KKTC gidenlerrr..

*SeRYuL*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
148
0
96
Samsun
Kızlar bende Girne Amerikan Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğr. (Burslu) Kazandım..ama çok endişelerim var..üniversiteyle girne ile bilgisi olan varsa bana yardım edebilr mii

endişelerin neler özellikle sunu söyleyeyim girne kıbrısın en guzel yeridir

güzel yer kıbrıs ve türkiyeden güvenli dısarıdan gelip sadece laf atmakla adadan sürülenleri biliyorum sahsen hırsızlık olayları fln yok içki dışında diğer seyler türkiyeden pahalı dolmus otobus yok ama havaalanından KIBHAS servisleriyle girne merkeze 1 saatte gidebiliyorsunuz
üniversitede yalnız sanırım ilk sene hazırlık onu gecemezseniz bursunuz düşüyor ben böyle biliyorum

Ulaşımın olmaması,çok pahalı olması beni çok endişelendiriyor..sonuçta yurtdışı..gözümde çok büyütüyorum..okul içinde çok endişelerim var..sonuçta burslu kazandım hocalar sırf bursum iptal olsun die notlarda gıcıklık yapar bırakır diye korkuyorum

Benim bir arkadasım cok zorlandı bursu düşmesin diye ama sanmam hocalarda sen iyi çalışırsan sorun cıkarmazlar ama gözünde çok büyütme bence sonucta kıbrıs kadar pahalı olan şehirlerde var türkiyede ama evet kıbrısta ulaşım büyük sorun önceden servis bile yoktu 90 lira verip taksiyle lefkosadan girneye giderdik şimdi servis var o çok iyi

çok tşk ederim..birazda olsa içimi rahatlattınız:) gerçekten çok çok kötü yorumlar okudum..istedğim bölümü okuycağıma bile sevinememiştim..çok tşk ederm.inş hayırlısı olur..

çok tşk ederim..birazda olsa içimi rahatlattınız:) gerçekten çok çok kötü yorumlar okudum..istedğim bölümü okuycağıma bile sevinememiştim..çok tşk ederm.inş hayırlısı olur..

çok korkmana gerek yok sonucta kıbrısta öğrenci çok insanlar bir şekilde yaşıyor eğer imkanın varsa araba alırsın 4-5 milyara alabiliosun benzinde ucuz trafik ters yönden akıyor yalnız ulaşım sorununu çözebilirsin okul bitincede satarsın opuyorumnanaktan çoğu öğrenci böyle yapıyor

ehliyetim var..düşünebilirm aslında ama trafiğe alışablrmym bilmiyorum :) gerçi insanoğlu herşeye alışıyo..yaparım başarırım inş..

Tam olarak belli değil şu anda ama sanırım okulun yurtlarından birinde kalıcam özel..başka seçeneğim yok gibi:S

yurt daha iyi olur zaten ama imkanın varsa girne merkezde deniz kenarında ordu evi var orda kalan öğrenci cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…