kkontess' in Ojeleri (resimli)

waooooowwwww bunu çok beğendim kontescan yaa süper olmuş
ocelerini çek yaa kendi adıma söliim o çok eklediğin fotoları daha çok seviyorum izlemek de güsel onları

toplu bir çekim yapmıştım geçen gün ama buraya eklemedim, şu son gelenler hariç tabi o çekimde.

3 kat mıııı kızzz neon mu yoksam o, beyaz oje üzerine sürmeyi denesene bir de?

geçmiş olsunnn

saol tatlım
canım çok ince katmanlı yaa iki kat sürdüm bana mısın demedi neon mu ki bak meraklandm deniim beyazla bi bakem

lafı geçmişken ekleyeyim dedim

kutularda saklıyorum kendilerini, eğer bir gün üşenmezsem o kutuları kaplayacağım ama bilmem ne zaman

önce toplu bir görünüş

biraz daha ayrıntı;

burda china glaze'ler, pastel'ler ve ön sıradaki alix avien'ler çoğunlukta.
onun dışında 3-5 tane zoya'm, orly'm, essie'lerim, sally hansen'larım, isabella dupont'larım ve tekil olan diğer markalarım var.

burdaysa %95 flormar var.

ve tabi ki claire's ler mini miniler çok seviyorumm

bunlara ek olarak 10 tane kadar yeniler var, gelecekler...

25-30 tane kadar da çok yakın renk ya da aynılarını almışlığım var ki kendilerini eşe dosta vererek tahliye çalışmalarına başladım ayrıca bunların içinde golden rose tombul şişeler de var. onlara sinir oluyorum, resmen süresim gelmiyor güzel renklerim olduğu halde

neden kontesim yaaa bence gayet güzel bende de pastelin sarısı vardı kaybettim sanırım bulamıyorum :26::26: ama ben beğendim sen de beğennnnn
sarısı hoş ama böyle tam mat değil bak, electropop serisinden bu, serinin diğerleri nasıl mat ve güzel ama bu az sedefli mi desem bi garip.
bi de baloncuklandı

hepsi o kadar güzelki içlerinden seçemedim süper süper...

çok teşekkürlerrr

kızlar sitemize beğen butonu geldiiii

Son düzenleme:
bnnu kızzz senin için tüm ojeleri ekledim ama yoksun, çekicem saçını bak

ahahahh çek saçımı walla haketmişimdir gülüm haklısın walla düzgün vaktim olmadı özenle seçip msj yaziim kusura bakmazsn inşallah
ilk gözüme ne takıldı bilion mu sally hansen ler ya ben onlara bayıldım resmen benzer renklerin başka yokmu kuşum bana yolla
walla pırıl pırıl görüküyorlar gözlerimi alamadım bune bune die seçerken china glazeler başta olmak üzere sally leri özenle seçtim .aaayy bide kardeş ocelermz mini mini la colors :))
ama onları çok sevemedim ... dil çıkaran smiley wardı bulamadım şimdi onu işte ondan

Son düzenleme:

sen görüp yorumlayana kadar ben 4 oje daha aldım
ayyy oje yiyip içicem artık

sally hansen'ler trendyol ve markafoniye çok sık geliyor, kupon şu buyla baya uyguna edindim

Son düzenleme:
kontes'cim ojeyi sürdükten sonra bulaşan yerlerin temizliği için yassı uçlu bir fırça mı kullanıyorsun sende?

zoya dove çok beğendim kendisinii, kesinlikle tavsiye ediyorummm

özellikle effect ojelerde taban rengi için muhteşem olucak diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…