Klitorisim mahvoldu yardimci olun lutfen

Zaten ben çok cahil kalmışım ayol daha geçen yila kadar o.klitoris denilen yerden idrar yapiliyor diye biliyodumm kendi cahilligimden utandım valla bazen cahillik iyi bişe ya

Hahahayyy hiç güleceğim yoktu mastürbasyon yaparken o “kartonla” canın hiç mi acımadı yahu :halay:
Hem ayrıca mikrop kapmışsın belli takmışsın bi titreyememeye karton nerden geldi aklına git doktora açık açık anlat yırtık hala kapanmamış. O gördüğün sıvı da klitoristen mi geldi ilginç bence bizle kafa buluyorsun:halay:
Gercekten kafayi yiyecegim.Bu sitede fake ler cokmu fazla da sizde bir fobi olusmus galiba.fake degilim diyorum acikca anlatmaya calisiyorum kimse bana inanmiyor.Klitoristen gelen beyaz sivi nin ne oldugunu bilmiyorum fakat karton dan sonra orasi acildi yani yirtik yuzunden siviyi rahatlikla goruyorum.Yaparken acimadi.Surtunerek yapttigim icin sanirim tam iki eti ayirmisim.Mikrop kapmismiyim ? Bakin ben eskiden nasil yapabiliyorduysam suan yapamadigim icin titreyemiyorum diyorum bunun sebebide kartonla orayi zedeledigim icin.Bi yargilamadan dinleseniz anlarsiniz

Gercekten kafayi yiyecegim.Bu sitede fake ler cokmu fazla da sizde bir fobi olusmus galiba.fake degilim diyorum acikca anlatmaya calisiyorum kimse bana inanmiyor.Klitoristen gelen beyaz sivi nin ne oldugunu bilmiyorum fakat karton dan sonra orasi acildi yani yirtik yuzunden siviyi rahatlikla goruyorum.Yaparken acimadi.Surtunerek yapttigim icin sanirim tam iki eti ayirmisim.Mikrop kapmismiyim ? Bakin ben eskiden nasil yapabiliyorduysam suan yapamadigim icin titreyemiyorum diyorum bunun sebebide kartonla orayi zedeledigim icin.Bi yargilamadan dinleseniz anlarsiniz
Klitorisin yanindaki iki et parcasinin adinida bilmiyorum tip bilgim olsa daha iyi anlatirdim

Ya klitoristen beyaz sivi gelmiyormu yaptiktan sonra.Benim orasi yirtik gibi yani klitorisin iki yani o nedenle sivi hemen goruluyor
Canm benim sıvı klitoristen gelmez vajina girişinde bartholin bezlerinden gelir

Bilginiz cidden yok.
Sakamisiniz siz ya orgaZM olunca o sıvı vajina girişinde bartholin belinden gelir kendime cahil diyorum dahada cahiller varmış valla bi araştır sonra burda konuş istersen

Sakamisiniz siz ya orgaZM olunca o sıvı vajina girişinde bartholin belinden gelir kendime cahil diyorum dahada cahiller varmış valla bi araştır sonra burda konuş istersen
Bakin bartholin bezinden gelen sivi ve klitoristen gelen sivi farkli.Bosaldiginiz zaman klitoris niye islaniyor acaba ? Yada sizdr yirtik olmadigi icin buyuk ihtimal klitoristen gelen az siviyi goremiyorsunuz

Bakin
Bakin bartholin bezinden gelen sivi ve klitoristen gelen sivi farkli.Bosaldiginiz zaman klitoris niye islaniyor acaba ? Yada sizdr yirtik olmadigi icin buyuk ihtimal klitoristen gelen az siviyi goremiyorsunuz
Kadinlarda boşalma erkeklerdeki gibi olmaz içtr kalir klitorisin icinde.Fakat ben orayi yirttigim icin klitoristen o beyaz siviyi goruyorum.Bartholin bezinden gelen sivi ayri

Soyle soyliyim cis yaptiginiz yerden gelir

B
Siz hiç bartholin bezi duydunuz mu belli duymamissiniz
Bartholin bezinden zevk suyu gelir ve vajinal boşalma da var fakat klitoris farkli herkeste klitoristen sivi gelecek diye birsey yok.Fakar cis yapilan yerden bende geliyor ve Orda yirikta bulundugu icin daha net goruyorum

A

Acik secik mi ? Gelmis cinsellikte kocasiyla nasil sex yaptigini anlatanlar varken ben anlatincami sorun oluyor bir kendinize gelin bence.Doktora ne diyecegim bunu anlatinca doktor ne yapacak ? diyorum sizin fediklerinize bakin
Arkadasim bu guncel bir konumu. Daha once klitorisini bu sekilde zedeleyen ve dojtora giden kac kisi vardir sence. Millet pko bebek rahim derdinde. Hastaliklarla savasiyor. Nasil fikir verebilir sana. Ne denebilir k3ndi adima birsey dusunemedim. Dedim ya bir akla bile sigdiramadim. Kisiden kisiye degisir belki senin icin bir ihtiyactir eyvallah. Ama sakiz kutusu kilotoris yirtigi bi akla sigdiramadim. Ayri acilan bir yara 6 aydir duzelmiyorsa seker hastasisin galibe ne denir ki. Birde firca kayiyorsun. :skandal:

Arkadasim bu guncel bir konumu. Daha once klitorisini bu sekilde zedeleyen ve dojtora giden kac kisi vardir sence. Millet pko bebek rahim derdinde. Hastaliklarla savasiyor. Nasil fikir verebilir sana. Ne denebilir k3ndi adima birsey dusunemedim. Dedim ya bir akla bile sigdiramadim. Kisiden kisiye degisir belki senin icin bir ihtiyactir eyvallah. Ama sakiz kutusu kilotoris yirtigi bi akla sigdiramadim. Ayri acilan bir yara 6 aydir duzelmiyorsa seker hastasisin galibe ne denir ki. Birde firca kayiyorsun. :skandal:
Evet guncel bir konu.sakiz kutusu ile sert yaptigim icin yirtik olusmus ve yara kapanmiyor ben doktora tekrar gidicem kimsenin bir fikri yok farkli fikirler olur diye dusunmustum ama cikmadi.Belki benim gibi vardir demistim ama yok tesekkurler yorum icin

Evet guncel bir konu.sakiz kutusu ile sert yaptigim icin yirtik olusmus ve yara kapanmiyor ben doktora tekrar gidicem kimsenin bir fikri yok farkli fikirler olur diye dusunmustum ama cikmadi.Belki benim gibi vardir demistim ama yok tesekkurler yorum icin
Sakiz kutusuyla klitorisi parcalamanin neresi guncel. Ya tek vakka olabilirsin guncel diyorsun. Git doktora cok kasidim son durum bu de eger utaniyorsanda. Bu bir sorunmu. Fake degilsen gercektende tabiki.

Back