bence rakı beyazına dha çok yakışıyor :kedi:
düz beyaz ve inci renginde de çok seviom ben boncuğu boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence rakı beyazına dha çok yakışıyor :kedi:
Tirnak seklimi begendin icin tesekkür ederim gözdecimolumunekankayizsmilebabykem sadece kırmızı kalsın tırnak şeklin çok güselll
Tirnak seklimi begendin icin tesekkür ederim gözdecimolumunekankayizsmile
Kizlar dedigim gibi kirmiziyi görmeyin hele..lmaz:
Biliyorum yakismiyoo.. denemek istedim
Nazar boncugu oldumu yanii.. o benim sorum.. CADIARZU
kirmiziya yakismadigini bende biliyorum
canım sadece netten alabiliosun gg dede var bide özgürce pazarlama yaz googleye o sayfadan alıyorum bennerde satılıo cnm bende bulabilrmiyim bilmiyorumkismile
you know cumm woo marka oj nerde var
onların da renkleri baya iyi
ikisi de çok hoşmuş canımm
:kedi:
en çok kullanılan renkler...
mm bunu beğendimm:lepi:
saol canımmkontesçiğim ojelerinin renkleri çok hoş canım, çok beğendim,
ayrıca oje damgaları var piyasada onlarıda denemeni tavsiye ederim
nette çeşitli markalar mevcut.
en kısa zamanda bende fotoğraf eklemeyi düşünüyorum topiğine
Kontescim çok hoşmuş ojelerin çok güzel renkler cıvıl cıvıl. Ben de merak ettim claire's in ojelerini bi ara bakayım bu kadar güzel renklerin olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum a.s.
Ayrıca you_know'un da ojelerine ve tırnaklarına bayıldım :lepi:
çok teşkür tivitimmkaydirigubbakcemile2 katılımını bekliyirikkksempatiksalakcinnikontess qarısı hayırlı olsun topişinn tırnklar ve ocelerde harikuladee =)
supermatte serisinin bu rengi de çok hoşmuş.aslında ben o seriyi genel olarak beğendim.ismi gibi mat filan değil ama,tırnakta çabuk kuruyor.ayrıca diğer ojeler gibi şişesinde çabuk bozulup kıvamı koyulaşmıyor.sevdim ben.
kosla reklamındaki kadınlar gibi tanıtım yapıyorum.flormar beni kullanmalı bence :roflol: