Gebeliğe Hazırlık Klomen 18mm yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah vardir canim.sen catlama igmesi yaptin mi bence erken yapmissiniz adet gününüzü bekleyin umarim gonlunuzdeki gibi olur
Amin canım benim inşallah.
Az önce yanlış yazmışım benim adet günüme 9 gün var. Evet doktor 16 mm olmus dedikten sonra ertesi gün iğneyi vurdurdum salı sabah vurdurdum çarşamba akşamı vurdurdugum saatte kasığım da ağrı oldu o gün ilişki oldu doktor bize gün aşırı dedi iliski ama biz her gün yaptık. Doktor yumurtlama var dediğin de bana ben ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi gerçekten koyuydu çatlamadan sonra yaptım silikleşmişti şimdi nasip iste bekliyoruz bakalım hayırlı haber alalım inşallah

Ah hemde nasil.yok boyle bir agri kasiklarimda sol tarafta ozellikle kistte orda batmalar şişkinlik sanirim.adete kadar sürecek bu durum ayni seyleri yasiyoruz ya karnimda sislik ruh halim.berbat bi adet olsaydim
Benim bugün ovulasyon çift çizgi gösterdi canım ağrılarımda baya azaldı şuan sanırım kiste dönmeden çatlayacak.. Sen devam etmiyomusun ovulasyona

Kızlar merhaba 1,5 senelik evliyim 7-8 aydır korunmuyoruz. bende bu ay klomen kullanmaya başladım 3 tane yumurtam vardı. 20-21 ve 18 mm. Aralık 28 de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün iğneden sonraki 17. Günüm göğüslerim aşırı gergin baş ağrım ve bel ağrım var. Birazda sıvı bi akıntı. İdrar testi yaptım bugün negatif çıktı. Sizce kan vermelimiyim yoksa zaten olsa çıkarmıydı? Yardımınıza ihtiyacım var

Aslında zamanı ama bat tarihiniz neydi birde adet döngünüz kaç gün mesela benimki kısa bu da etkiliyor

Insallah sizin guzel.sonuclarin hersey olmasi gerektiği gibi olmus masallah dualarim.sizinle banada haber verin umut olsun banada

Benim bugün ovulasyon çift çizgi gösterdi canım ağrılarımda baya azaldı şuan sanırım kiste dönmeden çatlayacak.. Sen devam etmiyomusun ovulasyona
Canim.cok sevindim cok sukur ben devam etmiyorum doktor kan tahlilide aldi uygun olursa catlama ignesi verecekti ama catlayacak boyutu aşmıştı insallah senin sonucun guzel olur benimlede paylaş canim.guzel.haberinu bekliyorum

Canim.benim bildiğim kadariyla olsa cikardi ama insallah gönlündeki gibi olur hersey

Canim.cok sevindim cok sukur ben devam etmiyorum doktor kan tahlilide aldi uygun olursa catlama ignesi verecekti ama catlayacak boyutu aşmıştı insallah senin sonucun guzel olur benimlede paylaş canim.guzel.haberinu bekliyorum
Benim o 28 lik çatlasa da döllenecegini sanmıyorum canım ya ne kadar büyürse o kadar kaliteside düşüyormuş yumurtanın. O kist olmasın yeter:)
Benim umudum diğer yumurtalardan biri belki döllenir diye işte bi umut küçük de olsa
Bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda

Ya benim ki kist olmus iste yumurtalık kisti dedi umarim.adetle atarim biran once seninde bebis gelir insallah

Meraba bende az önce ultrasona girdim kendimde gitmeden sabah test yapmıştım silikleşmişti doktor da igneye gerek yok çatlamış gün aşırı birliktelik dedi ama içim raht etmedi bide 4 yumurtam da oluşmuş şimdi tutarsa hepsi 4 üzmü olcak yani hiç bisey anlamadım

Klomenden sonra kaçıncı gün ultrasona girdiniz

Ne kadar yumurtan olursa o kadar çocuk olacak diye birşey yok canım benim onlardan hangileri sağlıklı döllenirse inşallah tutar. Sen doktorun dediğinden şaşma. Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…