• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

mor olan canım
bulten45_03.jpg

61-75-22 ve 73 e bayıldım

74 benim olmalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:52:

pastelin yeni ojeleri çok pis iştahımı kabartıyor yawwww 73,74,75 ve 22ye bayıldımmmmmmmmmmmm

oje alınabilecek online siteler biliyor musunuz kızlar?
:27: ben daha yeniyim bu işlerde ablaaa, henüz footline (yani tabanvayla gezerken gör-dal-al) sistemine takılıyorum. :27:

haftasonu maniküre gittim ama frenchimi kendim yaptım idare eder heralde deme :))))

frenchimsi şeyler yıllaaar önce beyaz kalemlerle tırnak içi boyanarak (ay şimdi kendi halime gülüyorum) ederdim. lisedeyken :1: hiç esas frenchim olmadı benim (küçük emrah bakışı)

ucu beyaz emme şu üzerine ten rengi oje mi sürdün, tırnağının kendi rengi değilse rica edebilir miyim marka-numero :52:

:27: ben daha yeniyim bu işlerde ablaaa, henüz footline (yani tabanvayla gezerken gör-dal-al) sistemine takılıyorum. :27:

frenchimsi şeyler yıllaaar önce beyaz kalemlerle tırnak içi boyanarak (ay şimdi kendi halime gülüyorum) ederdim. lisedeyken :1: hiç esas frenchim olmadı benim (küçük emrah bakışı)

ucu beyaz emme şu üzerine ten rengi oje mi sürdün, tırnağının kendi rengi değilse rica edebilir miyim marka-numero :52:

hahaha çok güldüm buna:60::60::60:

bende elf oje sürdüm smoky brown rengi
ama heeeeç beğenmedim bu kadar koyu rengi nerdeyse 3 kat sürecektim çok zor kapatıyo

Eki Görüntüle 132586

ahanda buyrun sürüşüme takılmayın fazla ben sol el fotosu koyamıyorum ehhehe

bende elf oje sürdüm smoky brown rengi
ama heeeeç beğenmedim bu kadar koyu rengi nerdeyse 3 kat sürecektim çok zor kapatıyo

Eki Görüntüle 132586

ahanda buyrun sürüşüme takılmayın fazla ben sol el fotosu koyamıyorum ehhehe

canım son zamanlarda bu moda çoğu kişide gördüm ve hoş duruyor sende becermişsin yanii:42: ben begendim vallaha

Back