Daha önce öyleydi ama dolgulu ya sehpa oturmuyor o zaman da canım o yüzden böyle yapmıştım..
Teşekkür ederimmm... Eşyaları biz beğenip aldık ama alırken evimiz yoktu.. Evlendikten bi kaç ay sonra evi aldık... Eşyalarımı seviyorum ama bu klasik fazla ağır bastı..
Hoş görünüyor.. Boyamayı hiç düşünmemiştim genelde öyle şeyler söylenmiş gider gitmez bi bakacağım
Koltuk takımı bellona diğerleri istikbal canım... Boyama işini bi düşüneceğim genelde yorumlar o ağırlıkta.. Aklıma da gelmemişti.. Çok teşekkür ederimmmm
Çok teşekkür ediyorumm... Herkes o tavandaki tuhaf şeye takılmış benim gibi sanırım ilk iş onu yok etmek : )
Teşekkürlerrrr... Allah razı olsun... Koltuk döşetmeyi de düşündüm ama nerseyde bi takım fiyatı verdiler o yüzden hevesim kaçtı şu an o kadar bütçem yok canım
Haklısınız... Şimdi değil belki ama boya zamanı gelince duvar kağıtlarından da kurtulma imkanım olabilir..
Teşekkürler... Boyama işine el atmak farz oldu : )
En pratik bu gibi geliyor bana tabi biraz daha zaman lazım bilirsiniz erkekler ev ile ilgili şeyleri çok gerekli görmez hemen o yüzden işlemem lazım şimdi diyecek zaten güzel bir evde oturuyorsun herşeyi tam rahatlık batıyor der : )
Çok hoş resimler... Hoşuma gitti.. Evet evimi böyle spora çevirmem şart galiba çok teşekkürler.. Turkuaz rengini de çok severim..
Canım evet en az maliyet lazım hele ki erkeğe anlatmak bi güç zaten : ) Teşekkürler..
Apartmandaki her daire böyle canım... Avizelerine kadar aklına ne geliyorsa herşeyi kendileri yapmışlar... Diğer odalarda tek duvarda var duvar kağıdı ve hoş şeyler kullanmışlar ama salonu nedense acaip abartmışlar... Ev de sıfırdı canım ilk biz aldık temizlettik girdik... Öyle büyük bi mebla da değildi şansımıza denk geldi uyguna da aldık... Dekorasyon firmasına danışırım güzel fikir de fiyatlarını düşünmek istemiyorum : )