- Konu Sahibi sinemimsi35
-
Amin canım benim inşallah.Insallah vardir canim.sen catlama igmesi yaptin mi bence erken yapmissiniz adet gününüzü bekleyin umarim gonlunuzdeki gibi olur
Benim bugün ovulasyon çift çizgi gösterdi canım ağrılarımda baya azaldı şuan sanırım kiste dönmeden çatlayacak.. Sen devam etmiyomusun ovulasyonaAh hemde nasil.yok boyle bir agri kasiklarimda sol tarafta ozellikle kistte orda batmalar şişkinlik sanirim.adete kadar sürecek bu durum ayni seyleri yasiyoruz ya karnimda sislik ruh halim.berbat bi adet olsaydim
Aslında zamanı ama bat tarihiniz neydi birde adet döngünüz kaç gün mesela benimki kısa bu da etkiliyorKızlar merhaba 1,5 senelik evliyim 7-8 aydır korunmuyoruz. bende bu ay klomen kullanmaya başladım 3 tane yumurtam vardı. 20-21 ve 18 mm. Aralık 28 de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün iğneden sonraki 17. Günüm göğüslerim aşırı gergin baş ağrım ve bel ağrım var. Birazda sıvı bi akıntı. İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı.Sizce kan vermelimiyim yoksa zaten olsa çıkarmıydı? Yardımınıza ihtiyacım var
Insallah sizin guzel.sonuclarin hersey olmasi gerektiği gibi olmus masallah dualarim.sizinle banada haber verin umut olsun banadaAmin canım benim inşallah.
Az önce yanlış yazmışım benim adet günüme 9 gün var. Evet doktor 16 mm olmus dedikten sonra ertesi gün iğneyi vurdurdum salı sabah vurdurdum çarşamba akşamı vurdurdugum saatte kasığım da ağrı oldu o gün ilişki oldu doktor bize gün aşırı dedi iliski ama biz her gün yaptık. Doktor yumurtlama var dediğin de bana ben ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi gerçekten koyuydu çatlamadan sonra yaptım silikleşmişti şimdi nasip iste bekliyoruz bakalım hayırlı haber alalım inşallah
Canim.cok sevindim cok sukur ben devam etmiyorum doktor kan tahlilide aldi uygun olursa catlama ignesi verecekti ama catlayacak boyutu aşmıştı insallah senin sonucun guzel olur benimlede paylaş canim.guzel.haberinu bekliyorumBenim bugün ovulasyon çift çizgi gösterdi canım ağrılarımda baya azaldı şuan sanırım kiste dönmeden çatlayacak.. Sen devam etmiyomusun ovulasyona
Canim.benim bildiğim kadariyla olsa cikardi ama insallah gönlündeki gibi olur herseyKızlar merhaba 1,5 senelik evliyim 7-8 aydır korunmuyoruz. bende bu ay klomen kullanmaya başladım 3 tane yumurtam vardı. 20-21 ve 18 mm. Aralık 28 de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün iğneden sonraki 17. Günüm göğüslerim aşırı gergin baş ağrım ve bel ağrım var. Birazda sıvı bi akıntı. İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı.Sizce kan vermelimiyim yoksa zaten olsa çıkarmıydı? Yardımınıza ihtiyacım var
Benim o 28 lik çatlasa da döllenecegini sanmıyorum canım ya ne kadar büyürse o kadar kaliteside düşüyormuş yumurtanın. O kist olmasın yeter:)Canim.cok sevindim cok sukur ben devam etmiyorum doktor kan tahlilide aldi uygun olursa catlama ignesi verecekti ama catlayacak boyutu aşmıştı insallah senin sonucun guzel olur benimlede paylaş canim.guzel.haberinu bekliyorum
Ya benim ki kist olmus iste yumurtalık kisti dedi umarim.adetle atarim biran once seninde bebis gelir insallahBenim o 28 lik çatlasa da döllenecegini sanmıyorum canım ya ne kadar büyürse o kadar kaliteside düşüyormuş yumurtanın. O kist olmasın yeter:)
Benim umudum diğer yumurtalardan biri belki döllenir diye işte bi umut küçük de olsa
Bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda
Aminn inşallahYa benim ki kist olmus iste yumurtalık kisti dedi umarim.adetle atarim biran once seninde bebis gelir insallah
Veririm tabi canımın ici allahım hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah hepimizeInsallah sizin guzel.sonuclarin hersey olmasi gerektiği gibi olmus masallah dualarim.sizinle banada haber verin umut olsun banada
Kacinci gun basliyim canim bende dusunuyorumAminn inşallah
Adet olunca soğan suyuna da başla istersen canım ben de olursam başlıcam
Amin amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺☺Veririm tabi canımın ici allahım hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah hepimize
Klomenden sonra kaçıncı gün ultrasona girdinizMeraba bende az önce ultrasona girdim kendimde gitmeden sabah test yapmıştım silikleşmişti doktor da igneye gerek yok çatlamış gün aşırı birliktelik dedi ama içim raht etmedi bide 4 yumurtam da oluşmuş şimdi tutarsa hepsi 4 üzmü olcak yani hiç bisey anlamadım
Sanırım adet bitiminde başlanıyorduKacinci gun basliyim canim bende dusunuyorum
12.14.günKlomenden sonra kaçıncı gün ultrasona girdiniz
klomen bittikten 5 gün sonra ultrason yapılıyor geç kalmıssınız ondan çatlamıstır12.14.gün
Ne kadar yumurtan olursa o kadar çocuk olacak diye birşey yok canım benim onlardan hangileri sağlıklı döllenirse inşallah tutar. Sen doktorun dediğinden şaşma. Hayırlısı olsun inşallahMeraba bende az önce ultrasona girdim kendimde gitmeden sabah test yapmıştım silikleşmişti doktor da igneye gerek yok çatlamış gün aşırı birliktelik dedi ama içim raht etmedi bide 4 yumurtam da oluşmuş şimdi tutarsa hepsi 4 üzmü olcak yani hiç bisey anlamadım
Evet bir gün geç gittim maddi açıdan dolayı bu ilacın etksi nezaman geçer acaba hala bel agrım gecmiyorklomen bittikten 5 gün sonra ultrason yapılıyor geç kalmıssınız ondan çatlamıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?