- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Evet tam sağ yumurtalığımda bıçak saplandı gibi oldu hatta şuan bile öyle ovü test yapıyorum ikinci gün bugün ama koyu çıktı sanırım dünkü gibi atayım bir bakınCanm ağrın olduysa bu iyi çatladı demek yumurtalığım da hisset mi çatlamayı
Daha var ayın dördü adet günüm ilaçlardan dolayı bir gecikme olmazsaAdetine kaç gün var canm
Çatlatma iğnesi yapınca yumurta çatlasa bile koyu çıkarmış canm benimde soldaydı yumurtam sol tarafım 4 gün felan hep zonkladı ilişki döneminde hep ağrı çekdimEvet tam sağ yumurtalığımda bıçak saplandı gibi oldu hatta şuan bile öyle ovü test yapıyorum ikinci gün bugün ama koyu çıktı sanırım dünkü gibi atayım bir bakın
Tatlım yaa doktora attım fotoyu demişki 1 hafta bekle gel gebelik testi yapalım dedi ama ben Bi yarın yapıcam bide 4 gün sonra geln 2 tane almış eşimEvet kızlar iğnenin 17.günü çift çizgiyi gördüm rabbimin izniyle
Tatlım yaa doktora attım fotoyu demişki 1 hafta bekle gel gebelik testi yapalım dedi ama ben Bi yarın yapıcam bide 4 gün sonra geln 2 tane almış eşim
Canım adet olucam herlade ama cok adet olucak gibi sırt bel ağrım ve kasık ağrım var Sendede varmıydıEvet kızlar iğnenin 17.günü çift çizgiyi gördüm rabbimin izniyle
Gözünüz aydın inşallah bizde alırız o müjdeyiEvet kızlar iğnenin 17.günü çift çizgiyi gördüm rabbimin izniyle
Belirtiler hemen hemen aynı oluyor inşallah hamilesinizdir.Canım adet olucam herlade ama cok adet olucak gibi sırt bel ağrım ve kasık ağrım var Sendede varmıydı
Ya canım kötü düşünme ben olmadı falan dedim eşime iki gün önce gebelik testi yaptım hemde sabah ilk idrarla dedim ya hiç Bi gölge bile yoktu ama bugün gün içinde gördüm iki çizgiyi. Bel ağrısı ve adet olacak gibi sancı iyi birsey bende de vardı günde 3 4 defa giriyordu ağrıTatlım yaa doktora attım fotoyu demişki 1 hafta bekle gel gebelik testi yapalım dedi ama ben Bi yarın yapıcam bide 4 gün sonra geln 2 tane almış eşim
Bende öyleyim umarım öyledir Rabbim büyük şuan belimin ağrısından duramıyorum çok tuhafım ama daha çok erken ayın dördü adet günüm benim 10 günüm daha var. Salı doktora gidicem inşallah çatlamıştır.Çatlatma iğnesi yapınca yumurta çatlasa bile koyu çıkarmış canm benimde soldaydı yumurtam sol tarafım 4 gün felan hep zonkladı ilişki döneminde hep ağrı çekdim
Benimkide 2 tane almş test birini sabah yapsammi bilemedim 16. Günüm yarınYa canım kötü düşünme ben olmadı falan dedim eşime iki gün önce gebelik testi yaptım hemde sabah ilk idrarla dedim ya hiç Bi gölge bile yoktu ama bugün gün içinde gördüm iki çizgiyi. Bel ağrısı ve adet olacak gibi sancı iyi birsey bende de vardı günde 3 4 defa giriyordu ağrı
İnşaAllah canm ağrın varsa çatlamştr oBende öyleyim umarım öyledir Rabbim büyük şuan belimin ağrısından duramıyorum çok tuhafım ama daha çok erken ayın dördü adet günüm benim 10 günüm daha var. Salı doktora gidicem inşallah çatlamıştır.
Canım adet olmaman da iyi birsey gününe ne kadar var ben tam günüme 2 kala öğrendimBenimkide 2 tane almş test birini sabah yapsammi bilemedim 16. Günüm yarın
4 gün var yani geçen ay 25 inde oldum adet bu ayda 25 diye sayıyorum adetimin 15. Gün yumurtlamıştmCanım adet olmaman da iyi birsey gününe ne kadar var ben tam günüme 2 kala öğrendim
2 gün var canım aramızda bende 23 de oldum pazartesi tam adet günüm ama benim hiç düzenli değildi bilmiyorum o yüzden4 gün var yani geçen ay 25 inde oldum adet bu ayda 25 diye sayıyorum adetimin 15. Gün yumurtlamıştm
Benimde canım ben normalde 45 günde bir olur um ama bu ay klomenle yumurtlama olduya o yüzden2 gün var canım aramızda bende 23 de oldum pazartesi tam adet günüm ama benim hiç düzenli değildi bilmiyorum o yüzden
İnşallah hamilesinizdirYarın denicem ama 2 gün önce silikti
İnşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?