- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 42
ne guzell anne kızz guzel manzaralarr,bende napım ısteyımm stres falan fılan :)iyi canım nasıl gitsin işte, evime geldim sağı solu toparlıyom annem de geld hasret gideriyok, gireriz yakında birbirimize
sen napıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzell anne kızz guzel manzaralarr,bende napım ısteyımm stres falan fılan :)iyi canım nasıl gitsin işte, evime geldim sağı solu toparlıyom annem de geld hasret gideriyok, gireriz yakında birbirimize
sen napıyon
evet öylene guzell anne kızz guzel manzaralarr,bende napım ısteyımm stres falan fılan :)
iş,ev,hayat :)evet öyle
ne stresi? hayırdır
naberrrr...heloooooooo
iyiiii yemek yedim, oturuyom :)naberrrr...
napıyım erken cıktım bugun kuafore gıtttım ewdeyım sımdııı,canım sıkılıyooiyiiii yemek yedim, oturuyom :)
sen nabıyon
saçını mı yaptrdın?napıyım erken cıktım bugun kuafore gıtttım ewdeyım sımdııı,canım sıkılıyoo
saç,kaş v.s,bılmıyorum pek bır sessız topık ya,bu arada ben eşimi özledim yaaasaçını mı yaptrdın?
bu arada Velvette ve M matmazeldepresif nerelerde
Allah kavuştursunsaç,kaş v.s,bılmıyorum pek bır sessız topık ya,bu arada ben eşimi özledim yaaa
sagoll,yarın ızınlıyım doktora gtcemm bu sayede hafta tatılım 3 gun oldu :)Allah kavuştursun
ohhh süper olmuşsagoll,yarın ızınlıyım doktora gtcemm bu sayede hafta tatılım 3 gun oldu :)
ewet bakalım doktor ne dıcek ..ohhh süper olmuş
saçını mı yaptrdın?
bu arada Velvette ve M matmazeldepresif nerelerde
offf sorma ya hep bu düşük çok bilmiş çenem yüzündenneden banlandın sen yine
offf sorma ya hep bu düşük çok bilmiş çenem yüzünden
ay ben uslu duruyom da çenem durmuyor, bir ayda 3 ban yedim nanuslu dursana kızım artık
melabamerhabaaa herkese
nabersınızzzay ben uslu duruyom da çenem durmuyor, bir ayda 3 ban yedim nan
melaba