M mutlx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 10 0 36 İstanbul 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mutlx #1 arkadaşlar klasik alyans kullanıyorum, kalın alyanslardan hoşlanıyorum atasayın nazar alyansı mesela ne dersiniz, çokta kalın rahatsız edermi aceba ? Eklentiler $nazaralyans.jpg 15,7 KB · Görüntüleme: 5.539
arkadaşlar klasik alyans kullanıyorum, kalın alyanslardan hoşlanıyorum atasayın nazar alyansı mesela ne dersiniz, çokta kalın rahatsız edermi aceba ?
0534 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 225 3 46 İstanbul 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mutlx #2 mutlx .!.: arkadaşlar klasik alyans kullanıyorum, kalın alyanslardan hoşlanıyorum atasayın nazar alyansı mesela ne dersiniz, çokta kalın rahatsız edermi aceba ? Genişletmek için tıkla... evet aşırı derecede rahatsız ediyor bende aldım 2 sene zor kullandım sonra sattım hele yanına tek taş yüzükte takarsan dahada rahatsız
mutlx .!.: arkadaşlar klasik alyans kullanıyorum, kalın alyanslardan hoşlanıyorum atasayın nazar alyansı mesela ne dersiniz, çokta kalın rahatsız edermi aceba ? Genişletmek için tıkla... evet aşırı derecede rahatsız ediyor bende aldım 2 sene zor kullandım sonra sattım hele yanına tek taş yüzükte takarsan dahada rahatsız
M mutlx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 10 0 36 İstanbul 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mutlx #3 teşekkürler :) klasik var zaten bende ama daha kalın alırım diye düşündüm... ama vazgeçmeliyim sanırım.. paylaşımınız için teşekkürler
teşekkürler :) klasik var zaten bende ama daha kalın alırım diye düşündüm... ama vazgeçmeliyim sanırım.. paylaşımınız için teşekkürler
crimson Dert etme, dua et... Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 1.565 0 116 Bursa 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mutlx #4 bızımkı de boyle klasık ve kalın,düz olması hoşuma gıdıyor, ne içine pislik gırıyor ne de bır yere takılıyor. ama gecelerı parmagımın hava alması ıcın cıkarmam gerekıyor cunku cok kalın.tek dezavantajı bu. ama girintili cıkıntılı olmaması en guzelı
bızımkı de boyle klasık ve kalın,düz olması hoşuma gıdıyor, ne içine pislik gırıyor ne de bır yere takılıyor. ama gecelerı parmagımın hava alması ıcın cıkarmam gerekıyor cunku cok kalın.tek dezavantajı bu. ama girintili cıkıntılı olmaması en guzelı
MakaraKukara Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 14.167 599 413 14 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mutlx #5 Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır.. Konuları İlgili Başlıklara Açmaya Dikkat Edelim.