Keşke 36 saat kuralında üst üste birliktelik olmasaydı. Hem önceki hemde üstüne olan birliktelik spermlerin dışarıya çıkmasına sebep olur diye biliyorum

Hım yok ben regl oldum hsg dedi doktor
Bozma moralini. Ben 1.5 sene tedavi gördüm olmadı. Her ay regl olduğumda ağlayıp isyan ediyordum. Sonra boşverdim. Tam ramazan bayramı arefesi gebe olduğumu öğrendim. Sen kalbini bozma eğer olacağı varsa olur zaten. Dr a söyle bu iğneden yazsın bidahakine bakalım benim bundada tutacak mı. Haftaya cuma belli olur

Eklentiler

• Screenshot_20171110-104717.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 63
Merhabalar tekrar... Bugünlerde hasta olacaktım ve tam gününde oldum mağlesef...bidahaki aya tekrar denicem klomeni zaten Aralık 15 gibi amerikaya gidiyoruz netleşti...Rabbim büyük hayırlı zaman değilmiş...

Kızlar klomenle hamile kalanlar nasıl bir yol izlediniz çatlatma iğnesi oldunuz mu ve ilişki düzeni nasıl oldu lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar klomenle hamile kalanlar nasıl bir yol izlediniz çatlatma iğnesi oldunuz mu ve ilişki düzeni nasıl oldu lütfen yardımcı olurmusunuz
Adetli iken gidiyorsun. Dr yazıyor klomeni ve adetin 5. günü başla diyor ve bir tarih veriyor sana. Bu tarihte gel diyor. Klomeni kullandıktan sonra dr un dediği tarihte gidiyorsun. Bakıyor ultrasonda yumurtan gelişmiş mi diye. Eğer geliştiyse çatlatma iğnesinin adını yazıyor kağıda. Devlet karşılamıyor iğneyi 50-55 gibi bir fiyatı var. Ona göre hazırlıklı git diye fiyatı yazdım. İğneyi alır almaz git acilde hemşirelere yaptır. Yaptırdığın saate bak tam 36 saat sonra ilişki. Daha sonra gün aşırı olarak 1 hafta devam. Bu şekil oluyo işte (Benim iğne buydu)

Eklentiler

• Screenshot_20171110-104717.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 53
arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…