• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
248
37
herkese merhaba
1.5 yıldır bebek deniyoruz..2 sefer kimyasal gebelik geçirdim...rahim filmi çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı..ama bu hamile kalmaya engel bir durum değilmiş...neyse 2 aydır klomen-çatlatma iğnesi kullanıyorum..ilk ay çatlatma iğnesinden 16 gün sonra hastalandım..ama bu ay hastalanmadım..bugün 16. günüm aslında belirti var gibi özellikle kasıklarımda ağrı oluyor ara ara..idrar testi yaptım negatif...doktora gitmeye bıktım gerçekten..adet olmadan gitmek istemiyorum..aranızda bu şekilde olan var mı...adet olmadıkça sebepsiz umutlanıyorum..çünkü test negatif... :KK43:

Son düzenleme:
herkese merhaba
1.5 yıldır bebek deniyoruz..2 sefer kimyasal gebelik geçirdim...rahim filmi çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı..ama bu hamile kalmaya engel bir durum değilmiş...neyse 2 aydır klomen-çatlatma iğnesi kullanıyorum..ilk ay çatlatma iğnesinden 16 gün sonra hastalandım..ama bu ay hastalanmadım..bugün 16. günüm aslında belirti var gibi özellikle kasıklarımda ağrı oluyor ara ara..idrar testi yaptım negatif...doktora gitmeye bıktım gerçekten..adet olmadan gitmek istemiyorum..aranızda bu şekilde olan var mı...adet olmadıkça sebepsiz umutlanıyorum..çünkü test negatif... :KK43:
ben varım cnm benimde aynı senin gibi 8 ay oldu deniyoruz pco var olmuyo ikici ayım klomende

Ben 4yıldır korunmuyorum sebebı belırlenemeyen ınfertılıte klomene başladık uc ay oldu ama olmadı bu ayda başladım adetın 5.gunu başladım fakat kontrole gıttıgımde rahım duvarı çok ıncelmıs bebek tutunamıyor dedı estrofeme başladım ve nar suyu fakat doktor cok fazla yumurtan var hatta catlamıs dedı adetıme 10gun var test yaptım negatıf sızce yanılma payı olabılırmı catlamadan sonra gün aşırı bır hafta beraberlık oldu

Ben 4yıldır korunmuyorum sebebı belırlenemeyen ınfertılıte klomene başladık uc ay oldu ama olmadı bu ayda başladım adetın 5.gunu başladım fakat kontrole gıttıgımde rahım duvarı çok ıncelmıs bebek tutunamıyor dedı estrofeme başladım ve nar suyu fakat doktor cok fazla yumurtan var hatta catlamıs dedı adetıme 10gun var test yaptım negatıf sızce yanılma payı olabılırmı catlamadan sonra gün aşırı bır hafta beraberlık oldu
adete 10 gün kala çıkmazki cnm bazıları adet geçtikten 1 hafta sonra görüyo ikinci çizgiyi

malesef benimde durum ayni cnm :( sebepsiz infertiliteeee.... 2 kere klomen kullandim. birinde 3 digerinde 4 yumurta çatladı hiç birini kaçırmadık :( ama olmuyor işte dün yine negatif sonucu aldim. bu ay hiç bir ilaç kullanmamayi düşünüyorum. estrofemi bende kullandim rahmimi bayaga bi kalinlastirdi ama adet gecikmesi yapıyormuş bilgin olsun

malesef benimde durum ayni cnm :( sebepsiz infertiliteeee.... 2 kere klomen kullandim. birinde 3 digerinde 4 yumurta çatladı hiç birini kaçırmadık :( ama olmuyor işte dün yine negatif sonucu aldim. bu ay hiç bir ilaç kullanmamayi düşünüyorum. estrofemi bende kullandim rahmimi bayaga bi kalinlastirdi ama adet gecikmesi yapıyormuş bilgin olsun
Umudumuzu kaybetmeyelım sonuçta bır skıntı yok er geç olacak ama s a bır zor gelıyo ıste ınsall a h senınde hayırlı haberını alırız

Be
benimde aynı olmuştu geçen ay tam 17 gün adet oldum hatta gecikti diye kan testi bile yaptırmıştım o gün
Nım gecen ay 10gun gecıktı sonra adet oldum 1gun surdu malesef klomen hem rahımı ınceltmıs hemde 3tNe kıst en kucugu 3.5 cm kontrol hapı kullanmak olumden beter zaten bılmıyorum naapıcam

Klomenden sonra adetım çok az gelmeye bsldı bır gün ya suruyo ya surmuyo kıstler de var napıcam bılmıyorum kıst vr dedı doktorum rahım ınce dedI ama çok yumurtan güzel buhafta ful ılıskı ve estrofem dedı anlamadım kıst varken nsıl hamıle kalcmkı

Estrofeme başladım bır haftadır rahım duvarını ınceltıyomus evet yumurta olusuyo ama rahım duvarını ıncelttıgı ıcın tutunamıyo dedı klomenı bıraktırdı 4yumurtsn var catlamada olmuş dıyo ama rahım duvarı skntıymıs naapıcam bılmıyorum

yok cnm hepsi öyle olmuyodur bende okudum ikiz çok var klomende, inş bizimde öyle olur
Insallah artık herseyden korkar oldum klomenden çok umutluydum ınsallah bu ay bı sıkıntı çıkmaz sızde bende bebıslerı alırız kucagımıza halamın 7yıl olmadı sonra bı oldu 4tane pesı pesıne

Back