Klomen+ çatlatma iğnesi

Ben ilk kontrole çarşamba günü gittim yarın yine gidicem ikinci kontrol ışte iki yumurta var ona bakcak yarın nolcak bakalim
Boyutlarina bakip gerek görürse iģne verir canım. Iğne verirse kendini hic yorma. Bel kasık ve baş ağrısı yapar çünkü. Fzla iş yapma bu dönemlerde..

Boyutlarina bakip gerek görürse iģne verir canım. Iğne verirse kendini hic yorma. Bel kasık ve baş ağrısı yapar çünkü. Fzla iş yapma bu dönemlerde..
O nasıl olcak bilmem ya çalışıyorum bide kendi isimiz çalışmak zorundayimda neyse artık dikkat ederim bi sure

Kzlar merhaba letu ilacina başladım 5 gün sabah aksam icicem 5 gün sonra catlatma iğnesi vurulucam ilk ay bu iğneyle hamile kalan varmi okuyunca umudumu kaybettim çok istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kzlar merhaba letu ilacina başladım 5 gün sabah aksam icicem 5 gün sonra catlatma iğnesi vurulucam ilk ay bu iğneyle hamile kalan varmi okuyunca umudumu kaybettim çok istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynindurumdayiz canım hayırlısı olsun hakkimizda ben igneyi bugün vurulcam 14 gün var adete bakalım

Ben letuya 2 aydır basladim sadece bu ay catlatma ignesini yeni vurulcam doktorum alanında cok uzman bi hekim bakalm hayırlısı çok istiyorum 1 yıldır deniyoruz inşallah en kısa surede rabbim hepimize nasip eder

Evet yaptı hormon testi çok şükür bi sıkıntı yok
Letuya peki bu ilacta mi klomene benziyor ben klomene baslamadan önce çok arastirdim bu ilacı ilk kez duyuyorum hormonlarda sikinti yoksa olur insallah ışt tuplerimizde sıkıntı olmasin tek dileğim o yoksa baya ugrastiracak bizi belli o tupler

Insallah tuplerde bi sıkıntı yoktur doğru söylüyorsun letu klomen aynı ilaç hormonlarda sıkıntı yok çok şükür inşallah bu ay kalırım çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin

Insallah tuplerde bi sıkıntı yoktur doğru söylüyorsun letu klomen aynı ilaç hormonlarda sıkıntı yok çok şükür inşallah bu ay kalırım çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin
Amin amin bende çok istiyorum şimdi ignemi vurdurdum kendim vurmam gerekiyordu ama ben cesaret edemedim dogrusu hakkimizda hayırlısı olsun insallah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Ne zamandır evlisin ne zamandır olmuyor canım benim 1 buçuk yıllık evliyim 1 yildirda istiyoruz olmuyir

merhaba arkadaşlar...3 yıllık evlıyım 1.5 yıldır bebişimiz olsuun istiyoruz...her çeşit tetkik yapıldı eşim ve benim için...çok şükür bir problemımız yokmuş... cok stres yaptım baslarda şuan daha iyiyim doğal yolla olması için bekledik ama eşimle birlikte 1 yıllığına yurtdısına gideceğiz diye klomen+ovitrelle+yumurta takibine basladık bu ay. Sağda 6 tane 15-17-18-26-15-16 mm solda 15 mm lık yumurtalarım oldu :)) catlatma iğnesinden sonra da denılenı yaptık...Rabbim gözetsin inşallah...bugun 9.gunum iğneden sonraki...beklemedeyiz yani :) Rabbim dileyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah...

Inşallah Allah im isteyen herkese nasip eder 6 yumurta çok ıyiymis benim ilk atim sagda ve solda birer yumurta oldu hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…