• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klinik Psikolog

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaşlar merhaba,İstanbul avrupa yakasinda daha cok bakırköy taraflarinda klinik psikolog tavsiye edebilicek olan var mi sosyal anksiyete ve okb de uzmanligi olan?

Klinik şeklinde değil ama yardımcı olursa, medipolde bir doktora gitti eşim yalnız ismini bilmiyorum ama iyi geldi.....

ya Bakırköy değilde benim kadıköyde baya memnun kaldığım bir psikolog var klinik psikolog eğer gidebilirsen ona git öneririm yani :)
Cok tesekkür ederim ama bana yakin olsun istiyorum rahat gidebilmek icin,tesekkür ederim yine de bakırköyde birini duyarsaniz tavsiyenizi bekliyorum :)

Merhaba cnm psikolog arayışın nasıl giiyor. Benimde seninle benzer problemlerim var özgüven eksikliği çekingenlik takıntı Vs. Bakırköy civarında 3 psikolog değiştirdim. Şimdi üçüncü ile emdr uygulayacağız. Bakalım sonuçlar nasıl olucak. Senin nasıl gidiyor

Merhaba cnm psikolog arayışın nasıl giiyor. Benimde seninle benzer problemlerim var özgüven eksikliği çekingenlik takıntı Vs. Bakırköy civarında 3 psikolog değiştirdim. Şimdi üçüncü ile emdr uygulayacağız. Bakalım sonuçlar nasıl olucak. Senin nasıl gidiyor
Ya ben hala arastiriyorum,tam istedigim gibi bulamadim sen özel bir yerde mi gidiyosub danismanlik merkezi gibi,yoksa özel hastanede falan mi gittigin yer?Bir de digerlerini neden degistirdin ısınamadin mi,yoksa ilerleme mi kaydedemedin?

Ben özel bir yere gidiyorum. Diğerlerinden birine hiç ısınamadım Hatta düşündükçe sinir oluyorum o kadına. Biriyle bir kaç seans gittim ancak faydasını göremedim gerçi bunu demek içinde erken belki devam etsem faydalı olurdu ancak ben daha hızlı etki edecek bir şeye ihtiyaç duyduğumdan şu anda emdr uygulayan bir yere gidiyorum özelde

Ben özel bir yere gidiyorum. Diğerlerinden birine hiç ısınamadım Hatta düşündükçe sinir oluyorum o kadına. Biriyle bir kaç seans gittim ancak faydasını göremedim gerçi bunu demek içinde erken belki devam etsem faydalı olurdu ancak ben daha hızlı etki edecek bir şeye ihtiyaç duyduğumdan şu anda emdr uygulayan bir yere gidiyorum özelde
Anladim peki gitmeden arastirdiniz mi gittiginiz kisileri intten özgeçmişlerine baktiniz mi yani? Ben de özel yerleri arastiyorum fiyatlar baya bir tuzlu oluyor ama yeter ki care olsun.Nasıl ise yariyor mu emdr peki sizce?Bilissel davranisci terapinin daha basarili oldugunu duymustum ben bu konularda.Ama bence zamana da bırakın önemli olan fayda görmek.Nasılsa biz de zamanla bu sekle geldik,gecmesinin de zaman almasi cok normal aslinda.İnsallah ikimizde daha iyi oluruz ve ben de istedigim gibi bir psikolog bulurum.

Cnm merhaba emdr demişsin faydası oldu mu suan ne durumda sin. Benzer sıkıntıları bende yaşıyorum

Cnm merhaba emdr demişsin faydası oldu mu suan ne durumda sin. Benzer sıkıntıları bende yaşıyorum
Bana emdr uygulamadı hazır değilmiş konuşarak ilerledik daha çok. Su an eskiye nazaran daha ıyıyım şükür. Küçük bebeğim var Her zaman yazamıyorum. Konuşmak istersen yažabilirsin. Hemen olmasada dönüş yaparım

Back