Gebeliğe Hazırlık Klomen 18mm yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar çatlama ignesi sonrası gebelik testi yapan varmi aranızda acaba

Merhabalar çatlama ignesi sonrası gebelik testi yapan varmi aranızda acaba
evet ben yaptım 17.günde ama negatifti ve regl oldum. Dün yine gittm doktra yine klomen verdi aynı sureç sil baştan... : Haftaya perşembe tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı isteyen herkes için :)

Merhaba kizlar bende dünden beri acaba mi diyorum
bende dün doktordaydim bana sag tarafimda 1cm kist var dedi ama bu ay ben ovulasyonu ve catlamayi gördüm ovulasyondan bu yana da gögüs ve halsizligim var son bikac gündür de midem karisik ama doktor ilac vermedi bana 2 ay sonra yine bakalim dedi ilac vermesi gerekmezmiydi ? Kan verdim baktilar hamilelik hormonlarina bakacakmislar alan kadin öyle söyledi Almanyadayim coknfazla bilgi vermiyolar ama sol kasigimda ben agri hissediyorum sag tarafimda pek biswy yok birde ovuöasyon günü baslayip hala devam eden adet sancilarim.ve bel agrim var sat 10 Ocak yumurtlama 20 ocak 10. Gün oldu yani dün sattan bu yana 17.gündü ultrasonda görünüemüydü olsaydi ? Yani gebelik acaba sag tarafta kiste sebeb olmus olabilrmi ?

S sinemimsi35 canım ne yaptın merak ettim seni..
Benim maalesef kist oluşmuş ve kaybolmamış doğum kontrol hapı verdi 1 ayım çöp oldu..

S sinemimsi35 canım ne yaptın merak ettim seni..
Benim maalesef kist oluşmuş ve kaybolmamış doğum kontrol hapı verdi 1 ayım çöp oldu..
Canim benimde kist olmustu adetim 7 gun gecikti bugun daha yeni oldum 3.gun kontrole gidicem sonra da rahim filmi çekileceğim balalim benim kistlerin durumu ne olacak merak içindeyim

Canim benimde kist olmustu adetim 7 gun gecikti bugun daha yeni oldum 3.gun kontrole gidicem sonra da rahim filmi çekileceğim balalim benim kistlerin durumu ne olacak merak içindeyim
İnşallah atmış olursun kistleri yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…