ben yaz başında almıştım.o zamanlar bulmak çok zordu ama şimdi hemen hemen her yerlere gelmeye başladı kuşşş:78:
ayy ben yaptım onu hem de oje başlığıma ekledim bile
bizim burda bulmak zor ama olsun napalım, mecburen elimizdeki malzemeyi kullancaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaz başında almıştım.o zamanlar bulmak çok zordu ama şimdi hemen hemen her yerlere gelmeye başladı kuşşş:78:
ben de arayıp bulamıyoum bu rengi, kendim yapacağım, hatta karar verdim kalkıp yapayım şimdi
ruhpastası bu hangı marka numarası kac
cook guzelmıss bend almaı dusunuoumm:))değişik bı renk
ayy ben yaptım onu hem de oje başlığıma ekledim bile
bizim burda bulmak zor ama olsun napalım, mecburen elimizdeki malzemeyi kullancaz
kontescim bana gül kurusu bir oje önerebilir misin ? herkeste görüyorum ama hiç bir parfümeride rastlayamadım nedense ((
kontescim bana gül kurusu bir oje önerebilir misin ? herkeste görüyorum ama hiç bir parfümeride rastlayamadım nedense ((
ruhpastasiiiii bu topigini yeni gördüm
bilseydim daha önceden ugrardim buralara cünkü bende oje hastasiyim
topige pek uymasada kusura bakmayin...amaaaa benim bir derdim var...
Eki Görüntüle 270111
bu renk bir elbiseye nasil bir oje gider???? sizce french tarzi birseymi yoksa renkli ojemi???
ruhpastasiiiii bu topigini yeni gördüm
bilseydim daha önceden ugrardim buralara cünkü bende oje hastasiyim
topige pek uymasada kusura bakmayin...amaaaa benim bir derdim var...
Eki Görüntüle 270111
bu renk bir elbiseye nasil bir oje gider???? sizce french tarzi birseymi yoksa renkli ojemi???
bu tarz gece kıyafelerinde frenç daha iyi oluyor bence canım
renkli oje basitleştirebilir
ben olsam soft pembe düşünebilirdim
pastel 61 ya da 62 gibi.
yorumariniz icin tesekkür ederim...bende french düsünmüstüm ama soft pembe tarzi birsey aklima gelmedi
sizce böyle birsey nasil olur??? cok sade olsun istemiyorum ama fazlada dikkat cekmesin
Eki Görüntüle 270850
yorumariniz icin tesekkür ederim...bende french düsünmüstüm ama soft pembe tarzi birsey aklima gelmedi
sizce böyle birsey nasil olur??? cok sade olsun istemiyorum ama fazlada dikkat cekmesin
Eki Görüntüle 270850