kloman hap kullanan

beerreenn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
5
1
1
34
merhabalar hanimlar sizlere bsy sorcaktim ben klomen habi kullandim bes gun boyunca yarim 6. gunu gittigim zaman doktor yumurta buyumus dedi bir gun arayla bir hafta iliskiye gir dedi merak ettigim sey su yumurta belirli bir olgunluga geldikten sonra kac gun icinde catlar ve hocanin dedigi ilk iki gun iliski olmadi fakat benim yumurtalamamda gittigim gündrn 2 gun sonra ama hic histtemedim bu ay yumurtlamayo diger gunlerde hergun iliski oldu acaba gebelik sansi varmi

Merhaba Bende bu ay klomene başladım 4 üncü günüm ayrıca bugün denemekmicin ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı akıntı oldu ve ağrı siskinlik hepsi var şu anda Perşembe bende gidicem doktorum bana günaşırı ilsiki olsun dedi kontrole kadar 18 ile 22 arası catlamadiusa çatlatma iğnesi vururuz ilişkiye devam edersiniz dedi eğer yeteri kadar olgunlasmadiysa ilacı tekrarlariz dedi umarım gebelik oluşur sizinde benimde sttres yapmayın adete ladar gün aşırı ilişki her zaman mantıklı şu durumda

Merhaba bende klomenle hamile kaldım adet 3. Günü başlayıp 5 gün kullandım ilaç bittiği günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi doktorum 2 hafta sonra kontrole gittiğimde yumurtalar büyümüş inşallah çalışmıştır dedi yani gebelik açısından günün geçerse gebesin demişti çok şükür hamile kaldım o yüzden bence gebelik şansı var ve kesinlikle stres yapma umarım güzel haberler alırsın

ya cok cok mutlu oldum rabbim analı babali buyutsun insallah sagsalim kucagina almayı nasip etsin insallah bende güzel haberler alirim canim benim bide asirı kasik agrim var ateslenme ve uyku daha regl 10 gun var

merhaba canim klomen kullandim ben bu ay hic hissetmedim yumurta çatlamasini doktorum bana gittigim.zamn yumurta buyumüs ve 1 gun arayla iliski dedi sitres pek yapmadim.esim aşırı hevesleniyor biraz o beni uzüyor insallah canim.güzel.mujdeli haber veririz birbirimize Allahın izniyle

İnşallah canım benim çok ilginç bir durum oldu şu an hamileyim klomen bittikten bir gün sonra hamile olduğunu öğrendim kanda doktorda şok oldu şu an değer takibi yapıyoruz inşallah sağlıklıdır bebeğim rabbim sanada nasip etsin inşallah Doktor gün aşırı ilişki dediyse yunurtan çatlamak üzere dur canım içini ferah tut

ya canim nekadar mutlu oldum adına insaalah Allahın izniyle bebegini sagsalim kucagina alirsin yok yok sagliklidir insallah icini karartma sen gelismelerden haberdar et bana da dua et canim regl 8 gün kaldi insallag benimde olumludur senin agrilarin bebektenmiş ozamn ya gercekten cok sevindim adina kurban olduğum Allahım bak mucizesine sana nekadar guzel mujde verdi

Bugün kimyasal olduğunu öğrendim kanamam başlıyor canım inşallah senin tutunur sağlıkla sihatle alırsın kucağına değerlerim düştü ağrım arttı şu an bakalım rabbim zamaninda sağlıkla versin inşallah

ya canim cok üzuldum insallah gelecek ay bebisin tutunur hayirlisi boyleymiş üzülme canim rabbim banada hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…