Klitoris Hassasiyeti

Vajinal enfeksiyon ve mantar aynı şey mi
Maalesef aynı şeyler olarak geçmiyor öyle olsa tek bi ilaçla bile çoğu rahatsızlıklar halledilirdi vajinal enfeksiyonlar / ayrı
Vajinitler mantarlar ayrı değerlendiriyor ve herkesin rahatslığı belirtileri farklı akıntıları farklı olabilir
Vajinitler mantarlar gebelikte hormonlardan bile olurken
Vajinal enfeksiyonlarda bakteriyel olabilir eşten olabilir bir sürü bir sürü ama tabii ki birbirine yakın şeyler ….

Bana da bir kere hayatımda olmuştu böyle sanki dediğin gibi klitoris hassas oluyor şiş gibi de aynı zamanda .. sonra iki gün çiş yapamamıştım patlamak üzereydim .. sonra acilden hastaneye giriş yapmıştım bi antibotik verdiler içiyorsun bol su da içiyorsun ama hemen çiş yok … biraz bekliyorsun sonra öğle bi bi çiş yapmıştım ki daha da hayatımda öyle bişi başıma gelmedi … kum olabilir belki tuz dökmüş te olabilirsin bunu bana doktor söyledi denize girdikten sonra olmuştu … sevgiler bi an önce geçer umarım

Ne oldugunu hala bilmiyorum açıkcası gittiğim doktor tahriş olmul olabilir demişti eskisi gibi değil şuan ama yine birazda olsa var.Gerçekten cok kötü bir şey Allah tekrar vermesin size de bana da ve hiç bir kadına çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…