- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 36
-
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Aynen öyle Kafa karıştırıcı Rabbim isteyen herkese nasip etsinevet bekledikçe her ay farklı belirtiler yaşıyo insan. bu kesin hamilelik belirtisi diyosun hep boş çıkıyo
Bende igneden sonra test yaptim silik 2.cizgiyi gordum ama sebebi ignede bulunan yapay hcg hormonuymus cnm bende bekliyorum adet gecikmesini hatta bekleyemeyip bugun tekrar yapmayida dusunuyorum sonucta daha belirgin bi cizgi olmali artik yoksa yine basa saricaz malesefArkadaslar Günaydın . Bugün adetimin 21. Günü 25. Günde olucam . Catlatma ignesinin vuruldugu ise 11. Gün . Ben dayanamayıp 2 gün önce test yaptım çok silik çıktı bunun ilacın etkisinden olabileceğini düşündüm ama hamilelik belirtileri de var özellikle kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ateş basmaları oluyor bide .bugün tekrar yaptım testi ve çizgi falan yok. Tamam ilk yaptığım ilaçtan oldu ama ne bilim şimdi hamile degilmiyim ? Yani hem üzülüyorum hem de içim çok tuhaf rahat . Benimle aynı durumda olan varmı
Yani catlatma ignesi vurulduktan sonra ağrılar olur normal bence çünkü zaten içinde hamilelik hormonu varya yumurta çatlarken de ağrıya neden olur ama benim söyle oldu catlatma ignesi oldum kasiklarim da sürekli bir agri vardı bende hamile kaldım herhalde diye seviniyordum ki regl oldum ve de kist oluşmuş catlatma ignesinin yan etkisi olabiliyor ve doktor kasık agirisinin bu kadar olmasını kiste bağladı .
Ne yaptın canim test yaptın miBirde ağrılar çok sık ve dayanılmayacak gibi değil ara ara agrilarim oda çok hafif tatlı bir ağrı bugün iğne vurulari 7 gün iğne vuruldu 2 gün sonra hafif ara ara ağrı başladı sonra 5 gün hiç ağrı yoktu diğer günler de ara ara vardı yani
Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
Canim benim de sağ yumurtamda kist oluştu catlatma ignesi vurulmustum zaten bu ignenin yan etkisi olabiliyor . Catlayamayan yumurta atilamadigindan kiste dönüşür ama bir daha ki adet döneminde atılır zatenMerhabalar kızlar lütfen yardımcı olun nisan 28 de catlatma iğnesi oldum sol tafaimda iki tane yumurta oluştu sonra ağrıların odlu doktora gittim doktor catlamamis dedi yumurtan maalesef dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim oda baktı bazen nadirde olsa yumurtlama gerçekleştikten sonra kiste dönüşebiliyor dedi ve progesteron testi istedi 28 çıktı doktor çok iyi dedi sizce kistin etkisivarmıdır bu sonuç nee doktor paArteisye kadar adet olmazsan gel dedi lutfenyardımcı olun sol tarafimda kist var ikitane
Ne yaptın canimBirde ağrılar çok sık ve dayanılmayacak gibi değil ara ara agrilarim oda çok hafif tatlı bir ağrı bugün iğne vurulari 7 gün iğne vuruldu 2 gün sonra hafif ara ara ağrı başladı sonra 5 gün hiç ağrı yoktu diğer günler de ara ara vardı yani
Olmadı canım tutmadı artık bir dahaki ay kısmet değilmişNe yaptın canim