aynen ya çok sinir bozucular bende çok sinirleniyorum yaparkeno kadın manyak ya bir de gülmüyor mu ben orda totomdan ter fışkırırken kihihi kihihi gülüyor come on lets do that guysss!! falan ya bi git defol git deyip pes edip yere yığıldığım çok olmuştur
bende aynı seyı duusnuyorum artık :)Ben yokken herkes konuşuyor ben varken niye susuyonuz be.
vallaha benim de var bir spor grubum beybim insana motivasyon sağlıyor, hatta benim güzellik ve beslenme gruplarım da varjillian michaels hatırladım : D
ben totomu yere zor koyuyorum şu haziran bir geçse bırakıcam her şeyi kendime zaman ayırıcam ^^
o zaman ben de katılabilirim size siz tabi o zaman çıtır olacaksınız :/
ello be yamerhaba herkeseee :)
vallaha benim de var bir spor grubum beybim insana motivasyon sağlıyor, hatta benim güzellik ve beslenme gruplarım da var
ello be ya
annemlerin yanında tatildeydim, eve döndüm koştur koştur spora gittim yeni geldimnerelerdeydin?
annemlerin yanında tatildeydim, eve döndüm koştur koştur spora gittim yeni geldim
evet spor salonuna gidiyorum ama benimkiler Zumba ve pilates yani öyle koşu bandında hemstır gibi koşmuyom, ondan ben de sıkılıyomYa böyle spor salonuna falan mı gidiyorsun ben normal yürüyorum çok sıkılıyorummspor salonlarında.
eskifror salonuna gidiyorum ama benimkiler Zumba ve pilates yani öyle koşu bandında hemstır gibi koşmuyom, ondan ben de sıkılıyom
pilates çok eğlenceli ve güzel. bizim grubumuz da öyleYa bi kere spor salonuna gitmeye çalıştım çok sıkıldım,eskiden platese gidiyordum 15-40 yaş arası bir grup vardı çok eğleniyordum ya.
annemlerin yanında tatildeydim, eve döndüm koştur koştur spora gittim yeni geldim
pilates çok eğlenceli ve güzel. bizim grubumuz da öyle
ben seneye aletli pilatese gitmeyi istiyorum Cadillac yapıcam, birebir seans alıp.
ben de üle olcamkadındaki şekle bak : D
ben de üle olcam
enem ben bunu görmemişimtoton da büle olcaksa şanslısın da ben eski usulcuyum böyle garip şekillere giremem: D
yatar mekik çekerim daha iyi : D
heyyyyyyyy nerdesiniz?
ben burdayımmmmm :))))
enem ben bunu görmemişim
totom da olsun üle :)
iyi canım nasıl gitsin işte, evime geldim sağı solu toparlıyomnasılsın nasıl gıdıyo @manrılny monroe :)