- 18 Aralık 2009
- 6.172
- 6.816
- 773
Demi canım bende öyle düşündüm 12 cme kadar genislettim orayı sonuçta ben ondan kanama olmaz yani bakalım ikinci deneme yi egzersiz yapmadan denicem inş o zamanda olur
Sağolasın canım yarın akşam denicem egzersiz olmadan bakalım nasıl olucakCanım kanama zaten bişiyin ispatı değil. Sen hiç takılma ona. Sorununu aşamaya bak12 Cm çok iyi bi boyut, bnce sen zaten halletmissin
tamam canım yazarım yine buraya ben egzersiz yapmadan denicem eger zorlanırsam yine egzersiz yapıp öyle denerim bi kac gün daha sonra alısır zatenUmarim halledersin. Bizi de haberdar et :)
Canim bugün egzersiz yapmadan denedik oldu git gelde yaptı eşim çok şükür bin şükürUmarim halledersin. Bizi de haberdar et :)
Cok sagol canım seninde olur merak etme kafandan kötü düşünceleri at yeter ki iyi düşün hep canımÇok tebrik ederim..çok çok sevindim... bizde yarın denicez tekrar. Bakalim
Tebrikler canım bence artık bişey kullanmadan dene yapabilirsinKızlar iyi akşamlar. İkinci denemeyi bugün yaptık. Çok mutluyum oldu tamamen :) bugun sadece bi adet kuiflex alıp kalanını olduğu gibi uyguladım. Diğer sefere hiç ilaç almadan sadece sprey ve kremle deniycem. İlk defa tamamen birleşme yaşadık. 7 ayın üzerine zil tkip oynayasim var. Insalla kremsiz ve spreysiz denemem de rahatça olur. İyi ki varsınız :) :)
Tebrikler canım bence artık bişey kullanmadan dene yapabilirsin
Cok iyi anlıyorum seni ben 20 ay bu kabus la yaşadım cnm çok şükür bin şükürInsalla :) 7 aydır hayatım kabus olmuştu. Bu sorunu asla cozemem saniodum. Kndimi uzun zamandır ilk kez bu kadar iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?