Klitorisim mahvoldu yardimci olun lutfen

Gercekten kafayi yiyecegim.Bu sitede fake ler cokmu fazla da sizde bir fobi olusmus galiba.fake degilim diyorum acikca anlatmaya calisiyorum kimse bana inanmiyor.Klitoristen gelen beyaz sivi nin ne oldugunu bilmiyorum fakat karton dan sonra orasi acildi yani yirtik yuzunden siviyi rahatlikla goruyorum.Yaparken acimadi.Surtunerek yapttigim icin sanirim tam iki eti ayirmisim.Mikrop kapmismiyim ? Bakin ben eskiden nasil yapabiliyorduysam suan yapamadigim icin titreyemiyorum diyorum bunun sebebide kartonla orayi zedeledigim icin.Bi yargilamadan dinleseniz anlarsiniz

Yargılamadan dinlemek mi???? Resmen dalga geçiyorsun ya da geçtiğini sanıyorsun kartonla mastürbasyon yapmak ne demek akıl var fikir var kirli elle bile elemiyorken karton ne demek Allah akıl fikir versin

Yargılamadan dinlemek mi???? Resmen dalga geçiyorsun ya da geçtiğini sanıyorsun kartonla mastürbasyon yapmak ne demek akıl var fikir var kirli elle bile elemiyorken karton ne demek Allah akıl fikir versin
Dalga falan gecmiyorum.Ben sizinle uğraşamam başka konulara yönelin lütfen

Hala iyileşmedi ve cevabı buradan beklemeye devam etmeniz ilginç.
Sadece buradan cevap beklemiyorum baska doktor sitelerinede sordum.Ben bir konuda insanlardan farkli fikirler alan bir insanim.herkes farkli fikre sahiptir.Bu arada sayginizdan dolayi tesekkurler cok saygisizca bos bos konusan insanlar gibi degilsiniz

Estetik cerrahina gitmeinizi oneririn ladin dogum herhangi bor problem gormesse estetikle duzeltilir bence yirtik bu kadar zaman iyilesmedyse ve uzerine mastrubasyona ne sekilde devam ettiniz bilmiyorum ama iyive zedelersiniz karton gibi biseyler kullanmaya devammi ettiniz bide `titremiyorumu `takinti yapip acaba duzeldimi die dneme yapmayin eger yapiorsaniz uzun bi sure masturbasyonu birakin iyilesmesi icin ne kadar mudahale ederseniz o kadar uzatirsiniz belkide iyice evlenemden mahvedicen evlenecegin kisi o kesigi deformasyonu farkedip kotu dusunebilir hakkinda doktora aciklayamadogin durumu koca adayina hic aciklayamassin iyiligin icin dedim

Back