- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
- Konu Sahibi sinemimsi35
-
Ovulasyon testi 23-25mm arası pik oluyor. O yüzden kafana takma. Doktorun dediği gibi gün aşırı ilişki devam et ilaç kullandığın için çatlama pik olmadan olabilir. 20mm de de çatlayabilir 21 dede bilemeyiz nezaman olacağını. Doktor ultrason ile takip ederse görür çatlama yıMerhabalar kizlar yardiminizi rica ediyorum bu ay klomen kullandim 12 . Gun kontrole gittim doktor yumurtaan 18 mm olmus cok iyi dedi cumartesiden itibaren iliski onerdi ama bende ne akinti var ne baska bisey ustelik ovulasyon testinde de yumurta göremiyorum neden acaba kafam cok karisik
Merhaba Ben de bu ay klomen kullandım dün 11. Gün gittigimde 19 mm idi eve geldim ovulasyon yaptım negatif bende de ne agrı var ne akıntı.. Sanırım biraz daha büyüyecek ona yordumMerhabalar kizlar yardiminizi rica ediyorum bu ay klomen kullandim 12 . Gun kontrole gittim doktor yumurtaan 18 mm olmus cok iyi dedi cumartesiden itibaren iliski onerdi ama bende ne akinti var ne baska bisey ustelik ovulasyon testinde de yumurta göremiyorum neden acaba kafam cok karisik
Ayni durumdayiz ve acikcasi cok.merak.ediuorum. sonucta doktor gordu bizim.icin onemli olan doktor oyle dusunuyorum insallah goruruz artik bebekleriMerhaba Ben de bu ay klomen kullandım dün 11. Gün gittigimde 19 mm idi eve geldim ovulasyon yaptım negatif bende de ne agrı var ne akıntı.. Sanırım biraz daha büyüyecek ona yordum
İnşallahAyni durumdayiz ve acikcasi cok.merak.ediuorum. sonucta doktor gordu bizim.icin onemli olan doktor oyle dusunuyorum insallah goruruz artik bebekleri
Yok cagirmadi cumartesi itibariyle gun asiri iliski dediİnşallahTekrar çağırdı mı peki doktor seni
Anladım beni salı tekrar çağırdı herhalde çatlayıp çatlamadıgını kontrol edecek iğne vermedi çünkü, bugünde ovulasyon testim negatif, bakalım hayırlısı hakkımızdaYok cagirmadi cumartesi itibariyle gun asiri iliski dedi
Banada sali gunu sonucunuzu soyler misiniz merak.ettim ya bana doktorum pazartesiye kadar uzayabilir dedi ama.ben meraktayim.isteAnladım beni salı tekrar çağırdı herhalde çatlayıp çatlamadıgını kontrol edecek iğne vermedi çünkü, bugünde ovulasyon testim negatif, bakalım hayırlısı hakkımızda
Tabi ki söylerimBanada sali gunu sonucunuzu soyler misiniz merak.ettim ya bana doktorum pazartesiye kadar uzayabilir dedi ama.ben meraktayim.iste
Allah razi olsun sizden banada umut oldunuz bende oyle dusunuyorum doktorumda 22 mm kadar yolu var demisti insallah guzel haberler aliriz sizin bugun kacinci gununuz acaba benim.14Tabi ki söylerimBence büyümeye devam ediyorlar o yüzden testler negatif çıkıyor gibi geliyor, doktor bana biraz daha büyümesini beklediğini söylemişti zaten 19 mm yi pek yeterli bulmadı
Benim bugün 12. gün dün 11. Günde 19 mm idi günde 1 1.5 mm arası büyür dedi doktor, ama stres yapmayın çok etkliyomuş yumurtalarıAllah razi olsun sizden banada umut oldunuz bende oyle dusunuyorum doktorumda 22 mm kadar yolu var demisti insallah guzel haberler aliriz sizin bugun kacinci gununuz acaba benim.14
Anladım canim.cok haklisin insallah hayirlisi olsun sali gunu guzel haberler alirsiniz insallahBenim bugün 12. gün dün 11. Günde 19 mm idi günde 1 1.5 mm arası büyür dedi doktor, ama stres yapmayın çok etkliyomuş yumurtalarıbüyüsünler rahat rahat
Haber vericem salı günü, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Geçen günlerde bi arkadas 19 mm tek yumurtayla hamile kaldı, biz de kalırız neden olmasın büyümeseler bile yeterli demek ki hamileliğe:)Anladım canim.cok haklisin insallah hayirlisi olsun sali gunu guzel haberler alirsiniz insallah
Merhabalar öncelikle inşallah çabalarımız güzel sonuçlanır hayırlısıyla.Merhabalar kizlar yardiminizi rica ediyorum bu ay klomen kullandim 12 . Gun kontrole gittim doktor yumurtaan 18 mm olmus cok iyi dedi cumartesiden itibaren iliski onerdi ama bende ne akinti var ne baska bisey ustelik ovulasyon testinde de yumurta göremiyorum neden acaba kafam cok karisik
Aslinda o kadar haklisiniz ki banada doktorum teste gerek yok dedi ama.akintim.olmayinca da kafam.karisti test yaptim.oysaki doktor ultrasonda banada gösterdi yumurtayı insallah tutar hepimiz icin hayırlısı olur rabbim hepimizin yardımcısı olsinMerhabalar öncelikle inşallah çabalarımız güzel sonuçlanır hayırlısıyla.
Ben de klomen kullandım 5 gün boyunca ve yanında dostinex kontroller sonucunda hiçbir saglik sorunumuz yok 11.gün doktora gittim 16 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenler var dedi çatlama ignesi verdi aynı gün ve ertesi gün için saati belirli birliktelik olması gerektiğini söyledi sonrası gün aşırı ve 24. Gun bitince kan tahlili olup haber vermemi istedi eğer regli olmazsam bugün inanılmaz derecede agrım oldu ve bacaklarım çok agriyor sanki seğirme gibi şişkinlik zaten bitmedi klomen kullandığından beri hiçbirşekilde ovulasyon testi yapmayacağım hamilelik testi de ta ki 24. güne kadar çünkü umutlanıp üzülüyorum akışına bırakıp nasip olursa iki günde bir birliktelik yapmaya çalışacağım bence testlerle kafanızı bulandırmayın çünkü stres tüm enerjiyi sömürüyor diye düşünüyorum
Merhabalar doktora gittiniz mi acaba ne dediMerhabalar öncelikle inşallah çabalarımız güzel sonuçlanır hayırlısıyla.
Ben de klomen kullandım 5 gün boyunca ve yanında dostinex kontroller sonucunda hiçbir saglik sorunumuz yok 11.gün doktora gittim 16 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenler var dedi çatlama ignesi verdi aynı gün ve ertesi gün için saati belirli birliktelik olması gerektiğini söyledi sonrası gün aşırı ve 24. Gun bitince kan tahlili olup haber vermemi istedi eğer regli olmazsam bugün inanılmaz derecede agrım oldu ve bacaklarım çok agriyor sanki seğirme gibi şişkinlik zaten bitmedi klomen kullandığından beri hiçbirşekilde ovulasyon testi yapmayacağım hamilelik testi de ta ki 24. güne kadar çünkü umutlanıp üzülüyorum akışına bırakıp nasip olursa iki günde bir birliktelik yapmaya çalışacağım bence testlerle kafanızı bulandırmayın çünkü stres tüm enerjiyi sömürüyor diye düşünüyorum
Gitmedim canım ben doktor bana 16mm yumurtan var rahim iyi durumda arkadan gelen yumurtalar da var ama ben bu yumurtayı kaçırmak istemiyorum dedi çatlama iğnesini de bu yüzden verdi tabi iş bize kalıyor bat kadar 2 günde bir birliktelik olmalı dedi bat gününde tahlil ol dedi 10 gün var daha fakat benim ağrılarım çok fazla bi anda karnım şişiyor sanki patlayacağım ve bacaklarım çok agriyor sanirim ilaç ve yumurtlamanın etkisi ben hiç ovulasyon testi yapmayacağım çok kafama takiyorum bat gününü bekleyeceğim evde gebelik testi de yapmayacağım sizin bünyenizde değişiklik varmi acabaMerhabalar doktora gittiniz mi acaba ne dedi
Bende inanilmaz bir sislik var yedigim.yuk gibi ara arada bulantu ama ilaclardan sanirim yarin icin aradim doktoru testte pozitif vs görmedim.merakteyim catladi mi ne oldu gidip en iyisi baktirayim dedimGitmedim canım ben doktor bana 16mm yumurtan var rahim iyi durumda arkadan gelen yumurtalar da var ama ben bu yumurtayı kaçırmak istemiyorum dedi çatlama iğnesini de bu yüzden verdi tabi iş bize kalıyor bat kadar 2 günde bir birliktelik olmalı dedi bat gününde tahlil ol dedi 10 gün var daha fakat benim ağrılarım çok fazla bi anda karnım şişiyor sanki patlayacağım ve bacaklarım çok agriyor sanirim ilaç ve yumurtlamanın etkisi ben hiç ovulasyon testi yapmayacağım çok kafama takiyorum bat gününü bekleyeceğim evde gebelik testi de yapmayacağım sizin bünyenizde değişiklik varmi acaba
Canım merhaba ben doktordan geliyorum benim yumurta çatlamamış tahmin ettiğimiz gibi. Biraz daha büyümüş arkasından gelenler de büyümüş, ama ne kadar büyümüş falan söylemedi. İğne de vermedi bir dahaki ay olmazsa gebelik iğneyle çatlatıcaz dedi. Geç de çatlayabilir, çatlamadan da atılabilir dedi anlayacagın iyice kafam karıştı seninkini de karıştırmam umarımBanada sali gunu sonucunuzu soyler misiniz merak.ettim ya bana doktorum pazartesiye kadar uzayabilir dedi ama.ben meraktayim.iste
Canim.ayni durumu yasiyoruz bende gittim.doktora benim.yimurtada catlamamis 30 mm kadar buyumus yumurta kisti adetle atacaksin dedi onumuzdeki ay rahim filmi sonrasinda yine klomen ve catlama ignesi yani yine beklemek düştü bize nasip ne diyelimCanım merhaba ben doktordan geliyorum benim yumurta çatlamamış tahmin ettiğimiz gibi. Biraz daha büyümüş arkasından gelenler de büyümüş, ama ne kadar büyümüş falan söylemedi. İğne de vermedi bir dahaki ay olmazsa gebelik iğneyle çatlatıcaz dedi. Geç de çatlayabilir, çatlamadan da atılabilir dedi anlayacagın iyice kafam karıştı seninkini de karıştırmam umarımBat a kadar gün aşırı ilişkiye devam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?