• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlaaaarr merhaba, nasılsınız ?

bu hafta yeni ojeler aldım ben dee..
bi tanesi you knowcumda gördüğüm flormar 413 no hani kese kağıdı gibi rengi kahvemsi..
biri goldenrose bordo, biri de açık pempe flormar..

bir de size güzel fotolar ekleyebilmek için bir foto makinesi aldım..sebep sizsiniz yani =))):24:
nasıl kullanacağımı öğrenince fotolarımı ekliycem..

bir de şimdi size sormak istiyorum, vişne çürüğü bordo tonlarında, kırmızı tonlarında ve de bakır kahve tonlarında oje önerileriniz var mı ? özellikle de şu aralar vişne çürüğüne taktım, flormarın çok ojesi vardı ama seçemedim hangisi güzel durur..kırmızıda da en çok beğendiğiniz noları markaları merak ediyorum..

canım bordo vişne çürüğü olarak bende claires 47 bak bu

IMG01032-20101020-1119.jpg

kırmızı pek sevmem ama bunu çok seviyorum she nin kırmızısı:52:

DSC_0026.JPG

kırmızı olarak sevdiğim birde bu var flormar 384

Foto%C4%9Fraf-0004dmja.jpg

bakır kahvede şu var cecile 37

39676_429436133392_771813392_4733048_4357911_n.jpg

canım bordo vişne çürüğü olarak bende claires 47 bak bu

IMG01032-20101020-1119.jpg

kırmızı pek sevmem ama bunu çok seviyorum she nin kırmızısı:52:

DSC_0026.JPG

kırmızı olarak sevdiğim birde bu var flormar 384

Foto%C4%9Fraf-0004dmja.jpg

bakır kahvede şu var cecile 37

39676_429436133392_771813392_4733048_4357911_n.jpg

kızlar hepinize teşekkürler...
önerileriniz çok güzel..
en kısa zamanda edineceğim onlardan da =)) :3::64:

bu arada çatlayan oje almak istiyorum ben de ama karar veremedim hangi rengi güzel duruyor sizce?
nette baya fotolar vardı..

çatlayan oje evet güzel ama sürülüşü felaket ama yinede deneyin derim bence siyah alın yeterli she nin uzerine surdugum oje elimde tutuyorum sanırım alix avien 1 tane pullu ojesi var oda o :27:

bugün pastelin yeni serisini aldım renkler mukemmel kızlar chanelin cakmaları :27:
sırasıyla numaraları
25, 69, 74, 76

pastel-300x212.jpg

Cahilliğimi mazur görün ama geçenlerde hayatımda ilk defa siyah oje sürdüm.:82: Siyah değil de lacivert. Flormar 319 dan başka birşey pek denemeyen biri olarak bir sorum var. Yahu szi bu ojeleri nasıl çıkarıyorsunuz?:36::36::36: Bütün parmaklarım kapkara oldu çıkarırken. Bir ton pamuk harcadım. Umarım bir püf noktası vardır.:37:

Cahilliğimi mazur görün ama geçenlerde hayatımda ilk defa siyah oje sürdüm.:82: Siyah değil de lacivert. Flormar 319 dan başka birşey pek denemeyen biri olarak bir sorum var. Yahu szi bu ojeleri nasıl çıkarıyorsunuz?:36::36::36: Bütün parmaklarım kapkara oldu çıkarırken. Bir ton pamuk harcadım. Umarım bir püf noktası vardır.:37:

iyi ki sordun bunun cevabını ben de merak ediyorum, özellikle de simli ojeleri çıkartırken çok zorlanıyorum..

altına cila sür istersen canım.daha rahat oluyor çıkarması..
bu arada o pastel ojeler ne öyle ya.çok güzeller.pastele alkış
:46:

dün aldım kızlar mükemmel renkler ben şirinevlerden aldım ama heryere gelmiş bence 4 ünüde alın cok guzeller bugun koyarım fotolarını

ya arkadaşlar konunun sonuna yetiştim ve şu çatlayan ojeyi görünce sormak istedim:9: hangi markada var bunlar ve renkleri neler acaba bilen var mıdır :97:

ya arkadaşlar konunun sonuna yetiştim ve şu çatlayan ojeyi görünce sormak istedim:9: hangi markada var bunlar ve renkleri neler acaba bilen var mıdır :97:

bunun için acılmıs ayrı bir konu var zaten siyah lacivert pembe ve beyazı var 5 tl alix avien markasıda

Back