kızlaaaarr merhaba, nasılsınız ?
bu hafta yeni ojeler aldım ben dee..
bi tanesi you knowcumda gördüğüm flormar 413 no hani kese kağıdı gibi rengi kahvemsi..
biri goldenrose bordo, biri de açık pempe flormar..
bir de size güzel fotolar ekleyebilmek için bir foto makinesi aldım..sebep sizsiniz yani =)))
nasıl kullanacağımı öğrenince fotolarımı ekliycem..
bir de şimdi size sormak istiyorum, vişne çürüğü bordo tonlarında, kırmızı tonlarında ve de bakır kahve tonlarında oje önerileriniz var mı ? özellikle de şu aralar vişne çürüğüne taktım, flormarın çok ojesi vardı ama seçemedim hangisi güzel durur..kırmızıda da en çok beğendiğiniz noları markaları merak ediyorum..
canım bordo vişne çürüğü olarak bende claires 47 bak bu
kırmızı pek sevmem ama bunu çok seviyorum she nin kırmızısı
kırmızı olarak sevdiğim birde bu var flormar 384
bakır kahvede şu var cecile 37
Cahilliğimi mazur görün ama geçenlerde hayatımda ilk defa siyah oje sürdüm.:82: Siyah değil de lacivert. Flormar 319 dan başka birşey pek denemeyen biri olarak bir sorum var. Yahu szi bu ojeleri nasıl çıkarıyorsunuz?Bütün parmaklarım kapkara oldu çıkarırken. Bir ton pamuk harcadım. Umarım bir püf noktası vardır.
bugün pastelin yeni serisini aldım renkler mukemmel kızlar chanelin cakmaları
sırasıyla numaraları
25, 69, 74, 76
Cahilliğimi mazur görün ama geçenlerde hayatımda ilk defa siyah oje sürdüm.:82: Siyah değil de lacivert. Flormar 319 dan başka birşey pek denemeyen biri olarak bir sorum var. Yahu szi bu ojeleri nasıl çıkarıyorsunuz?Bütün parmaklarım kapkara oldu çıkarırken. Bir ton pamuk harcadım. Umarım bir püf noktası vardır.
oooowwww süpermiş kontesim güle güle kullan
bir ben alamadım yaww güle güle kullan youknowcum :) büyük parfümerilere baktım dün yokçatlayan ojeyi aldım kızlar işte bu
resimleri bekliyoruzzzz ben de merak ettim bunlarıbugün pastelin yeni serisini aldım renkler mukemmel kızlar chanelin cakmaları
sırasıyla numaraları
25, 69, 74, 76
ya arkadaşlar konunun sonuna yetiştim ve şu çatlayan ojeyi görünce sormak istedimhangi markada var bunlar ve renkleri neler acaba bilen var mıdır :97:
ya arkadaşlar konunun sonuna yetiştim ve şu çatlayan ojeyi görünce sormak istedimhangi markada var bunlar ve renkleri neler acaba bilen var mıdır :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?