• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
Merhaba kk'nın kitap kurdu hatunları:16:

Bakalım kimin kitaplığı nasılmış?
özenle alınıp, okunan kitaplar neredeymiş?

Bunun için kitaplığınızın fotoğraflarını koymanız yeterli:34:

valla ben kitaplığımı bozuyorum. sahibinden.com'dan satıyorum 5 tl'ye hepsi orjinal ve tertemiz. bu kadar ucuz vermemin sebebi hatırlamak istemediğim anlar...

Hahahaaa!!! :9: Mutfak, banyo hariç evin her tarafındaki sığınağa yerleşmiş durumdalar. :52:
(Nemden korkmasam oralarada birer raf koyardım.:9:)
Sığınak bulamamışlar da, sığınaktan çıkacakların yerlerini kapabilme umuduyla üstüste bekler durumdalar. :40:
Konunu çok beğendim canımcım. Hepsi bir arada olamasalarda, sıkıştıkları yerlerden birer pozlarını alacağım.
En kısa zamanda kıymetlilerimi teşhir edeceğim. Burada nasıl görüneceklerini ben de çok merak ediyorum. :40:
İlk kitaplık teşhiri kimden gelecek bakalım. :44: :54:

kızlar bende en kısa zamnda koyucam fotoğraflarımı.

aslında kitaplığımın düzenlenmiş şekilde olan fotoğraflarını koymak isterim ama tembel marangozum daha yapamadı.:41:

bu kadar olur : ))

evet o kişi benim : )) kitaplar da bana ait bu ne kadar güzel bir süpriz : ))

$BGR_0009.jpg $BGR_0001.jpg $BGR_0007.jpg $BGR_0006.jpg $BGR_0005.jpg $BGR_0004.jpg $BGR_0003.jpg $BGR_0002.jpg $BGR_0008.jpg $190293_539991119349262_1615219944_n.jpg
Bunlarda benim minik kitaplığım. Krem rengi olan aslında bir ranza merdiveniydi, atmak yerine kitaplık yaptım. :9:

Son düzenleme:
Bunlarda benim minik kitaplığım. Krem rengi olan aslında bir ranza merdiveniydi, atmak yerine kitaplık yaptım. :9:[/QUOTE]

minik kitaplık mı? hiç öyle düşünme.
ama kitabın doyumu olmuyor bir yerde de haklısın.
kitaplık yapmaya başladığında durmak yok diyorsun kendine:4:
güzel kitaplar özenle dizilmiş.
ranza mıydı? güzel düşünce mantıklı ve pratik.
işte bir kitap kurdu olduğunun göstergesi.
kitaplar için ranza merdiveni bile kitaplığa dönüştürülmüş.
yakında başka şeyler de kitaplığa dönüşür kitap aşkı böyle bir şey işte
daha fazla kitaplar bol ve keyifli okumalar diliyorum.:ssz:

bu arada ilk fotoğraflar senden geldi.
paylaşımın için teşekkürler:):16:

Son düzenleme:

Oooo!!! Çok düzenli, pırıl pırıl kitaplığın varmış kedicim. Evlerimizin en keyifli köşeleri. :52:
Ranza merdiveni de çok hoş olmuş. Keyifli olumalar dilerim canım. $a74e5a97e04c8e1ced5189a29ee2ea8b.gif

bu da benim satışa çıkardığım kitaplar ve dağınık odamdan bir köşe : ) $Fotoğraf - 08.01.2013 22.11.jpg

Bunlarda benim minik kitaplığım. Krem rengi olan aslında bir ranza merdiveniydi, atmak yerine kitaplık yaptım. :9:

paylaşımın için teşekkürler:):16:[/QUOTE]

Ranza merdiveniyle kitaplık yapınca baya yerim açıldı ve daha rahat koyabildim kitaplarımı, yer bile kaldı, daha alacağım kitaplar var, kitaplığımda okumadığım kitaplar bittikten sonra yeni kitaplar alacağım. İkinci el kitapları da çok seviyorum. Mesela Sartre/İlk Uyanış kitabında şöyle bir not var.
Tarih 31.12.1980 İST
Sevgili Arkadaşım Gülfidan Yeni yılını kutlar yaşam boyu başarı ve mutluluklar dilerim.
Sevgilerimle
Sema

Son düzenleme:

paylaşımın için teşekkürler:):16:

Ranza merdiveniyle kitaplık yapınca baya yerim açıldı ve daha rahat koyabildim kitaplarımı, yer bile kaldı, daha alacağım kitaplar var, kitaplığımda okumadığım kitaplar bittikten sonra yeni kitaplar alacağım. İkinci el kitapları da çok seviyorum. Mesela Sartre/İlk Uyanış kitabında şöyle bir not var.
Tarih 31.12.1980 İST
Sevgili Arkadaşım Gülfidan Yeni yılını kutlar yaşam boyu başarı ve mutluluklar dilerim.
Sevgilerimle
Sema
[/QUOTE]

kedi, ben kitaplarımı satışa çıkardım hepsi temiz bazıları sıfır. 5 tl hepsi
sahibinden.com dan bakarsan belki işine yarayan bir şey olur

Tarih 31.12.1980 İST
Sevgilerimle
Sema
[/QUOTE]

bende ikinci el kitaplara bayılırım.
kokuları, yaşanmışlıkları çok farklı:16:
hatta burada ki satış yapanlardan da çok kitap aldım.
ama kpss acısını yazın bol bol kitap okuyarak çıkarıcam.
hepsi yaz için beklemeye alındı.

konun hayırlı olsun :16::16::16:

ben de kitaplığımı ekmelek istiyorum ama sanırım onun için nisan ,mayıs ayını beklemem gerekecek. hepsini koliledim , yeni evinde yeni raflarında yerlerini almak için :16:

K dergiiiiiiii....görünce aglayasım geliyo....basılmıyo artık malesef...ama okuyan birini görmek bile sevinmeme yetti.....çok güzeldi değil mi?benimde var K dergilerim.....tekrar tekrar okurum hep...:16::16:

K dergiiiiiiii....görünce aglayasım geliyo....basılmıyo artık malesef...ama okuyan birini görmek bile sevinmeme yetti.....çok güzeldi değil mi?benimde var K dergilerim.....tekrar tekrar okurum hep...:16::16:

Ne zamandır almadım, basılmıyormu artık. :14: Çok değerliler benim için.

konun hayırlı olsun :16::16::16:

ben de kitaplığımı ekmelek istiyorum ama sanırım onun için nisan ,mayıs ayını beklemem gerekecek. hepsini koliledim , yeni evinde yeni raflarında yerlerini almak için :16:

senin de kitaplığını görmek isteriz DonukPudra:34:

yeni evin hayırlı olsun:16:

bir yanda da Allah yardımcın olsun, ev yerleştirmek gerçekten çok yorucu bir iş ama bunlar gelip geçici ve tatlı yorgunluklar:16:

sevdiceğinle bir ömür boyu mutluluklar:nazar:

$fotoğraf0490.jpg $fotoğraf0492.jpg
$fotoğraf0491.jpg $fotoğraf0493_001.jpg

500 ün üstünde kitabım olduğu için ikili sıra halinde diziyorum kızlar yerden tasarruf tavsiye ederim :87:

Son düzenleme:
senin de kitaplığını görmek isteriz DonukPudra:34:

yeni evin hayırlı olsun:16:

bir yanda da Allah yardımcın olsun, ev yerleştirmek gerçekten çok yorucu bir iş ama bunlar gelip geçici ve tatlı yorgunluklar:16:

sevdiceğinle bir ömür boyu mutluluklar:nazar:

teşekkür ederim :16::16::nazar:Amin.Allah utandırmasın.

seve seve :16::16: hele o günler gelsin ,kitaplığımı paylaşmak çok keyifli olacak benim için.

Back