kkontess' in Ojeleri (resimli)

sonunda gereksiz süslemelerin olmadığı,ojelerin gerçek rengini net bir şekilde görebildiğim bir topik buldum.rezerve de yaptım artık hep takip ederim...

2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!

2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!

ayy canım ya şu fotolarına bi nazar boncuku ekle kıyısına köşesine kıyamam çoookkk geçmiş olsun

eklemek lazımmış vallahi kuş az uzayana kadar bantlı gezicem şimdi büüüüüüüüüğğğğğğğğğğğ
ekle ya şöyle mini mini bi nazar boncukun olsun .canının acısı geçsin de daha önemlisi tekrar geçmiş olsun :116:

ilk önce geçmiş olsun canım. dün geceden beri 200 sayfana da baktım ve bir sürü oje numarası aldım. bu topik çok işime yaradı, teşekkürler :)

ahh ya çok geçmiş olsun kontes.kesinlikle nazar boncuğu yapmalısın küçük de olsa.herkesin dediği gibi ben de bir sürü marka numara aldım p.tesi almaya gidicem hepsini.

ilk önce geçmiş olsun canım. dün geceden beri 200 sayfana da baktım ve bir sürü oje numarası aldım. bu topik çok işime yaradı, teşekkürler :)

ahh ya çok geçmiş olsun kontes.kesinlikle nazar boncuğu yapmalısın küçük de olsa.herkesin dediği gibi ben de bir sürü marka numara aldım p.tesi almaya gidicem hepsini.

teşekkür ederim kızlar
topiğin işe yaramasına sevindim :78:

benim de pastel oje siparişlerim gelmiş, bugün alacağım.
pc'm de arızalandı gece, eğer izin verirse akşama ekleyeceğim yenilerimi.
yalnız biri kırılmış, üzüldüm:26: başka şişeye aktarabilirim umarım

vallahi fikir versen çok iyi olur oje sürmek istediğimde sadece bordo vişne çürğü sürüyorum onuda çok sevdiğim için :)

bilmiyorum ama ufak bi arastirmayla bilgi edinebilirsin canim.ben beyaz oldugumdan arastirmadim ama oje ve rujlarda esmerlere ozel renk secenekleri oldugunu duymustum

kızlaaarrr zoya creamy ve china glaze kinetic candy geldi şimdiiii akşam hemen resmederimmm

biraz öncede şunu aldımmm ama kararsızda kalmadım değil yani :26::26:

bugünküsü bu da :)) tırnaklarım kısa ve işte sürdüğüm için güzel sürememişim :)) ama rengi görün istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…