• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın Uykusuz Gece Bekçileri Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla iyidır birazdan börek yapıcam hazır fırın ısınmışken bide kadayıf yapıcam yarın için

kusura bakma biraz geç oldu diğerlerini okuyodum zaman nasıl geçmiş anlamadım

pişt bayanlar ben de geldim uyku tutmadı bu gece benii
koyunlar gitti ama ben yakalayamadım

ooooo bi kaybolduk hemen millet toplanmış

hoşgeldiniz kızlar paress napıyon gııı

hoşgördük sende hoşgeldin canım. napıyım ya canım sıkkın dün misafirler vardı bugünde biz gittik canım sıkkın. dün 5 içtim bugünde 4 sigara ona bozuğum sen ne yaptın.

hoşgördük sende hoşgeldin canım. napıyım ya canım sıkkın dün misafirler vardı bugünde biz gittik canım sıkkın. dün 5 içtim bugünde 4 sigara ona bozuğum sen ne yaptın.

bende hala bırakcam güya sigarayı.durmak yok içmeye devam ben:roflol:

bende hala bırakcam güya sigarayı.durmak yok içmeye devam ben:roflol:

ya sanki iki gündür bırakamayacakmışım gibi bi his oluştu bende moralim çöktü yinede zorluyorum şu anda bile içmemek için nikotin sakızı ağzımda ama hiç faydası yok sankikafamçokkarıştı.

sen iki gün önce kesin bırakıyorum yarın dedinya onun için sordum ay bi yandaş bulmam lazım kendime bu böyle olmuyo alıcam:a015:

ya sanki iki gündür bırakamayacakmışım gibi bi his oluştu bende moralim çöktü yinede zorluyorum şu anda bile içmemek için nikotin sakızı ağzımda ama hiç faydası yok sankikafamçokkarıştı.

sen iki gün önce kesin bırakıyorum yarın dedinya onun için sordum ay bi yandaş bulmam lazım kendime bu böyle olmuyo alıcam:a015:

bende aldıydım nikotin sakızı duruyo öle demek faydası olmuyo hee tüüü netcez anam bırakamıyomki bi vazgeçebilsek sigarayla birbirimizden azaltamıyomda içmek için birsürü bahane buluyom

benim eşim bantlarla bıraktı sigarayı birbuçuk yılı geçti aman bacılar bırakın şu zehiri

C:\Documents and Settings\USER\Recent\Desktop\yag.htm

YILDIZLARDA KAYAR DURMAZ YERİNDE
SENİN GÜZELLİĞİN KALAMAZ YERİNDEE
BU BİZİM TOPİĞİN KIZLARII ACEP NERDEEE
newid2007bymissygkx3.gif
[/IMG]

Back