- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
olsun ama kendini geliştiriyorsun yine de :))benim en çok içimde kalan baleydi ya :)) önceden böyle okullar falan yoktu bir de babam ayakların çirkin olur dedi izin vermedi
sor yavruşum
sevindin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun ama kendini geliştiriyorsun yine de :))benim en çok içimde kalan baleydi ya :)) önceden böyle okullar falan yoktu bir de babam ayakların çirkin olur dedi izin vermedi
sor yavruşum
sevindin mi
olsun ama kendini geliştiriyorsun yine de :))
yok canım ben zaten hafta içi okuldayım kalan zamanımda spor yapıyorum :) bide okumam gereken kitaplar olduğu için onlara vakit ayırıyorum :) bide ev işi falan derken ancak yettiriyorum zamanımı :)daha neler yapacağım da vakit işte vakit :))
sen uğraşıyor musun böyle bir şeylerle boş vakitlerinde?
yok canım ben zaten hafta içi okuldayım kalan zamanımda spor yapıyorum :) bide okumam gereken kitaplar olduğu için onlara vakit ayırıyorum :) bide ev işi falan derken ancak yettiriyorum zamanımı :)
ay evet evde olmayı çok seviyorum ben yaa :)))evcimen kız ya :)
ben de ev kuşuyum evden çıkmak istemiyorum bir zamanlar ordan oraya gezerdim şimdi sadece evde yatmak istiyorum
spor olarak ne yapıyorsun benim de zayıflamam lazım
sevinmem mi :)benim en çok içimde kalan baleydi ya :)) önceden böyle okullar falan yoktu bir de babam ayakların çirkin olur dedi izin vermedi
sor yavruşum
sevindin mi
ay evet evde olmayı çok seviyorum ben yaa :)))
spor olarak Lesli diye bir zayıflama videosu var onu yapıyorum canım, popo dikleşmesi içinde squat yapıyorum. bacak egzersizleri falan var bide, ha bide trambolinim var onunla çalışıyorum.
bizim grubumuz var:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...or-maas-yol-ssk.788615/page-842#post-39836658
burayada hergün bildirim yapıyorum :)) yaklaşık 1.5 aydır devam ettiriyorum ve gerçekten çok işe yarıyor :))
sevinmem mi :)
keyfım yok yaa cok gergınımmmkaç kilo verdin?
ben geçen yıl şeyi yapmıştım neydi o kadının adı ya çok deli hani ay unuttum zıplayıp duruyor 30 days shred : D
keyfin yerindeyse ne güzel ^^
keyfım yok yaa cok gergınımmm
canım ben 6 ayda yaklaşık 7-8 kilo verdim şimdi 48 kiloyum, sporuda önce ara ara yapıyordum şimdi düzenli olarak 1,5 ay oldu.kaç kilo verdin?
ben geçen yıl şeyi yapmıştım neydi o kadının adı ya çok deli hani ay unuttum zıplayıp duruyor 30 days shred : D
keyfin yerindeyse ne güzel ^^
canım ben 6 ayda yaklaşık 7-8 kilo verdim şimdi 48 kiloyum, sporuda önce ara ara yapıyordum şimdi düzenli olarak 1,5 ay oldu.
kilomu düşürmemeye çalışıyorum hatta 50 yapmak istiyorum, şu an sıkılaştırma ve popo dikleştirmek için uğraşıyorum
katıl canım benim öyle deme :) bizde sporumuza devam edicez biraz tempolu yapar yetişirsin bize :) jillian gerçekten çok iyi bi spor bana o ağır geliyor yapamıyorumjillian michaels hatırladım : D
ben totomu yere zor koyuyorum şu haziran bir geçse bırakıcam her şeyi kendime zaman ayırıcam ^^
o zaman ben de katılabilirim size siz tabi o zaman çıtır olacaksınız :/
katıl canım benim öyle deme :) bizde sporumuza devam edicez biraz tempolu yapar yetişirsin bize :) jillian gerçekten çok iyi bi spor bana o ağır geliyor yapamıyorum
Merhabaa bugün çok güzel bi gün dersim vardı gitmedim evde resim yaptım nihahaha.
Ben yokken herkes konuşuyor ben varken niye susuyonuz be.
Konuya bakıp çıkacaktım bunu görünce yazmadan duramadım.
Şu konuyu her okuduğumda bu şarkı çalmaya başlıyor beynimde.
Just ruh ikizim misin nesin
güzel saçlı bayanlar sizi
EN GÜZEL SAÇ YARIŞMASINA DAVET EDİYORUM
DETAYLAR BURADA
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-guzel-sac-yarismasi.803102/
vay ukala vay saygısız vay kendini bilmez
gecenin köründe yazmışsın valla uyuyordum
kızım geyikten boynumuz vurulacak ama dahaönce de dimiştik bunu ruh ikizi ilan edebilirik diye
benim saçlar normal görünse yeter güzelliği boşverdim o kadar işlemden sonra
güzeldir saçların güzellllll
cık değil yeni kendini toparladı valla yarışmayı ilk gördüğümde düşündüğüm bu oldu : D