Merhaba arkadaşlar 13 aylık evliyim evlendiğimden beri cocuk istedim 4 ay sonra yumurtlama testi yapmaya başladım her au düzenli yumurtladigim halde 4 ay da öyle boys geçti doktora gittim hicbir sorun yok eşin gitsin dediler ve olanlar o zaman oldu. Sperm testi yapıldı ve sonuç kocaman bir 0 teşhis azospermi. Dünyam başıma yıkıldı evet her sorun kendine göre zor ama o test de sıfırı gördüğüm an hiç bilmediğim halde içimi o kadar büyük bir sıkıntı sardı ki. Vesselam olduğumuz şehirde bi prof ile tedaviye başladık genetik test yapıldı sonuç 47xxy klinefelter denildi. 4,5 ay arimidex kullanıp tese önerdi buradaki doktor. Ama içimize sinmeyen şeyler vardı doktorda. Bizde istanbula bülent tıraş a gittik. Olduğumuz şehir %40 çıkar derken bülent hocanın beraber çalıştığı tansu gudelci %50/%60 sans dedi. Bu durumdakiler bilir %1 fazlalık bile insana umut verir. Benim hikaye böyle şuan yumurta uyarılıyor iğne tedavisinde 6 günüm. Toplama günü istanbula gideceğiz eşim micro tese olacak. Bizim durumumuzda olan varmı bülent hocaya tansu hocaya gidenler varmı. İlaç tedavisi olarak ne gördünüz biz arimidex ve andromax diye bi vitamin kullanıyoruz.