Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Klasik-Spor Uyumsuzluğu (Fotoğraflı) Fikir İstiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

perikanadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
8.051
6.332
Merhaba arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim. 9 ay önce bir ev aldık. Ev full idi... Yani antresinden ankastre setine mikrodalga fırına avizelerine kadar aklınıza ne geliyorsa herşeyi tamdı... Çok güzel beğenerek aldım evimi yalnız salonum eşyalarımla baya uyumsuz oldu doğal olarak. Salonumun duvar kağıtları olsun, tavandaki aksesuar olsun o kadar klasik ki benim eşyalar da spor.. Acaip durdu yani. Bir de normalde altın sarısı rengini de pek sevmezdim.. Yeni evliyim eşyalar yeni değiştirmemin imkanı yok. Malum kredi borcu. Değişik pratik fikirlerle bu uyumsuzluğu en aza nasıl indirebilirim? Koltukların üstüne püsküllü yine altın sarısı renklerde örtü atmayı düşündüm kötü olur dedim.. Sizler ne düşünürsünüz bir fikrinizi almak istedim.
Resimleri atıyorum şimdi..

IMG_1094.JPG

IMG_1095.JPG

IMG_1096.JPG

IMG_1097.JPG

IMG_1098.JPG

evin çok güzel güle güle oturun canım...Asacağın tablolarla renk geçişini sağlayabilirsin..Biblolar önemli tamamen mobilyaya uyumlu yada tamamen duvarlara uyumlu olmasınlar.Bi geçiş yakalamalısın yumuşatacak...Bayılırım dekorasyona..senin için araştırmaya başlıyorum hemen bekle beni yettimmm:KK5:

evin çok güzel güle güle oturun canım...Asacağın tablolarla renk geçişini sağlayabilirsin..Biblolar önemli tamamen mobilyaya uyumlu yada tamamen duvarlara uyumlu olmasınlar.Bi geçiş yakalamalısın yumuşatacak...Bayılırım dekorasyona..senin için araştırmaya başlıyorum hemen bekle beni yettimmm:KK5:

Çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese çok daha güzelini nasip etsin... Aldığım zaman da hamileydim çok da ilgilenememiştim açıkçası aksesuarmış bilmem ne... Ama aklıma hiç aksesuar gelmemiş.. Ya bana göre o kadar keskin iki ayrı dünya gibi duruyorlar ki bir türlü buluşturamadım bir yerde..

senin beyaz koltukların bu sarı ışıklı abajurlarla birden odanın rengine yakın bir renk alacak vede sıcak bir görüntü verecek bence..ve harika abajurlar var içim eridiiii

oymali-ve-spor-koltuk-modelleri-jpg.23942
images

tamamlayıcı olarak kırlentler mutlaka kullan.Kırlentlerin var zaten yapman gereken yeni kılıflar alıp onları bambaşka bir havaya sokmak..

senin beyaz koltukların bu sarı ışıklı abajurlarla birden odanın rengine yakın bir renk alacak vede sıcak bir görüntü verecek bence..ve harika abajurlar var içim eridiiii
oymali-ve-spor-koltuk-modelleri-jpg.23942
images

tamamlayıcı olarak kırlentler mutlaka kullan.Kırlentlerin var zaten yapman gereken yeni kılıflar alıp onları bambaşka bir havaya sokmak..

Canım avize de var gördün ya o bile şıkır şıkır onun yerine güzel uygun bir avize alabilrim belki ama işye yeni ya iinsan kıyamıyor da ama bak kırlent mantığını çok sevdim... İnşallah sırıtmaz

Abajur demişsin çok özür dilerim evet o da çok güzel bir yaklaşım hepki aklımda olsun.. Müyük paralar gerektirmeyen şeyler lazım şimdilik bana : )

Oww vay canınaa. Gercekten de dediğin kadar keskin iki tarz.
Şuan hiç bir şey düşünemedim açıkçası.
Taşınmadan önce o göbek ve kartonpiyerleri söktürme imkanınız olsaymış keşke.
Bir de avizeyi en azından değiştirmen gerekiyor, spor ve klasik arası bir avize olabilir.

Oww vay canınaa. Gercekten de dediğin kadar keskin iki tarz.
Şuan hiç bir şey düşünemedim açıkçası.
Taşınmadan önce o göbek ve kartonpiyerleri söktürme imkanınız olsaymış keşke.
Bir de avizeyi en azından değiştirmen gerekiyor, spor ve klasik arası bir avize olabilir.

Ya canım işte ev alırken de öyle biraz acele oldu o yüzden eksiksiz tam bir ev almak istedim.. Hamile olduğum için de hiçbişiyle ilgilenmim dedim sadece temizlik yaptırıp girdik.. Sonradan tabi yerleştirince çok tuhaf durdu... Sanırım ilk iş avize değiştirmek..

canım sana önerim konuyu evim güzel evim bölümüne açmandır buralarda pek görünmez, orda yorum yapan çok olur. salonuna gelince gerçekten çok uyumsuz salonun kendi havasını feci ağır yapmışlar ne kartonpiyerler ne avize ne duvar kağıtları hiçbiri mobilyaarına uymamış çok zor karışık bir iş :KK12:

Ya canım işte ev alırken de öyle biraz acele oldu o yüzden eksiksiz tam bir ev almak istedim.. Hamile olduğum için de hiçbişiyle ilgilenmim dedim sadece temizlik yaptırıp girdik.. Sonradan tabi yerleştirince çok tuhaf durdu... Sanırım ilk iş avize değiştirmek..

Anladım canım
Benim aklıma bu zıtlığı bir renkle kırma fikri geliyor.
Hem koltuklarının rengine hemde altın sarısına uyabilecek bir renk ve o rengi hem klasiğe hem spora uyacak modellerde seçmek belki yumuşatabilir.
Mesela mor olabilir.
Mor kırlentler
10958658_853907654668230_981835282_n.jpg
2.jpg
1.jpg

Güzel bir fon perde
degisik-mor-cicekli-perde-fikirleri.jpg

Böyle çok koyu olur diyorsanız fonu şöyle de kullanabilirsiniz
living-room-sheer-gauze-font-b-curtains-b-font-Good-quality-polyester-fabric-font-b-yellow.jpg

Ve bir de yine 2 tarza da uygun aksesuarlar
Arte-Home-salon-aksesuar-ornegi1.jpg
3.jpg
en-yeni-biblo-dizaynlari.jpg

Bunlar aklıma geldi canım umarım yardmcı olur

X