- 7 Kasım 2023
- 1.837
- 3.151
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi önünüzde iki seçenek var. Aldatılmayı yutup eşinizle aynı yatağaPeki ne yapmalıyım
Belk bebeğin hayali arkadaşıdır sbssjslsşsşs yani bebeğin Handem yazdığına inanıyor ama kocasının yazabileceğine inanmıyor.Handemm nasıl yazacak bebek
Tesekkur ederim hesaptan çıkış yapacağım kafam çok karışık kendimi dinlemem lazım umarım hersey hayırlı olarakŞimdi önünüzde iki seçenek var. Aldatılmayı yutup eşinizle aynı yatağa
Ya da boşanacaksınız. Ben yaptım demez siz aradığınız için her şeyi pırıl pırıl yapmıştır. Tabii my activity var googleda. Mailinden hangi uygulamaya ne zaman girmiş ne yüklemiş arama geçmişi ne gözüküyor. Geçmişten bilseniz bile. Başka mail de kullanıyor olabilir ama bi bakın
Kaç kişi sormuş, sizi kimsenin aklına gelmeyecek bu işi yapmaya iten sebep neydi? Belli ki şüphelenmişsiniz ve araştırmışsınız, Allah da karşınıza çıkarmış işte.Simdi aradım ağlıyordum bak sole yaptıysan bileyim salak yerine koyma durduk yere klavye kaybetmez dedim yok yapmadım diyor gerçekten de evden işe işten eve gidip geliyor telefon hep ortadadır o yüzden konduramiyorum
bende tammmm ayı şeyi düşündümgerçekten 200 kere klavyeye bastınız mı? neden şüphelenip böyle birşey yaptınız
Ne demeye kurcaladınız o zaman? Nerden aklınıza geldi böyle bir şey yapmak? Üşenmemişsiniz bir de 200 defa basmışsınız.Keşke görmeseydim diyorum ya
Ne yazık ki klavye öyle rastgele handemm çıkartmaz canım. Hande ismini iyi araştır bir şey bulursun muhakkak.Kızlar merhaba ben bisey sormak istiyorum esimin telefonunda msj yazma kısmına girdim dün üstte kelimeler çıkıyor ya mesela belki 200 kere rastgele bastım mesela tamam aşkm geliyorum gbi 200 den fazla tıklayınca handemm geldi sordum böyle bise yok diyor ona güven duymadığım için üzüldü ve bana böle hissetmen senin karakterinle alakalı dedi ben sana o güveni verememiş gibi konuşuyor 2011 çıktık 2021 evlendik 2022 kızımız oldu asla beni üzmez her dediğimi yapar karım diye hitap eder bana bi problem yaşamadık hiç demem o ki kendiliğinden telefonlar o şekilde kaydedermi
Birçok kişi aynı soruyu sormuş ama es geçip başka sorulara cevap vermişsiniz.Tesekkur ederim hesaptan çıkış yapacağım kafam çok karışık kendimi dinlemem lazım umarım hersey hayırlı olarak
Bir de sütlü kahve söylesin ne diyim Allah akıl fikir versinBi de abima anneme söyledim diyo ya sabır![]()
Bir kemalim yapmaz vakası dahaBelk bebeğin hayali arkadaşıdır sbssjslsşsşs yani bebeğin Handem yazdığına inanıyor ama kocasının yazabileceğine inanmıyor.![]()
Kızınız handemm gibi anlamlı bir kelime yazabilir mi sizce?Ama inanmak istemiyorum yapmaz çünkü bilmiyorum kızım bazen eline alıyor klavyeye rastgele basıyor o şekil de mi oldu ki