• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Kizlar dedigim gibi kirmiziyi görmeyin hele..:olmaz:
Biliyorum yakismiyoo.. denemek istedim
Nazar boncugu oldumu yanii.. o benim sorum.. CADIARZU
kirmiziya yakismadigini bende biliyorum:1:

kızlar ben çıkıorum hepinize iii geceler sabah iş var sabahleyin görüşürüzzz

nerde satılıo cnm bende bulabilrmiyim bilmiyorumkismile
canım sadece netten alabiliosun gg dede var bide özgürce pazarlama yaz googleye o sayfadan alıyorum ben
you know cumm woo marka oj nerde var
onların da renkleri baya iyi

canım ben mersinden aldım cogunu ama bunu eminönunden aldım sırf woo oje satıodu butun pastel neon renkler var

Bunlar da benim pembe ojelerim. Koyu renkli olan Natty diye bi marka, nerden aaldığımı hatırlamıyorum, nosuda 370. Açık renkli olan da Pastel 55 numara. $SNC00717.jpg

$SNC00715.jpg

supermatte serisinin bu rengi de çok hoşmuş.aslında ben o seriyi genel olarak beğendim.ismi gibi mat filan değil ama,tırnakta çabuk kuruyor.ayrıca diğer ojeler gibi şişesinde çabuk bozulup kıvamı koyulaşmıyor.sevdim ben.

kosla reklamındaki kadınlar gibi tanıtım yapıyorum.flormar beni kullanmalı bence
:roflol:

kontesçiğim ojelerinin renkleri çok hoş canım, çok beğendim,
ayrıca oje damgaları var piyasada onlarıda denemeni tavsiye ederim
nette çeşitli markalar mevcut.
en kısa zamanda bende fotoğraf eklemeyi düşünüyorum topiğine

Kontescim çok hoşmuş ojelerin çok güzel renkler cıvıl cıvıl. Ben de merak ettim claire's in ojelerini bi ara bakayım bu kadar güzel renklerin olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum a.s.

Ayrıca you_know'un da ojelerine ve tırnaklarına bayıldım :lepi:

kontess qarısı hayırlı olsun topişinn tırnklar ve ocelerde harikuladee =):nazar:

mm bunu beğendimm:lepi:

bence de süper renk ki moru çok severim zati :kedi:

kontesçiğim ojelerinin renkleri çok hoş canım, çok beğendim,
ayrıca oje damgaları var piyasada onlarıda denemeni tavsiye ederim
nette çeşitli markalar mevcut.
en kısa zamanda bende fotoğraf eklemeyi düşünüyorum topiğine
saol canımm
konad'ı diyorsan ona henüz el atamadım ama aklımdaaaaklinialirimsmile
çıkartma olanları diyosan kullanıyorum arada... ama saçıma başıma takılıyor sinir oluyorum,üstünden cila ile geçiğimde de çıkarırken sorun yaşıyorum

Kontescim çok hoşmuş ojelerin çok güzel renkler cıvıl cıvıl. Ben de merak ettim claire's in ojelerini bi ara bakayım bu kadar güzel renklerin olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum a.s.

Ayrıca you_know'un da ojelerine ve tırnaklarına bayıldım :lepi:

saol canımm
eed ben de bilmiyordum ve çok sevindim
hem istediğim renkler hem de ekonomik fiyatasempatiksalakcinni

kontess qarısı hayırlı olsun topişinn tırnklar ve ocelerde harikuladee =):nazar:
çok teşkür tivitimmkaydirigubbakcemile2 katılımını bekliyirikkksempatiksalakcinni

supermatte serisinin bu rengi de çok hoşmuş.aslında ben o seriyi genel olarak beğendim.ismi gibi mat filan değil ama,tırnakta çabuk kuruyor.ayrıca diğer ojeler gibi şişesinde çabuk bozulup kıvamı koyulaşmıyor.sevdim ben.

kosla reklamındaki kadınlar gibi tanıtım yapıyorum.flormar beni kullanmalı bence
:roflol:

eed seri süper.ben de özellikle yoğunluklarını seviyorum
tek kat sürmek yetiyor da artıyorrrzemuszemus

Back