- 12 Nisan 2016
- 1.887
- 7.398
- 158
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi 200 kere nereye basıyoz ben de basiimÜşenmedim denedim, 200 kere basınca kullanmadığım kelimeler de çıktı. Zaten kullandığımız kelimeler az çok belli, onlar da birbirini tekrar ediyor bastıkça ama 200'de anlamsız şeyler de gördüm. Siz yine de takip edin tabii istiyorsanız ama vovovo haram diyemedim ben şu an.
Ayrıca merak ettim nerden aklınıza geldi?
Na şele tamam yaz, çıkan önerilerden kuzumla devam et.Abi 200 kere nereye basıyoz ben de basiim
Yapmış ama . Tamam aşkım tamam bitanem yazıları çok kullanıldığı için tamam kelimesi yazıldıktan sonra yanında başka birşey beliriyorsa bu birkaç defa kullanildigi içindir . Hele ki handemm kelimesi iki tane m içeriyor. Belli ki spesifik yazılmış . Aldatiliyorsunuz üzgünüm
Kesin aldatıyor diyemeyiz ama klavye yazılmayan şeyi kaydetmez.arastirin bakalım iş yerinde çevresinde Hande diye biri var mı?
Handemm yazısını kullanmasa çıkmaz canım maalesef
S sevginevaHayır kaybetmez kendisi yazmış handemi. Bundan sonra sözlüğü siler ya da kaydı kapatır.
Benim bu kapalı yav tüm basmalar boşa gider.
Ya ne fesatız Kesin bir arkadaşı sevgilisi ile mutlaka onun telefonundan konuşmuştur lütfen yani adamı şimdi şey yapmaya gerek yok, şey yapmış olsa affet hanımmmm seni aldattım derdi
o daha kötü yalan da kalmadı, senin üstüne paranoyaklık damgası yapıştı deseneYok sordum bi arkadaşın telefonu aldı mı yakında dedim hayır dedi
Küçük ayrıntılar ele verir bu tür şeyleri dogru, gece eşimin telde de deneyeyim 40 yıllık kıskanc manyağım böyle bir şey gelmedi aklımaBen de denedim. Handen çıkıyor. Ama konu sahibi ''handemm'' şeklinde belirtmiş. Yani ''m''ler uzatılmış.
Her yoruma ''tedavi ol'' demeyi bırakır mısınız? Birkaç seferdir yorumlarınızı okuyorum karşı tarafı kışkırtacak yorumlarınız bulunuyor. Bu konu ile konu sahibinin tedavi görmesi ne alaka? Ayrıca konu sahibi ''boşanmam, inanmam'' gibi söylemlerde dahi bulunmamışken siz nasıl bunu ifade edebiliyorsunuz? Güven duymadığını belirtmiş.Sizce neden olabilir?
Normal bi insanın aklına böyle şeyleri kontrol etmek asla gelmez.
Madem kocanız çok iyi mükemmel anlattığınız gibi neden böyle şeyler yapıyorsunuz?
Madem boşanmayacaksınız veya inanmayacaksınız neden kurcalıyorsunuz?
Sizce normalmi?
hayır telefon durduk yere vahiy inmeyip handemmm diye yazmaz. Daha o tür zeka geliştiremediler maalesef.2011 çıktık 2021 evlendik 2022 kızımız oldu asla beni üzmez her dediğimi yapar karım diye hitap eder bana bi problem yaşamadık