kkontess' in Ojeleri (resimli)

ama senin o ekledigin renk deiştiren oje sıcak suda daha farklı oluyor keske olsa ondan burada gri-sarı mor-pembe olanları fln var cok guzel

kız var aynısı bendeee burdan aldım ben ama renk fln deişmio ben hiç farkına varmadım gerçi genel de chanelin ojelerini kullanırım ama bu markadan da kullanıom hiç farkına varamadım guclubacismile

kız var aynısı bendeee burdan aldım ben ama renk fln deişmio ben hiç farkına varmadım gerçi genel de chanelin ojelerini kullanırım ama bu markadan da kullanıom hiç farkına varamadım guclubacismile
canım aynı renktir cunku clairesin bu ojeleri türkiyede yok chanelin ojeleri nerden alıyorsun kac liraya ?
bende sanatçı fln sandım =) takma sanırım tırnakları demi cnm yerimseniben

yok canım takma değil cok guzeldir öykünün tırnakları

başkalrınkini koymak yasak mıkiii bilmiyorumkismile ben her zaman oje sürmem o yüzden zor gelio sürmek cnm tmm koymam artık dışardan

yasak değil ama alıntı yazman şartıyla kontes sanırım kendi tırnklarımızı paylasalım diye acmıs bu topiği ondan sey etti herhalde delikafadulden

yasak değil ama alıntı yazman şartıyla kontes sanırım kendi tırnklarımızı paylasalım diye acmıs bu topiği ondan sey etti herhalde delikafadulden

hım bilmiodum ben cnm şimdi düzeltirim peki koymam bi daha dışardan kusura bakma kontes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…