• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

biri bana cevap versinnnnnnnnnnnn çatlayan ojeyi nereden aldınızzzzzzzzz yada gördunuzzzzzzzzz:9::27:

mail geldi cnm sildim şimdi mesajlarımı bence gidiyodur cunku dunyanın heryeri diyor tanıtımlarda ama gumrukte fln belki sorun cıkabilir sıvı şeylerse aldıkları cunku sınır kondu biliosundur yani gumruk bazen gıcıklık yapabilio 10 gunde gitmesi lazm

evet biz de ona kandık ama mesela Tr de ptt ile oluyo kargo olayı,orda ptt'nin karşılığı olan şey kargo işine bakmıyormuş
rum kesimine gitmesin :60:

alix avien cıkarmıs ama ben bulamadım hiçbi yerde sen nerden sipariş verdn cnm ya bide onların silinmesi cok zor kireç gibi oluyormus ondan ilk siyah alıp denicem sonra 4 renginide alırım

ben burdaki bi parfümeriye sipariş verdim canım
çok umutlu değilim aslında ama bir de istanbula sordurcam arkadaşa

evet biz de ona kandık ama mesela Tr de ptt ile oluyo kargo olayı,orda ptt'nin karşılığı olan şey kargo işine bakmıyormuş
rum kesimine gitmesin :60:

ptt nin karsılıgımı :1: ordada var kız ptt :9: ya butun dunya diyor bence gidiyordur rum kesimine gitmesi imkansızda havaalanından giriş sorun olabilir sıvı kısıtlaması geldi ya bu arada ojeyi buldum taksimde erkul kozmetikte var

ptt nin karsılıgımı :1: ordada var kız ptt :9: ya butun dunya diyor bence gidiyordur rum kesimine gitmesi imkansızda havaalanından giriş sorun olabilir sıvı kısıtlaması geldi ya bu arada ojeyi buldum taksimde erkul kozmetikte var

ay ne bileyim
e hiç bana demedi burda da ptt var diye:43:
siteyi az kurcukladık,kıbrıstakilerin adreslerini belli bi formatta yazmaları gerekiyormuş (sonuna mersin mi yazcaklarmış neymiş)
ona göre mail attık hallolcak inş
saol cnm

mersin mi :2: özledim he :14: taşucu aktarma fln yazmaları gerekiodur belkim neyse umarım gecer eline

essie going incognito

100_0218.JPG

ayy bu renk çok güzelmiş ya.. :52::52:

oje ne kadarmış kızzz
ben bgn yine sordum
getircez diyolar hala

oje ne kadarmış kızzz
ben bgn yine sordum
getircez diyolar hala

5 tl aldım ama cok sevmedim kıvamı cooooooook koyu surulmuo bile bende butun renkleri alırım diodum bi siyahı aldım digerlerini almam ya cok sinmedi içime tamam catlıyor ama pürüzlüde oluyor cunku kat kat surulmuo:2:

kızlaaaarr merhaba, nasılsınız ?

bu hafta yeni ojeler aldım ben dee..
bi tanesi you knowcumda gördüğüm flormar 413 no hani kese kağıdı gibi rengi kahvemsi..
biri goldenrose bordo, biri de açık pempe flormar..

bir de size güzel fotolar ekleyebilmek için bir foto makinesi aldım..sebep sizsiniz yani =))):24:
nasıl kullanacağımı öğrenince fotolarımı ekliycem..

bir de şimdi size sormak istiyorum, vişne çürüğü bordo tonlarında, kırmızı tonlarında ve de bakır kahve tonlarında oje önerileriniz var mı ? özellikle de şu aralar vişne çürüğüne taktım, flormarın çok ojesi vardı ama seçemedim hangisi güzel durur..kırmızıda da en çok beğendiğiniz noları markaları merak ediyorum..

Son düzenleme:
bende altın sarısıyla gümüş simli aldım sürmek nasip olmadı daha sürünce eklemeyi düşünüyorum :42:

kızlaaaarr merhaba, nasılsınız ?

bu hafta yeni ojeler aldım ben dee..
bi tanesi you knowcumda gördüğüm flormar 413 no hani kese kağıdı gibi rengi kahvemsi..
biri goldenrose bordo, biri de açık pempe flormar..

bir de size güzel fotolar ekleyebilmek için bir foto makinesi aldım..sebep sizsiniz yani =))):24:
nasıl kullanacağımı öğrenince fotolarımı ekliycem..

bir de şimdi size sormak istiyorum, vişne çürüğü bordo tonlarında, kırmızı tonlarında ve de bakır kahve tonlarında oje önerileriniz var mı ? özellikle de şu aralar vişne çürüğüne taktım, flormarın çok ojesi vardı ama seçemedim hangisi güzel durur..kırmızıda da en çok beğendiğiniz noları markaları merak ediyorum..
ayy foto mak almış kıyamam yaa:52::54:
ben de yeni ojeler aldım bugünn eheheh:77::78:
valla bi tane bordom var golden lady ama çok fix bi ton
başka markada da bulunur
nosu 358
kırmızı ojem yok
hepsini sinirlenip attım
çıkarırken tüm parmaklarım,ellerim kırmızı oluyor sevmiyorum
bakır renkten kastın ne anlamadım:53:

dün vardı bende süper bir vişne çürüğü bordo rengi arası bi ojeee alix avien 23 no tekrar sürünce eklerim rengi süperdiii :P

Rengi çok hoşmuş ojenin Kontess bende de biraz açık bir tonu var ama bunu da almalıyım hemen.:52:

Son düzenleme:
Back