• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın Uykusuz Gece Bekçileri Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
*Konunun içerinin siyasi olması,genel ahlak kurallarına uygun olmayışı,tartışmalı konular olması,geyik başlığı dışında sohbet içerikli konular olması vs.vs..

diyo mesaj silme konusunda. kulupten çıkıp geyik olmamız lazım anladığım kadarıyla. ama benim hevesim kaçtı ya:çok üzgünüm:

merhaba ben geldim. benim msajlarda silinmiş ne olacak bu böyle

iyiyim sağol...
sen nasılsın canım..
sakin ol ben alıştım:roflol:

ya bende alıştım galiba bu gece hiç şaşırmadım meselananiknanik

iyiyim canım sağol misafirim vardı baya kalabalık koşturdum durdum yorgunum..
birazdan bi duş alıp yatıcam

Uykum kaçmaz ama çok geç yatarım tabiki pvc başında vakit geçiririm. Hadi üyelerinden biride ben olayım. İyi geceler

Kadın ve Azrail !

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"

Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var". Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtuyor vede göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi oluyor" daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.

Cennette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşayacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp beni öldürttün?"

Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni tanıyamadım..

Kadın ve Azrail !

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"

Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var". Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtuyor vede göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi oluyor" daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.

Cennette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşayacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp beni öldürttün?"

Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni tanıyamadım..

bayldım bu fıkraya çok güzeldi:roflol::roflol::roflol::roflol:

BU EVLİLİK DOĞAYA AYKIRI

Siz hiç evlenmek için mobilya alan aslan gördünüzmü,yada düğün salonuna para veren kirpi gördünüzmü?

göremezsiniz çünkü doğaya aykırı :)

Siz hiç kına gecesinde diğer arkadaşlarınla halay çeken zürafa gördünüzmü,yada düğününde horon oynayan at gördünüzmü?

Siz hiç düğününde akrabaları oynarken havaya para atan eşek gördünüzmü,yada çalgıcılar susmasın diye onların cebine para sıkıştıran ayı gördünüzmü?

Siz hiç düğünü olacak diye kendine damatlık eşinede gelinlik alan boğa gördünüzmü?

Siz hiç düğün günü kuaföre gidip saç-sakal traşı olan,eşini ve tüm bayan akrabalarıyla kuaför salonuna götürüp bütün saç kesimi ve bakımı yapıldıktan sonra çıkan hesabı cebinden ödeyen kaz gördüzmü?

Siz hiç kendi düğününde 7 katlı yaş pasta yaptırıp pastanın parasını verdikten sonra düğününde her katına para koyan damat kurt gördünüzmü?

Son olarakta sizin resmi nikahınızı kıyan yetkili size "sizi karı-koca ilan ediyorum" der ve evlendirir. ama ilerleyen günlerde eşinize karım dediğiniz zaman sen bana nasıl hitap ediyorsun diyen eşinize şimdi böle soruya nasıl cevap veririm diyen maymun gördünüzmü?

Back