kkontess' in Ojeleri (resimli)

kontesim rengi beğendim lakin o telefon kablosu ile ne vurgulamaya çalıştın onnu kavrayamadım hehehe

ojeyi sürdükten sonra annem aradı.telefonu tutarken aa ne güsel oldu ikisi bir arada diye düşündüm
farklı resim olsun diye öyle çektim
ne diye wuruyosun ki :26:

telefonu pembeymiş hava atıo işte hatun
aşk olsun lannn

you know ojen cok guselmıs
markası nedır acaba
bende yesıl gıyersem eger yesıl ojemı surecegım cok helecanlıyım

you know ojen cok guselmıs
markası nedır acaba
bende yesıl gıyersem eger yesıl ojemı surecegım cok helecanlıyım

canım booty nın holografk ojesi ben eminönunden sonuncusunu aldım artık üretimden kaldırılmıs yurt dısına gönderiliyormus sanırım bulamazsın

yeni ojelerimi buraya koymamışım yaaaa

ooo güle güle sürüştür canım pastel ojelerinin rengi çok hoşuma gitti 2 sininde numarasını yazarmısın
ojeyi sürdükten sonra annem aradı.telefonu tutarken aa ne güsel oldu ikisi bir arada diye düşündüm
farklı resim olsun diye öyle çektim
ne diye wuruyosun ki :26:

aşk olsun lannn

kuru kuruya aşk olmasss 60 ocen var hani swatch

numaralar şöyle canım:

nail art NA08,flormar neon N002,goldenrose paris 41,goldenrose paris 47,goldenrose paris(numara etiketi kalkmış),flormar 380,flormar 382,flormar 236,flormar235,flormar348,flormar 048,pastel 52,pastel 70,pastel 302,flormar neon N004,flormar nailart NA09:

ooo güle güle sürüştür canım pastel ojelerinin rengi çok hoşuma gitti 2 sininde numarasını yazarmısın

kuru kuruya aşk olmasss 60 ocen var hani swatch

inanır mısın bu son pembeleri 4günlük ojesiz elden sonra sürdüm
paso evde oturunca,ojelenesim de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…