Klipsli Ets(yz kzarkl iin)

eylulhazan

asırlardır yalnızım
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
354
0
Arkadaşlar yüzde kılcak damarlardan kaynaklanan kızarıklık için ets tedavisi olan arkadaşlar varmı yada başka şekilde tedaviler deneyen.. arkadaşım için araştırıyorum lazer tedavisi gördü ama sonuç alamadı şimdi bu yöntemi araştırıyoruz..

canım bende bu sorunla doktora gittim IPL lazer uygalarsak bir seansta kurtulursun dedi bende bunu duyunca ne hayallere düştüm
ama nerden bilebilirdim hayatımın en büyük hatasını yapacağımı
lazeri uyguladı ve yüzün çok fena yandı şuanda sol yanağımda ömrümce silinemeyecek bir yanık lekesi var evde bile fondotenle kapatıyorum hiç bir zman denize giremicem
yani öyle bir durumki anlat anlat bitmez :KK43:(
o şerefsizi davada edemedim çünkü üzerinden baya zaman geçti

geçmiş olsun,bu işlerin böylede zor bir yönü var işte garantisi yok..

bu yanık durumundan önce kızarıklık hayatını etkiliyomuydu arkadaşımın hiç bi sosyal hayatı yok,hatta evden dışarı çıkmıyo..

yok canım,, benim hiç bi sorunum yoktu
resmen kaşınıyordum belamıda buldum çok kızıyorum kendime
mesela yazın güneşte yanağım kızarıyordu ama değilki kılacal damar görüntüsü hani allık sürersin onun gibiydi. adam bir seansta kurtarırız seni bu istemediğin görüntüden diyince hemen daldık aptal gibi

hımm sizinki çok ilerlemiş değil demekki hatta çokta sorun değilmiş,bazen böyle kendi gözümüzde bişeyleri büyütüp sorun haline getirebiliyoruz sonuçları kötü oluyo..
benimde sivilceleri çok büyütüp herşeyi kullanmam gibi sende bişey yok mahvetceksin yüzünü diyolar ama gelde dinlet bana..

arkadaşımın yanağı kıpkırmızı böyle al al gibi deil değişik bana göre sorun gibi görünmüyo ama o çok sorunlar yaşıyor...

X