Klitorisim mahvoldu yardimci olun lutfen

Offf herkesi erkek sanmayin cidden bir suru konu okuyorum erkekmisin yaziyorlar.Erkek falan degilim bekar bir genc kizim.Inanmiyorsaniz yorum yapmayin

Merhabalar yazarken cok utaniyorum ama burdan fikir yurutmem lazim lutfen ciddi cevap yazin.bir gun kartonla masturbasyon yaptim.sert bir şekilde alttan sürtunerek sertti baya.Ve vajinama baktigimda klitorisin yanindaki Yerin ortadan ayrildigini gordüm.Yani klitorisin yaninda bagli oldugu 2 et parcasi ayrilmisti.Ve klitorisimin ustunde kucük bir yirtilma olmus.Ve bosaldigim zaman çikan siviyi gorüyorum yanlari yirtildigi icin.Bu olay üstunden 6 ay gecti fakat hala ayni ve bosalirken titreyemiyorum ve zevk almakta sorun yasiyorum.Yanmada yasiyorum.Ne yapmam gerekiyor doktora gitsem napicak ??
Kartonmuuuu gercekmisin sen ayyy ne günlere kaldik acıyı seviyosun galiba baksana sert şeyler ve çok ilfincan kartonla masturbasyon vayyyyyy

Hahahayyy hiç güleceğim yoktu mastürbasyon yaparken o “kartonla” canın hiç mi acımadı yahu :halay:
Hem ayrıca mikrop kapmışsın belli takmışsın bi titreyememeye karton nerden geldi aklına git doktora açık açık anlat yırtık hala kapanmamış. O gördüğün sıvı da klitoristen mi geldi ilginç bence bizle kafa buluyorsun:halay:

Ahahaaa testere var istersen:deli:
Fakesin kesinnnn...Kadınların kullanmayacagi kelimeler kullanıyorsun..Yuru git işine!

Ka

Çok utaniyorum ama karton dedigim sey sakiz kutusu
Sakiz kutusumu ? Valla nasil yapiliyir biledigim icim bisey diyemiycem. Ama garip geldi bana. Tek care doktora sormak. Ayrica evli degilsen bu islerle ugrasma bence. Cok lazim birsey olmasa gerek.

Fakesin kesinnnn...Kadınların kullanmayacagi kelimeler kullanıyorsun..Yuru git işine!
Valla benimde aklima gelidide direkt suclama yapmak istemedim. Boyle axik secik konusabilen kadinlarda var. Biraz bizlerden farkli yani. Oyle birisi olabilecegini dusundum

Valla benimde aklima gelidide direkt suclama yapmak istemedim. Boyle axik secik konusabilen kadinlarda var. Biraz bizlerden farkli yani. Oyle birisi olabilecegini dusundum
.
Açık secik konuşmak başka..bu başka..Hangi bekar. Yada evli bayan böyle önemli bir sağlık sorunu yaşayıp da doktora gidip çaresine bakmaz?Pöffff inandırıcı değil..

.
Açık secik konuşmak başka..bu başka..Hangi bekar. Yada evli bayan böyle önemli bir sağlık sorunu yaşayıp da doktora gidip çaresine bakmaz?Pöffff inandırıcı değil..
Valla haklisin :KK31:

Turk insani gercekten garip.Siz kafayimi yediniz be ? Fakesin fakesin fake falan degilim diyorum neden inanmiyorsunuz acaba ? Kadinlarin kullanmayacagi kelimeler derken ? Cidden inanamiyorum

A
Acik secik mi ? Gelmis cinsellikte kocasiyla nasil sex yaptigini anlatanlar varken ben anlatincami sorun oluyor bir kendinize gelin bence.Doktora ne diyecegim bunu anlatinca doktor ne yapacak ? diyorum sizin fediklerinize bakin

Sakiz kutusumu ? Valla nasil yapiliyir biledigim icim bisey diyemiycem. Ama garip geldi bana. Tek care doktora sormak. Ayrica evli degilsen bu islerle ugrasma bence. Cok lazim birsey olmasa gerek.
Alahim yarabbim sadece 1 kere yaptim ondan sonra zevk alamamaya basladim diyorum zaten suan yapamadigimi soyluyorum nasil cozucem

Alahim yarabbim sadece 1 kere yaptim ondan sonra zevk alamamaya basladim diyorum zaten suan yapamadigimi soyluyorum nasil cozucem
Küçücük çocuk bile sert bişe ile zarar gelir cilde diye düşünür yani siz bu Yaşınız la hiçmi aklınıza gelmedi yani anlamak mümkün değil valla daha önce hiç klitoris yırtığı duymadim

Back