• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

Hamileyim şükürler olsun 🧿🥰🤲 darısı başınıza
merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Canım beta bu kadar yüksek çıkmaz iğne etkisi değildir hamilesin gözün aydın 2 gün sonra tekrar ver☺️

merhabalar :KK54:

Geçen ay klomen tedavisi gördüm kimyasal gebelik yaşadım.Kasıklarda sancı ve göğüs ucu hassasiyeti vardı yumurtlamadan sonra adet olana kadar.Beta 12 idi daha sonra 4 e düştü.Bu ay tekrar klomen kullandım ve ovitrelle iğnesi vuruldum 16 eylül çarşamba sabahı .doktorum gün aşırı ilişki önerdi uyguladık.bugün iğnenin 7.günü fakat hiç belirti yok .Bu şekilde olup hamile kalan arkadaşlar belirtileriniz neydi ne zaman başladı ?Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz :110:
Merabalar benimde bugun 11.ci gunum Fakat hiv bir belirtim kalmadi Igneden sonra Bikac gun felaket kasik agrim vardi suan oda Kalmadi bilmiyorum carsamba gunu dr.rumda terminim var kan alinacak Hayirlisi Rabbimden , Ilk denememdi ve olumsuz sonuclanacak diye cok korkuyorum :(

Hanımlar merhaba bende aranıza yeni katıldım
1 bucuk senelik evliyim. Ilk adet gormeye basladigimdan beri adetim hep duzensizdi doktorlar rahim duvarimin kalin oldugunu soyleyip yumurtaliklarin catlamiyor dedi. Evlendikten sonra denemelerimiz olumsuz sonuclandi. Doktora gittigimda dermoid kistim oldugunu bunun gebelige engel olmadigini ve yumurtaliklarimin catlamadigini soyledi ve bana 2 ay dogum kontrol hapi kullandirdi.ilac bitiminde doktora gittim klomen verdi fakat bana adetimin 2.gunu 5 gunde 15 tane verdi sabah ogle aksam kullandim sonrasinda 1 yumurtaligimin catladigini 2.sinin catlamak uzere oldugunu ve 2 tane gelismis yumurtam oldugunu soyledi ve catlama ignesi vurdu. Adetim 3 gun gecikti suanki yasadiklarim bazı gunler sarı bazi gunler sut beyazi akintim oluyor bel agrim, gogus ucu agrisi, sag ve sol kasik agrisi fakat sol kasik biraz daha fazla, halsizlik,kas agrisi ve bazen sadece yataga yattigimda bas donmesi siskinlik ve 2 kere siddetli sekilde mide agrisi yasiyorum. Test yapmaya korkar oldum tek cizgiyi gormekten. Benim gibi bir surec yasayanlar varsa sonuclari ogrenebilir miyim? Biraz uzun oldu okudugunuz icin hakkinizi helal edin 🙏🌼

Back