- 21 Ocak 2017
- 107
- 31
- 18
- 29
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Çok üzüldüm canım Allahım sn kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah bir evladı sağ salim kucağına alırsın aminnHayırlı olsun canım. Senin adına çok sevindim. Bende 1 ay önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durdu. Aldılar onu benden. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amin canım inşallahGözün aydın çok sevindim canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın çok sevindim hemde çokKızlar merhaba hamileymişim ya çok şükür
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın çok sevindim hemde çok
Aminnn canım inşallah dualarımdasınızGözün aydın canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah bizlere de nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahAminnn canım inşallah dualarımdasınız
Amin çok teşekkür ederim darısı başınıza en kısa zamandaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Canim senin kaçıncı igneydi?Aminnn canım inşallah dualarımdasınız
Canım ben 2 ay tedavi gördüm sonra bırakmıştım kist olmuştu dr ara verelim dedi bu ay kendiliğinden olduCanim senin kaçıncı igneydi?
Anladim canim ne güzel ya inşallah Rabbim bizlere de nasip ederCanım ben 2 ay tedavi gördüm sonra bırakmıştım kist olmuştu dr ara verelim dedi bu ay kendiliğinden oldu
İnşalalh canım en kısa sürede nasip etsin ben bu ay biraz kafamı rahatlatmıştım olmazsa aşılama ve rahim filmi çekilecekti Allahım nasip etti inş sağlıkla kucağımızada almayı nasip ederAnladim canim ne güzel ya inşallah Rabbim bizlere de nasip eder
Gözün aydın kız. Çok sevindim. Allah sağlık ve sıhhatle doğmasını sonrada analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah. Darısı başımıza H HappymarriedKızlar merhaba hamileymişim ya çok şükür
Amin canım inşallah. Sana ne kadar koruma verdi doktorGözün aydın kız. Çok sevindim. Allah sağlık ve sıhhatle doğmasını sonrada analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah. Darısı başımıza H Happymarried
1 ay. Sağlık Ocağı aile hekimi de 3 ay dedi. Dr a dedim aile hekimi 3 ay diyor yoksa sağlıklı olmaz diyor dedim. Hayır kesinlikle yok öyle bir şey. Bu süre 1 aydır. Ama kendi görüşlerine göre kimi 6 ay der kimi 1 sene. Ama bunun doğru olanı 1 aydır dedi. Ayın 4 üne tam 2 ay olcak benimAmin canım inşallah. Sana ne kadar koruma verdi doktor
Benimde ayin 4 de iki ay aynı gün kürtaj olmuşuz. Ama biz genetik testi yaptırdık. Birde bende pıhtılaşma var mi diye bakıldı sonuçlar birbuçuk aya çıkar. Genetik doktoru o zamana kadar bence çocuk düsünmeyin dedi . ama ben çok istiyorum1 ay. Sağlık Ocağı aile hekimi de 3 ay dedi. Dr a dedim aile hekimi 3 ay diyor yoksa sağlıklı olmaz diyor dedim. Hayır kesinlikle yok öyle bir şey. Bu süre 1 aydır. Ama kendi görüşlerine göre kimi 6 ay der kimi 1 sene. Ama bunun doğru olanı 1 aydır dedi. Ayın 4 üne tam 2 ay olcak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?