Klomen+ çatlatma iğnesi

Odanesiii354535

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
107
31
18
29
Arkadaşlar merhaba klomen kullandım yumurtam 23 mm olmuştu çatlatma iğnesi dedi doktor aynı gün vuruldum üst üste 3 gün ilişki oldu iğneyi vurulalı 6 gün oldu kasıklarımda ağrı sürekli uyku hali oluştu 5 tane ayrı ayrı erken gebelik testi yaptım hepsinde pozitif görünce kan tahlili yaptırdım sonuç 32.42 çıktı adetime 9 gün var sizce umutlanmalımıyım bilmiyorum Yardım lütfen

İnş öyledir de biraz abartmışsınız. Bu kadar takarsanız stressden zarar verebilirsiniz. ancak 3 günde bu belirtileri görmeniz pek olası değil gibi. Psikolojik olarak belirtiler var bence. Tabi inş hamile kalmışsınızdır. Ama bi hafta sabredin. Kendinizi yormayın. Dikkatli davranın sonra tahlil yaptırın kesin sonuç olur.

Hiçbir bilgim yok ...konunun yeri burası değil ,muhtemelen tasinacak.üstte kalsın ,görülsün diye yazıyorum .allah yardımcın olsun, inşallah bebis seninledir. .

Hamileligi o kadar erken hissetmen mümkün degil. 6 7 haftalikken bile söylediğin belirtiler henuz baslamamis oluyor. Umarim hamilesindir Allah gönlune göre versin.

Merhaba bende7 ay önce düşük yapmıştım şimdi doktor klomen verdi 1 hafta kullandım cumartesi ovitrelle vuruldum 2 tane bakalım inş hayırlısıyla hamile kalırım ve bebeğimi kucağıma alırım

Merhaba bende7 ay önce düşük yapmıştım şimdi doktor klomen verdi 1 hafta kullandım cumartesi ovitrelle vuruldum 2 tane bakalım inş hayırlısıyla hamile kalırım ve bebeğimi kucağıma alırım
İnşallah canım ama sende heycana yenilip benim gibi erkenden yapma benim gibi hayal kırıklığına uğrama adet gününe kadar bekle canım benim inşallah meleklerimiz bizimledir dua edicem senin içinde çok

İnş canımmm dua edelim birbirimize Allah kucağımıza almayı nasip etsin sonucu haber ver
İnşallah canım ama sende heycana yenilip benim gibi erkenden yapma benim gibi hayal kırıklığına uğrama adet gününe kadar bekle canım benim inşallah meleklerimiz bizimledir dua edicem senin içinde çok
inş canım mucizeler ansızın gelirmiş umarım hayırlısıyla bu ay sevindirici haber alırız sonucları bildirelim

Canım mutlaka paylaşıcam sonucunu inşallah en kısa zamanda pozitif sonuçlarımızı açıklamış oluruz aksini düşünmek istemiyorum olumlu yaklaşalım olumlu olsun

Merhaba arkadaslar henuz yeni araniza katilanlardanim bende klomen tedavisi goruyorum bu 2.ayim 5 gun boyunca gunde 2 tane aldim ardindan doktora gittigimde cok iyi 4 yumurta gelişmiş kendi kendine catlamalarini bekliyelim dedi ve hic catlatma ignesi vermedi bende sehirdisina cikmak zorunda kaldigim icin gidemedim sadece gun asiri iliski önerdi ve gecikmeyi bekliyelim dedi ama kafam cok karisik neden banada igne vermedi ve bu cokmu kotu artik umutlanmaktan yoruldum ..

Banada Klomen verdi içtim ama bana tekrar gel kontrole demedi neden acaba. İnşallah en yakın zamanda beğeninize kavuşursunuz

Banada Klomen verdi içtim ama bana tekrar gel kontrole demedi neden acaba. İnşallah en yakın zamanda beğeninize kavuşursunuz
Yumurta olusmusmu diye kontrolede çağırmadimi benimkide catlatma ignesi vermedi cogu kisiye hep igne verilmis .. umarim hepimiz insallah sonunda bebeklerimizi kucagimiza hayirlisiyla aliriz sabretmek beklemek gerçekten zor ama baska hic biside elimizden gelmiyo

Evet çağırmadı malesef neden çağırmadı ben tekrar gitmelimiyim. Kafam karıştı ayrıca bende pko var. Allahım sen yardım et. Bugün adetinin 16.günü ve 3 gündür karnında aşırı ağrı şişkinlik ve batma var. Klomen mi yapti acaba. Ayrıca Klomen yanında inofolic te kullandım.

Bendede yumurtlama gunlerinde agrilar olmustu 16.gun gitmistim o zaman yumurtalar olusmus demisti oda agri yapiyomus birde yanlis bilmiyosam duyduklarim kadariyla catlarkende agri olabiliyomus bendede pco var ayni sorunu yasiyoruz ayni kaderi paylasiyoruz bir cok pco hastasinin cocugu olmus insallah bizde onlardan oluruz napalim sabretcez beklicez belki hem bu ay adetimiz gecikir sonucta umudumuz var insallah rabbim hayirli zamanda bizlerede annr olmayi nasip eder sabretmekten ve dua etmekten baska caremiz yok

Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin. Adetlerin düzensiz mi ? Bende sadece pko görünümü var hormonlarım normal kilo problemimde yok . ne kadardır çocuk istiyorsunuz ve olmuyor. Bizim 11.ayımiz

Bence sende yine git doktra bende döner donmez gidicem bide şöyle soyliyim doktor p
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin. Adetlerin düzensiz mi ? Bende sadece pko görünümü var hormonlarım normal kilo problemimde yok . ne kadardır çocuk istiyorsunuz ve olmuyor. Bizim 11.ayımiz
Bende 1 sene once kimyasal gebelik yasadim o zamana kadar ne pco olduğumdan haberim vardi nede bir duzensizligim ama kimyasal gebelik sonrasi bazi aylar 28 gunde bazi aylar 30 gunde oldum tam gunu gunune olmadi ama doktor 28 35 gun arasi oynamalar olabilir dedi ayni sekilde hormon testlerim normal cikti kilo problemide yasamadim bence bu bizim acimizdan iyi bisi en azindan hormonlarimizda buyuk bi dengesizlik yok birde klomen birden fazla yumurta olusumunada yol aciyormus buda sansimizi 2 ye katliyo demek ama iste su catlatma ignesi olayina cok takildim acaba bize neden vermediler

Evet Bende merak ediyorum.bwlkide bizim kendiliğinden catliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…